PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
11.6.07 20:41

Ahojky,
vítám nový přírůstek mezi námi :) . Víkend byl krásný, včera jsme byli po dlouhé době na cyklistickém výletě - těch 40km mě pravda trochu zmohlo… :roll: Poslední dobou jsem spíše lenošila, takže jsem si už odvykla na pohyb :( . Dneska jsem spráskala půk kila třešní, nato jsme byli s manželem v restauraci na večeři - zaručený recept na zácpu :)
Mějte se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.07 20:42

ahojky parfumelo! ahoj ostatni! neprihlasena Aluska (nejak to posledni dobou zlobi :)

souhlasim, ze v tomhle pocasi je nejlepsi lezet, idealne nekde v chladivych duchnach …

juuu a prvni foto briska, tak to ja uz jsem zakulacena a oplacana o kousek vic :) … taky vam to vyfotim, doufam, ze ve ctvrtek budu mit po kontrole dalsi foto broucka, tak ho snad konecne pridam do fotogalerie :)

mejte se krasne, hlavne hodne vody … a vyuzijte toho, ze je tolik ovoce!

papa a.

• Citovat
  • Upravit
7678
11.6.07 21:49

Ahojky holky,
tak dneska už to fakčí.
Vítám novou maminenku a minimimíska také jedno malé pohlazení bříšku.
Jinak u nás relativní klid (před bouří-příští tyden KO),až na občasné píchnutí v podbříšku a občasnou ranní potřebu pozdravit toaletu ústně tak je to pohoda.
Vedro je šílený a tak se raději zdržujeme co nejblíže naší zahrádky a bazénu.
Zdravíme všechny.
Fotenka pěkná také už mám pěknej lívanec :-)
Tak papa mějte se krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
11.6.07 22:07

Ahoj holky,
vítáme novou těhulku. Já jsem konečně dnes vložila fota do fotogalerie, ale píšou, že je musí napřed schválit admin, tak nevím, kdy se objeví. Tak se pak mrkněte.

Jinak tu moji chudinku kamarádku dnes operovali a zatím bez komplikací, tak už začínám věřit, že nejenomže to přežije, ale že by to mohlo i dobře dopadnout a mohla by dál vést normální život. Tak držím moc palce.

Já už mám také malé bříško, není to jenom vrstva špeku, už to opravdu vypadá na těhotenství :-)

Tak se holky mějte krásně, dávejte na sebe pozor a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
11.6.07 22:23

Radko,
aspoň trošku lepší zpráva,tak teď spojit síly a držet pěstičky.Moc na ní budu myslet ať už je jen líp.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.6.07 09:19

ahoj holky, vítám také novou těhulku.

tak já teda mám špek rozhodně větší a podle mě to pořád vypadá jako špek. už se těším až se to trošku zakulatí… :srdce:

jinak mě bolí od neděle osmička, chodím k zubaři jak do klavíru, tak snad se to stabilizuje, teď s tím nemohou nic dělat. tak vám držím palce, abyste neměli tyto problémy.

jinak mám od kamarádky zrevidovaný seznam potřebných věcí z vlastní zkušenosti, kdo bude mít zájem, napište, ráda zašlu.

jo a dneska budou k večeři párečky..... mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.6.07 12:08

Ahooooj holky.
Zdravim vas z chorvatska. Nemam cas vas docist,tak doufam,ze je vse v pohode. :wink:
Mame se krasne pohodove.Pocasi je super.Ani vedro ani zima.Tak paraaaada.Nastesti mi to tady nesmrdi :lol: :lol: :lol: ,tak mi neni ani spatne. Cestu sem jsem taky prezila uplne v pohode.Ale pro jistotu jsem bastila Ginger.
Jinak se mejte moc pekne.Ozvu se pak z domu.V pondeli mam kontrolu.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
12.6.07 13:13

ahoj holky, tady Aluska, ahoj Jirabobes - super, ze si uzivas dovolenou …

tak jsem si prave rozstouchala jahudky s trochou cukru a vrazila to do mrazaku, snad si na to za dve hodinky vzpomenu, uz se tesim … vedro hrozne, vsechno co mam na seznamu na praci delam tak polovicnim tempem, ted musim do sprchy … :)

nojo, brisko zacina rust (o horejsku ani nemluve), tak brzy budu muset koupit nejaky ten hadricek, vlastne se tesim :), mejte se fajn, kdyztak vyfotte pupiky do galerky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
12.6.07 14:05

Ahoj holky,
vítam novou těhulku.
Raduš,blahopřeji k dobrým výsledkům.To je super,že to s kamarádkou vypadá líp,držim palečky.
Včera jsem byla na KO,vše je v pořádku,za 14 dní mam přijít na krev.
U nás je pěkný pařák,malá je naložená v bazénku,ani jí nemůžu dostat ven.
Mějte se hezky,pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.6.07 18:51

Ahoj holky,
gratuluji k úspěšným kontrolám a Jíře přeji krásnou dovolenou.

Já jsem se dnes vypravila do obchodu Krásná maminka (už se do ničeho nevejdu :-) ) a koupila jedny kalhoty, jedno tričko a jednu halenku. Ani se mě neptejte kolik to stálo. Hodně 8O. Ale musím uznat, že mi to sluší a do práce bohužel v džínách a vytahaném tričku nemůžu. Ještě koupím kraťasy z bazaru, teď už vím velikost a můžu to porovnat a jsem vybavená. Paní prodavačka mi říkala, že tričko za 1000 není tak drahé, jenže pokud to člověk má na půl roku, tak je to opravdu drahé. No co mimi plánujeme 2, tak to budu mít ještě na další.

Tak se holky mějte pěkně, já jdu odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.6.07 19:41

Ahoj holky,
tak já už mám taky pěkné bříško (takové pěkně vysunuté dopředu) - byla jsem štíhlá v pase, takže to jde pěkně vidět :) . Váhově jsem ale na tom pořád stejně (asi o půl až kilo více). Tak musím do příštího týdne něco přibrat, ať doktor na KO nevrčí…
Tak papa, mějte se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.6.07 08:54

já taky moc nepribrala, asi dvě kila. zato břicho vypadá tak na 10kg nejmíň. včera mě dokonce nějaký dědoušek pustil sednout. :D

holky s těma věcma vám radím na těhitenské se vykašlete. my s těhu kámoškou chodíme nakupovat do HM, já jeětě občas do tesca a byla jsem ještě ve vero modě. ale jasně vede HM. Mají super dlouhá trička, kupuju velikost L a myslím, že vydrží do konce těhu. trička stojí 300,– takže mám tři za jedno těhu. Upřímně řečeno tričko za 1000,– by mi bylo líto koupit, protože pak ho třeba nebudu potřebovat. Tyhle budu moct nosit pořád. jsou strašně příjemná a opravdu pěkná

jinak nakupuji ještě na mimibazaru - mají krásné těhu tuniky za 339,– takže doporučuji už jsem si objednala dvě.

kalhoty jsem si nechala jedny těhu ušít, ale nejsou mi moc pohodlné, lepší mám pláťěné z HM pod bříško, jsou super, pohodlné a myslím, že vydrží celé léto. SUper mám i z vero mody, taky pod bříško, jsou na šňůrku. jinak v HM mají i v pase na gumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.6.07 08:55

Brambůrko - ty kila bych radši nedoháněla, kámoška mi říkala, že pořád nic a pak během měsíce přibrala 5kg, takže holky máme se na co těšit že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.6.07 09:41

Kitty - díky za rady na těhu oblečení, nějaká trička ještě budu potřebovat. To moje za těch 1 000 je na půl halenka a je fakt moc hezké, tak jedno si člověk dovolit může :-)

Já jsem přibrala také jen 1 kg, teda když se vážím ráno:-). Večery to dost kolísá.

Tak hezký den a ať je vám dobře. Já dnes zase málem kolabovala v tramvaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.6.07 12:06

no jo večer, večer se nevážím. radši :D :D po těch párečkách co jsme měly s mimi včera. to by bylo

jinak už jsem psala Alušce - vyzkoušejte www. mimibazar.cz

super pakupky i pro mimča, kolegyně nakoupila celou výbavičku. mají i lacinější lahvičky od Aventu a tak. POZOR potom je to mor, pořád hledáte, co mají nového :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí