PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
6.6.07 17:48

Co se týče těch knih pro Kalinku:

Kate Lengová - příručka špatné matky
Betsy Howieová - Co mi dluží moje dcera
Katie Flordeová - Návrat Grace
Stephanie Calmanová - Deník špatné matky

Dobrý v posteli - bohužel neznám autorku

Moc hezký čtení, nejsou to úplně dojáky, ale taky je to špíše pro ženské a spousta z nich o těhotných ženách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
6.6.07 19:16

Radko, díky za knížky.
Ale hlavně musím napsat, že je mi moc líto té Tvé kamarádky, mám z toho husí kůži, jak může být život krutej :x slova útěchy jsou na nic, myslím na ni i na její holčičky, ať to zvládne. Medicína dnes zmůže hodně, tak nezbývá než doufat.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.6.07 19:22

Ahoj holky.
Tak.Děti už mám sbalené. :wink: A tak mě to chytlo,že jsem začala balit i nám. :lol: Ale fakt nevím,kdy skončím.

Pa pa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.6.07 19:27

Radko to je smutné.Je mi to moc líto.Držím pěsti,ať ji doktoři pomůžou.Snad to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
6.6.07 22:03

Hezký večer děvčata,
Radko: jediné co snad lze říct,že se můžem akorát spojit v myšlenkách a snažit se doufat,naděje umírá poslední.....a jejím holčičkám a manželovi jen držet pěsti aby to dobře dopadlo.

Jinak mi máme pračku BOSCH MAXXX na 6kg prádla a jsem taktéž maximálně spokojená. Na praní jsem úplně nemocná a tahle pračka mě plně uspokojuje (asi jsem ujetá).

Přeji vám příjemný večer a dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
6.6.07 22:06

Holky,
díky moc za podporu. Bohužel nemám dobré zprávy, ale zatím žije, takže budu doufat, že bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.6.07 22:11

Radko, to je desivy … clovek nikdy nevi, co se muze stat … budeme drzet palce, at to dopadne dobre …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.6.07 22:20

a ted holky veselejsi ton …
statnice jsem udelala, pardon, ze jsem vas drzela tak dlouho napnute, ale nejprve mi to prehodili na druhou hodinu odpoledne a pak kdyz jsem se dostala domu, tak mi bylo pekne blbe, mam totiz nejakou virozu od pritele, a je mi docela drsne zle … ryma, teplota, bolesti dutin a hlavy … ale to prejde …

zkouska byla nakonec zazracne snadna, mela jsem velikou kliku a vytahla si ty nejjednodussi mozne otazky, takze uz se nemusim strachovat a myslet na zarijove opravne terminy, to je parada … musim ale priznat, ze mi to asi jeste uplne nedoslo, radost bude velika, az se trochu uzdravim :)

ted zacnu planovat dovolenou, Jirabobes zavidim, ze uz to mas za chvilicku …

jinak pracku mam uz asi 5 let, nemela jsem tenkrat penize, tak jsem koupila tureckou pracku Beko, ani jedna zavada a pere dobre, ale je to kus od kusu, znam lidi se znackovejma a s problemama …

knizky … jakmile budu pri smyslech, tak dodam nejaky seznamek toho, co jsem cetla za posledni chvili a zaujalo me …

a jeste k kombinezkam a vecem na sebe … juknete na seznam, ktery udelala Lesina at mate prehled :) … tedy alespon pro prvorodicky ......
 http://emimino.cz/…s/story/5325

jinak zabulienko, pravy bok pri kychani … jako kdyby se mi to tam utrhavalo :) … takze je to asi v norme, predtim jsem to mela i pri vstavani atd …

jo a zitra bezim shanet tresne a hrasek … uz jste me dost navnadily :)

Kitty, zlom vaz … jsi na rade, tak uspesne slozeni zkousky!

pa dobrou a mejte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
6.6.07 22:23

ALUŠKO:
gratulace veliká!!!!!
Moc velká radost a povoluji ruce z křeče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.6.07 22:25

jo a jeste … diky za drzeni palecku, samozrejme :lol: 8) pomohlo to … :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
6.6.07 22:38

Ahojky Aluško!
Taky posílám velkou gratulaci a pouštim ty úplně namodralé palce, super, že se Ti to povedlo.

Radko je mi opravdu líto co se stalo tvé kamarádce. Musíme věřit že bude silná a zvládneto, už mi začínaj zase modrat palečky, taď je budu držet tvé kamarádce.

Dobrou noc a krásné sny pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
7.6.07 08:21

Aluško,
moc gratuluji, tak teď si honem začni užívat těhotenství plnou parou :-)

Já jdu teď do porodnice na ultrazvuk na šíjové projasňění, tak pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.6.07 08:35

Radko to je smutné, ale snad má naději. Alespoň, že holčička je zdravá, to je skvělé, jinak to pro to chlapa musí být asi těžké co?

pračka - máme AEG, naši taky a jsem moc spokojená.

knihy - ještě Simona Monyová - super knihy ze života pro pobavení, ty příručky matek jsou taky super

Aluško - jinak gratuluji ke státnicím, doufám, že se tam také propracuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.6.07 08:39

ten seznam z té výbavičky, to je teda nářez co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.6.07 10:23

Radko , to je fakt síla. To se projevilo nějak u porodu nebo co? My měli tuhle diagnózu v rodině …
Pročetla jsem si diskuzi za včerejšek a radost i smutek dohromady! Mám radost i za Alušku, ale přebíjí to smutek nad tím, co se stalo někomu jinému … Musím na to přestat myslet, stejně nemůžu pomoct! Leda popřát, ať ten svůj boj vyhraje!

Výbavičku mám už po první dceři, proberu to a myslím, že většina bude použitelná. Pračku máme Ardo, jsem spokojená, ale po 9 letech má za sebou generálku a až se pokazí příště tak jde na smetiště, tak spíš nedoporučuju. Slyšeli jsme vychvalovat Philco, jak je na celý život a pak se jim pokazilo a vyvalili za opravu málem jako za novou - jak už některá z vás poznamenala - kus od kusu … Jinak ta generálka byla loni, tak jsem měsíc prala u tchyně v obyčejné a už NIKDY!

Radko, dej vědět, jak to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital