PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
19.6.07 16:21

Ahoj děvčátka.
Tsak kontrolu i ultrazvuk ve 13.tt mame uspešne za sebou,vše je v pořadku další KO je 12.7.společně s tripl to zas bude horor s tim odberem tece mi krev jen z jedne ruky.Jinak diky za radu ohledne bolesti a hlavy.Jinak hlasim co jsem do dnes nevedla tvrdili.ze paralen v nejhorsim muzeme,ale pry se prokazalo,ze uz i ten paralen skodi,tak to musime vse zvladnout.Zatim pa mejte se krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.6.07 14:03

Ahoj holky.
Kdepak dneska jste? Normálně jsem zjistila,že mám asi lenoru.Vůbec nic se mi nechce.Tak jsem aspoň umyla nádobí a uvařila oběd.Odpoledne půjdu vyvenčit dětičky.

parfumela
Jééé jsem tě nějak přehlédla. :oops: Tak tě tedy opožděně vítám mezi námi.

Sabika
Díky za přivítání.S dovolenou se netrap,přednější je mimčo. Přeji ti,aby už bylo všechno jen a jen dobré. Teď se můžeš (nebo spíš musíš) bez výčitek válet.Tak toho jak se patří využij. :wink:

Mějte se všechny moc krásně.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.6.07 16:54

Ahoj holky, tak se hlásím po kontrole.
Všechno je zdá se jak má být máme nožičky a ručičky i hlavička se tam jedna našla. Dneska s náma byl dokonce i manža, akorát se mu drobeček moc nepředvedl, teda trochu se pohnul, ale jinak asi začíná být líný jak maminka v tomhle vedru. Mám i novou fotečku, tak jí pak vložim do galerky.
Příští KO mám 17.7.
Zase bude UTZ tentokrát na vrozené srdeční vady, rozštěp páteře a obličeje a VVV končetin.
Dneska mi brali i krev na tripltesty.
Tak zase kus kamene ze srdíčka pryč.

Jiřko tak doktorka mi dovolila jet na tu dovču, tak teď ještě jestli mi daj v práci dovolenou. Jestli ano tak vyrážíme kolem 20.7. To je ještě doba. Jenom už teď jsem trochu nervozní. Do Francie jedem autem a odtamtud trajektem do Alžíru, tak to bude trochu fuška.

Zatim pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
20.6.07 17:47

Tak fotečka je už vložená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
20.6.07 18:32

Ahojky to neva.Ještě jsem se se všemi take neprivitala teprv se tu ucim tak me omluvte pokud objevite nejake kraviny.Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.6.07 20:14

Ahoj holky.
Tak děti jsou vyvenčené,umyté,nakrmené a teď už leží.Za pár minut by měly spát.Pořádně jsem je prohnala. :wink:

Terulka
Ahoj Teri.Tak ti držím pěsti,ať jsou i v práci vstřícní.Neboj tu cestu zvládneš.Do Francie je to sice dálka,ale autem je to pohodlné a můžeš si dělat zastávky podle potřeby. Do toho Chorvatska (i zpátky) jsme jeli busem (cca 16 hodin) jen asi se 4 zastávkami. Možná pěti,ale víc ne.A taky se to dalo.Když tak to zaspi. :wink:
Teď mě tak napadlo.Proč nezůstaneš na nemocenské,s tím, že změníš místo pobytu?To bys nemusela prosit o dovču a ušetřila by sis ji.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.6.07 20:37

Ahoj holky,

tak gratuluji všem úspěšným KO, to se vždycky uleví, viďte :-)
Sabice budeme držet palce, ať vše dobře dopadne. A Terulce s dovolenou taky. Mně dnes přišel balíček z brumly s oblečkama a tak teď si dám dlouhou pauzu, máme toho už tak arorát :lol:
Měla bych jeden dotaz. Roste vám břicho? Mně hodně, všichni mi v práci říkají, že ho mám fakt velký. Tak se zítra musím zeptat Dr, jestli náhodou těch mimísků není více :lol:

Tak se mějte krásně a snad bude menší vedro než dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.6.07 20:37

Ahojky holky,tak dnes jsme byli ukázat minimimíse u našeho dr. a ten nás uklidnil,že roste normálka :lol: a že se jen prostě musím šetřit a odpočívat. :P
Jinak na Colu jsem se ho poptala znovu jen pro jistotu a řikal že v dnešní době ohrožují miminka víc úplě jiné věci a řikal že je to v podstatě jedno jestli bude normální nebo Light :roll: ,ale neměla by se pít jak voda.
Na nevolnost mi ji však doporučil. úplně stejně jako v nemocnici.
Další KO i s dalšími odběry krve 18.7.07,jinak v úterý 26.6. jdeme na genetický UZ
Opatrujte se a já se jdu otočit na druhý bok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.6.07 20:56

Sabika
Ahoj.Můžu se zeptat? Proč jdete na genetický UZ? To se i dozvíte pohlaví.Že? To víš.Jsem holka zvědavá.
Opatruj se a hodně odpočívej.Pa pa J.

Radka75
Ahoj.Taky porostlo. :wink: Ale hlavně pozdě odpoledne a večer.To vypadám skoro na porod. :oops: :lol:
Pa pa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
20.6.07 21:11

Jířo: je to úplně stejné jako i u Sabinky. Já mám vrozenou srdeční vadu,manžel má odoperovaný (odebraný) jeden(spodní) lalok levé plíce po nádoru a můj otec má silnou cukrovku.
Jinak je to, ale nejspíš kvůli srdíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.6.07 22:06

ahoj holky, tak jsem nejak prezila to dnesni dusno, nakoupila v tom obchudku, co inzerovala Terulka (koupila jsem kalhoty a sukni, jsem ted uplne svorc, asi nam vypnou elektriku ;) , poradne se naobedvala a pak navecerela a ted mi padaji ocicka :)

brisko mi taky roste, na porod to jeste nejni :lol: , ale uz se to zaprit neda… vsechno vypada na to, ze pristi tyden jedeme na tu nasi dlouhatanskou dovolenou, tak drzte palce, at je vse v poradku, zvladneme to, uzijeme si to a hlavne neumreme nedockanim, ze mimiska zkontroluji az v polovine srpna … zadny utz, zadny testy … jezisku at uz kopeee :lol: :wink:

zatim zdravim, krasnou dobrou noc a pekny ctvrtek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.6.07 07:57

Ahoj holky,
Tak se po delší době hlásim.Onemocněla nám babička,tak nějak nebyla nálada na psaní.
Blahopřeju k úspěšným kontrolam,závidim vám,že máte časté ultrazvuky,já na něj půjdu až 30.7.Při kontrole mi ho Dr. nedělá,jen mě vyšetřuje,ach jo.Odběr krve na triple test mě čeká v pondělí ráno.
Bříško už mě taky trochu narostlo.Váha se zatim drží +-1kilo.
Mějte se hezky,pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
21.6.07 08:12

ahojte..... :D

tak u nas sa zas risuje horuci den… :roll: :)

este ze konci skola a ja budem mat veget....... :lol: :lol:

tak ja mam brucho ako v 5mesiaci...... 8O :D
v stredu idem na KO tak mi mozna oznami ze su tam dva miminka a mna porazi..........ani z tej kozy mu nezleziem v tom soku....... :lol: :lol: :lol:

drzte sa zatial..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
21.6.07 09:23

Ahojte baby,
tak ja si už môžem konečne vydýchnuť, štátnice mám úspešne za sebou.
teraz si to tehotenstvo môžem vychutnávať. stále sa neviem rozhodnuť, či sa pýtať na pohlavie miminka, manžel nechce.

tie tepla sú strašné, ešte že sme tu dovolenku zrušili. urobíme si iba na Slovensku.

tak pekný deň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.6.07 09:58

Zabulienko - velká gratulace

já mám po KO - další 19/7. mezi 20-22 jdu na velký UTZ, tak se těším, dneska to bylo nějaké rychlé. mám za sebou tripple test, tak uvidíme, snad výsledky budou dobré.

jinak váha stejná +-kg, ale včera jsem snědla asi tak půl menšího bochníčku chleba se sýrem, to byla dobrota. břicho mám taky větší, ale pořád špekaté.

zítra mi držte palce, dělám znovu makro poslední pokus, spoléhám na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí