PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
8.6.07 16:17

Ahoj holky,

Jířo - krásnou dovolenou a zvládni tu cestu :-)

Aluško - lusky kupuji v tržnici - bydlím hned za ní.

Pro všechny - výsledky mých testů jsou OK. HURá!!!. Teda jen první část, ta druhá je až za 3 týdny, ale ne tak důležitá. Bolí mě sice dost břicho, takže jsem byla radši i na kontrole, ale prý je to jen malý hematon, tak snad to bude dobré.

S těma testama je to těžký, vždycky jsem si říkala, že je lepší vše vědět dopředu, ale teď když jsem je podstoupila a vím, že ty nervy jsou strašné, je to invazivní zákrok, který může ohrozit mimčo, tak nevím, jestli bych do toho podruhé šla. Včera na tom ultrazvuku byl mimísek tak krásný, že mám strach abych mu tím zásahem neublížila.

Takže krásný víkend všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
8.6.07 16:54

Krásný den :huban:

Už máme nový smajlíky :-) , všimly jste si :?: :!

Radko , super zprávy, blahopřeju :srdce:

Jiřko , krásnou dovolenou :-) (už jste asi na cestě :nevim: ), ať se Vám to vydaří, hezky si odpočiň :-) , děti jistě budou :-) . Pak zase něco písni :-)

U nás nic nového, stále je mi :-( , doufám, že to brzo přejde

Pa I.

PS: Trošku uchyl na smajliky, co :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
8.6.07 18:49

Ahoj holky,
tak dneska byl celkem úspěšný den - konečně jsme sehnali dovolenou, takže za 14 dní vyrážíme do Chorvatska, hurá :lol: . A nakonec se to zkazilo tím, že jsem si cestou z práce přivřela v autě prst - tak teď koukám, jak mi fialoví a natéká a čekám, jestli mi upadne nehet :(
Radko, gratuluju k testům!
Přeju pěkný víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
8.6.07 22:44

hej hola ve spolek, tak to konecne vypada, ze uz se mohu prihlasit … takze tentokrat i s metrikem :)

JiraBobes - krasnou a pohodovou dovolenou! a ozvi se jak je a jake to tam je!

Radko , pristi tyden se mi lusky nevyhnou! - tedy pokud uz neskonci sezona :) … a samozrejme GRATULUJU k vysledkum testu, je to fajn, ze muzes byt klidnejsi, ale jinak souhlasim s Tvym nazorem, je to stres a trochu i riziko …

no a budu trochu netaktni, ale otevru tady jedno trosku intimnejsi tema :oops: … holky, dneska me pekelne bolelo bricho … jako kolem zaludku, takovy krece 8O , uz jsem to mela vcera vecer (kdy jsem si inteligentne dala kureci v cesnekovem testicku) a dneska znovu … zkratka bolest zaludku, jako kdyz snite neco zkazeneho, ale docela intenzivni, pri pohybech, zkratka zadna radost, ale k tomu zadne dalsi travici potize, neslo to rychle ani vrchem ani spodem :lol: a dneska po ceste na chalupu, kdy jsem v aute zvazovala vsechny moznosti a desila jsem se jaky to muze mit vliv na miminko, mi najednou prislo, ze mam zkratka zarazeny prdy :oops: :oops: 8) , ze asi jak se to do toho briska moc uz vsechno jako normalne nevejde a jak jim blbosti, tak jsem zkratka nadmuta a nejde to ven … nebo zeby ona zacpa (ale chodim relativne pravidelne), kterou vyhrozuji nektere tehotenske servery? :wink: , no zkratka, vim, ze je to blbe tema, bavit se o prdu :oops: :lol: , ale dejte vedet, jestli mate nebo jste mely podobne problemy … :)

KalinkoIvco, zdravim, ty smajlici jsou fakt desivy :) :dance: :pankac: :-P

jooooo a at uz je 14 a vidim to moje zabatko, uz aby se nejak projevovalo :)

pa a hezky vecer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
8.6.07 22:47

bramburko , premluv partnera, at prsticek pofouka (a nacvicuje tak otcovskou roli :) ) … at to neboli!
a hura na dovolenou!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.6.07 09:24

Aluško, asi se tím nemusíš znepokojovat, já to mám občas, sice v menším množství, ale vždycky čekám až si budu moct hezky odpr…
no prostě radosti těhu ne? krásně se mi pak uleví… :dance:

holky jdu plavčit, včera jsem přelouskala ten seznam věcí na mimi… :-D paráda… to máme co dělat co?

jinak jsem včera byla s kámoškou nakupovat a koupila krásnou zelenkavou osušku s kapuckou na mimi. no jinak nic nemám, ale nechala jsem se unést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.6.07 20:40

Ahoj holky nevim jak se to děje,ale nemohla jsem se přihlásit a teď mi to psalo nějaké divné přihlašovací jméno :roll:

Radko: gratuluji a zároveň stále držíme pěstičky kamarádce,ale i stále tobě aby bylo vše OK.

Všem přejeme klidná bříška a volné prdíky :-)

Mějte hezký víkend a plánovaným dovoleným zdar :pankac:

PaSabika

• Citovat
  • Upravit
444
10.6.07 13:55

juu, holky, ted si vsechny urcite myslite, ze jsem jako vzducholod :oops: :lol: :lol: , ale ona to asi bude fakt ta zacpa … ze se k tomu vracim … takze kdyby nektera z vas mela nejaky zaruceny recept (krome obligatniho hodne vlakniny, piti, pohybu - coz se snazim) tak dejte vedet, s timhle postupem to mam zitra zase ;) 8O :oops: :lol:

vikend krasnej, ne? pocasi az moc teple, takze pro majitele bazenu, pripadne stinnych zahrad (idealne tresnovek) to musela byt parada, co?

jinak jsme byli v lese a nasli jsme (eh, tedy pritel nasel) celkem tri :! houby, hrib kovar, krasnej, ale ze by to byla nejaka sklizen, to ne :lol:

no tak jsem varila bramboracku s houbama, ta se moc povedla, zato jsem nedopekla jahodovy kolac a druhy den jsem udelala moc rozpadavou sekanou, takze neuspech a asi se pokorne vratim ke svym zarucenym testovinam ;), vzdycky se tesim, ze to bude vynikajici, a musim rict, ze tak tri z deseti pokusu jsou dost k nicemu, radost miva pes, partner je zlaticko, tak to nekomentuje a nekdy dokonce ji :wink: :lol: :lol:

tak krasny zbytek nedele, mejte se vy i mimisci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
10.6.07 20:50

Ahoj těhulky,
dlouho jsem tu nebyla, nejdříve jsem zoufale bojovala s nevolností a teď už je mi cca. týden dobře. huráááá, musím to zaklepat, hrozně si to užívám a konečně začínám jíst alespoň trochu zdravě. Předtím mi zdravé věci dělaly vyloženě zle.
Těm co mají dovolenou přeji ať si jí moc užijí. Mě to čeká až první týden v červenci a zatím máme představu vyrazit na blind do Holandska a přespávat po kempech ve stanech..co myslíte, je to s bříškem reálný??
mějte se krásně a užívejte sluníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
11.6.07 10:50

Ahoj holky,

Aluško - dnes jsem byla v tržnici a lusek mají spousta :-)
Co se týče zácpy, tak mně vždycky pomáhá mléko a prý zaručeně pomáhají švestkové kompoty. Taky olivový olej je prý fajn.

Jak je vám v tomhle vedru? Já dnes ráno byla na EKG a u obvodní a pak trochu nakoupit a mám toho plný zuby. Vůbec nemám chuť na jídlo, tak jím samé ovoce a zeleninu. Škoda, že nejsem na chalupě, ve stínu u bazénku - to by byla paráda. Zítra už jdu za se do práce, moc se mi nechce :cry:

Tak se mějte moc krásně a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
11.6.07 12:21

allo ja myslim, ze zalezi hlavne na Tobe, co se stanovani tyce, ja se taky chystam spat obcas po kempech, dulezite je nenastydnout od zeme, jinak je to snad jedno, taky cast dovolene stravim v aute, ale zatim se sezenim problem nemam, kdyz se proklada pohybem, melo by se to zvladnout … takze prazdninovym planum zdar! :)

me zapeklite problemy se nevratily (zatim), takze je mi fajn, snazim se na to davat vetsi pozor, fakt me to prekvapilo, asi to byla moje prvni zacpa v zivote ;) hehe …

jo a k jezdeni po meste v tomhle pocasi :roll: :-D hruza, taky to davkuju opatrne, MHD je dost desna sama o sobe, ale i cekani v tom dusnu a vedru na zastavce zadna radost, obcas si proste sednu na bobek a cekam tak, preci tam s sebou nemrsknu … 8)

mejte se bajecne a uzivejte tehu i leta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
11.6.07 13:53

Ahojky,čtu vás a sleduji už dlouho,ale teprve teď jsem se odhodlala vám napsat a připojit se do diskuze. :wink:

Něco o mě,abyste byli v obraze.Čekám první miminko,je mi 23let,a jsem po IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.6.07 18:04

Ahoj parfumelo,

vítej mezi námi :-)
Gratuluju k úspěšnému IVF, kamarádka ho bude brzy taky podstupovat, ale je o 10 let starší než ty.
Můžu vědět na kolikátý pokus se to povedlo, pokud Ti to teda neva? :oops:
Já to s kamarádkou teď dost řešim, ona musí nejdřív na laparoskopii a pak teprve na IVF, naštěstí se jí to už blíží.
No je to Super, že nás bude zas o jednu víc.

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.6.07 18:25

Ahoj holky, jsem hrozná ostuda, právě jsem sežrala další pytlík paprikových chipsů.
Začínám se doma nudit, nejsem schopná vymyslet pro sebe a kluka, žádný program.
Odpoledne jsem si dáchla, příde mi, že v tomhle horku se ani nic jinýho dělat nedá.

To jsem tada fňukna, omlouvám se, že to musíte číst.

Radko moc gratuluji k dobrým zprávám o miminku, hrozně jsem Ti držela palečky.

Zatim pa vám i vašim bříškům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.6.07 19:18

ahoj holky.....

casto k vam nechodim ale poctivo citam........

to je dobre ze vsetko KO dopadli dobre a ze nas pribuda......... :wink:

hodim vam sem fotku mojho pupika v 13tt............ :D 

dufam ze to nevadi.....

krasny vecer................ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení