Poradna duly
Jana Čurdová
Co se týče těch knih pro Kalinku:
Kate Lengová - příručka špatné matky
Betsy Howieová - Co mi dluží moje dcera
Katie Flordeová - Návrat Grace
Stephanie Calmanová - Deník špatné matky
Dobrý v posteli - bohužel neznám autorku
Moc hezký čtení, nejsou to úplně dojáky, ale taky je to špíše pro ženské a spousta z nich o těhotných ženách ![]()
Radko, díky za knížky.
Ale hlavně musím napsat, že je mi moc líto té Tvé kamarádky, mám z toho husí kůži, jak může být život krutej
slova útěchy jsou na nic, myslím na ni i na její holčičky, ať to zvládne. Medicína dnes zmůže hodně, tak nezbývá než doufat.......
Ahoj holky.
Tak.Děti už mám sbalené.
A tak mě to chytlo,že jsem začala balit i nám.
Ale fakt nevím,kdy skončím.
Pa pa j.
Radko to je smutné.Je mi to moc líto.Držím pěsti,ať ji doktoři pomůžou.Snad to zvládne.
Hezký večer děvčata,
Radko: jediné co snad lze říct,že se můžem akorát spojit v myšlenkách a snažit se doufat,naděje umírá poslední.....a jejím holčičkám a manželovi jen držet pěsti aby to dobře dopadlo.
Jinak mi máme pračku BOSCH MAXXX na 6kg prádla a jsem taktéž maximálně spokojená. Na praní jsem úplně nemocná a tahle pračka mě plně uspokojuje (asi jsem ujetá).
Přeji vám příjemný večer a dobrou noc.
Holky,
díky moc za podporu. Bohužel nemám dobré zprávy, ale zatím žije, takže budu doufat, že bude líp.
Radko, to je desivy … clovek nikdy nevi, co se muze stat … budeme drzet palce, at to dopadne dobre …
a ted holky veselejsi ton …
statnice jsem udelala, pardon, ze jsem vas drzela tak dlouho napnute, ale nejprve mi to prehodili na druhou hodinu odpoledne a pak kdyz jsem se dostala domu, tak mi bylo pekne blbe, mam totiz nejakou virozu od pritele, a je mi docela drsne zle … ryma, teplota, bolesti dutin a hlavy … ale to prejde …
zkouska byla nakonec zazracne snadna, mela jsem velikou kliku a vytahla si ty nejjednodussi mozne otazky, takze uz se nemusim strachovat a myslet na zarijove opravne terminy, to je parada … musim ale priznat, ze mi to asi jeste uplne nedoslo, radost bude velika, az se trochu uzdravim ![]()
ted zacnu planovat dovolenou, Jirabobes zavidim, ze uz to mas za chvilicku …
jinak pracku mam uz asi 5 let, nemela jsem tenkrat penize, tak jsem koupila tureckou pracku Beko, ani jedna zavada a pere dobre, ale je to kus od kusu, znam lidi se znackovejma a s problemama …
knizky … jakmile budu pri smyslech, tak dodam nejaky seznamek toho, co jsem cetla za posledni chvili a zaujalo me …
a jeste k kombinezkam a vecem na sebe … juknete na seznam, ktery udelala Lesina at mate prehled
… tedy alespon pro prvorodicky ......
http://emimino.cz/…s/story/5325
jinak zabulienko, pravy bok pri kychani … jako kdyby se mi to tam utrhavalo
… takze je to asi v norme, predtim jsem to mela i pri vstavani atd …
jo a zitra bezim shanet tresne a hrasek … uz jste me dost navnadily ![]()
Kitty, zlom vaz … jsi na rade, tak uspesne slozeni zkousky!
pa dobrou a mejte se ![]()
ALUŠKO:
gratulace veliká!!!!!
Moc velká radost a povoluji ruce z křeče ![]()
Ahojky Aluško!
Taky posílám velkou gratulaci a pouštim ty úplně namodralé palce, super, že se Ti to povedlo.
Radko je mi opravdu líto co se stalo tvé kamarádce. Musíme věřit že bude silná a zvládneto, už mi začínaj zase modrat palečky, taď je budu držet tvé kamarádce.
Dobrou noc a krásné sny pa Terka
Aluško,
moc gratuluji, tak teď si honem začni užívat těhotenství plnou parou ![]()
Já jdu teď do porodnice na ultrazvuk na šíjové projasňění, tak pak dám vědět.
Radko to je smutné, ale snad má naději. Alespoň, že holčička je zdravá, to je skvělé, jinak to pro to chlapa musí být asi těžké co?
pračka - máme AEG, naši taky a jsem moc spokojená.
knihy - ještě Simona Monyová - super knihy ze života pro pobavení, ty příručky matek jsou taky super
Aluško - jinak gratuluji ke státnicím, doufám, že se tam také propracuji.
Radko , to je fakt síla. To se projevilo nějak u porodu nebo co? My měli tuhle diagnózu v rodině …
Pročetla jsem si diskuzi za včerejšek a radost i smutek dohromady! Mám radost i za Alušku, ale přebíjí to smutek nad tím, co se stalo někomu jinému … Musím na to přestat myslet, stejně nemůžu pomoct! Leda popřát, ať ten svůj boj vyhraje!
Výbavičku mám už po první dceři, proberu to a myslím, že většina bude použitelná. Pračku máme Ardo, jsem spokojená, ale po 9 letech má za sebou generálku a až se pokazí příště tak jde na smetiště, tak spíš nedoporučuju. Slyšeli jsme vychvalovat Philco, jak je na celý život a pak se jim pokazilo a vyvalili za opravu málem jako za novou - jak už některá z vás poznamenala - kus od kusu … Jinak ta generálka byla loni, tak jsem měsíc prala u tchyně v obyčejné a už NIKDY!
Radko, dej vědět, jak to dopadlo!