Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Hurááá už je večer.
Nějak mě to dneska dost zmáhalo.A ta potvůrka únava se asi tak před půl hoďkou vypařila. Ale aspoň je klid.
Normálně jsem zjistila,že nesnesu některá jídla.
Dneska jsem si dala na oběd jitrnici a hádejte,co se s ní potom stalo? Potkani v kanálech se budou mít báječně. Kefírové mléko,instantní polévky…to nemůžu jíst. Mimčo chce baštit jen zdravé věci.Ale s tím kefírem se spletlo. ![]()
Kočárek máme po Gabce.Byla jsem s ním moc spokojena,tak naco zase kupovat nový. ![]()
Knoflice
Ahoj Katko.Nebalím.
Nemám kam dát tašky,aby jsme o ně nezakopávaly.Ale už mám napsaný seznam věcí.Sbalené to potom bude za chvilku.A taky se to všechno snažím shromažďovat na jednom místě ve skříni,potom to jenom shrnu do tašky.
Ježiš,já se tak těším! ![]()
Jen doufám,že nebudou muset kvůli mě dělat častější zastávky.Pořád lítám na malou.
A to ani moc nepiju.
Dobrou noc.Pa pa J.
Jiřko , tak až se budeš válet u moře, tak si na mě vzpomeň, jak se šrotím a pak potím před komisí ![]()
Jména vybíráte samé takové, co se líbí i mě, jen tak dál, nakonec třeba změním názor ![]()
Kočárek si chci koupit nový, láká mě trojkolka, teď frčí, ale stěžují si na nestabilnost některých typů. Na netu jsem našla Firkon za 7000, ten je teď favorit. Ale přes net bych si ho nekoupila, musela bych si ho ošahat. U nás je kočár nutnost, ten 9 let starý po dvou dětech už není použitelný.
S tou trojkolkou by se dalo jezdit na bruslích, já se těším, až je zase obuju, teď by to byl hazard.
Pohlaďte za mě pupíky od tety Katky a že jim vzkazuju ať hezky rostou a poslouchají mamku. ![]()
ahoj holky, já nevím, zda už jsem to psala, ale máme vybraná jména Natálka a Robin a kočárek už mám vybraný dlouho - Jané slalom pro, mám ho vyzkoušený od kamarádky, je super, sice drahý, ale lehký a pěkně se s ním jezdí.
Ahojky!
Knoflice švagrová to udělala tak, že si na netu vybrala kočárek, pak se naně šla podívat do obchodu a pak si ho přes ten net obědnala, říkala , že tím dost ušetřila.
Tak uvidim možná to tak taky udělám.
Zatim pa T
Ahoj holky.
Všem vašim dětem (i těm schovaným v bříšku
) přeji pěkný MDD.
Knoflice
Ahoj Katko.Ty to jistě zvládneš.
Já se bohužel moc válet neumím.Stejně budu pořád buď ve vodě nebo někde trajdat. Na horu sv.Víta,ale letos nejdu.
Doufám,že aspoň jednou přijedu odpočatá.
Pa pa J.
Ahoj holky,
tak teď jsme mluvili s jedněma našima známýma, kteří budou vedle nás stavět domeček a oni čekají trojčata
To je teda fakt síla. Dovedete si to vůbec představit? Dvojčata, to ještě si člověk představí, ale 3?
Tak jsem z toho trochu mimo, že jsem vám to musela napsat. Hezký víkend
Ahojky těhulky!
Radko, trojčata
… to nevím co bych s nima dělala, kdyby té mamince ještě narostla jedna ruka, tak to chápu, ale takhle…
Kočárek už taky na netu vybírám, jsem však hodně limitovaná tím, že se mi líbí takové to klasické překřížení mezi kolečkama, ty patvary co mají dnešní kočárky mě neberou
.....no a takových moc není…
Jiřko, vím o čem mluvíš, naše mimi si taky vybírá jídla co nechce. Bohužel ale mu nechutnají ta zdravá
všechny mléčné výrobky a produkty končí tam co tvá jitrnice
, chutnají mu saláty (ne zeleninové, ale ty majonézové
), teda zelenina a ovoce dobrý, to může ve velkým, ale zase to nadýmání
Je to sranda …
Jinak blahopřání všem ke kontrolám, hezký víkend všem a našim studentkám pevný nervy a dobrou židli ![]()
Dobrou noc I.
ahoj prosincovky, sorry, ze vam sem lezu, ale prubezne vas tak nejak sleduju (je tady par znamych tvari ze snazilek a koneckoncu, kdyz si mimi da na cas, tak porodim treba az v prosinci
). tak ja sem tam na neco zareaguju, neva?
ivco , koukala jsem, ze mas mezi favoritkama dorotku, stejne jako ja. v jakem tvaru bys ji chtela dat? jako dora nebo dorota, ktere jsou v kalendari? mne se moc nelibi ani jedno a chtela bych, aby mala byla dorotea, ale jeste jsem nezjistila, jestli to jde (popr. ve tvaru dorothea). nemas tuseni?
a k tem „klasickym“ podvozkum u kocarku - neboj, je jich docela hodne, staci jen hledat. ma to treba peg-perego (podvozek class 4 myslim) nebo inglesina, z tech levnejsich deltim apod. staci fakt jen hledat. a vetsinou u tech „znackovych“ (treba to PP nebo ingles.) mas i moznost si kocarek poskladat - vybrat si podvozek ke korbe.
Ahoj holky,
přeji hezkou sobotu,u nás počasí nic moc.Stejně nemůžem ven malá má pěknou rýmu,včera měla dokonce teplotu.
Omlouvam se,že jsem dala 2 stejné fotky do našeho alba,když jsem ji tam dávala, tak jsem se zapomněla zaregistrovat.Skočilo mi tam,že to musí schválit admin,druhý den tam nic nebylo,tak jsem ji tam dala znovu zaregistrovaná.Nakonec jsou tam obě.
Ahojky adelinko,jak roste bříško?
Zatim pa.
Alluško, tak jsi včera dopadla?
Zdravím vás všecky, u nás prší a prší, měl být dětský den, ale tak nevím. Děti budou jako prasata. Mě se chce hrozně spát! Uá!
Adelino , plus mínus 14 je v termínu, mě kupříkladu nebude vadit, když to bude už v listopadu. (ne moc brzo)
Trojčata musí být síla. Ale někde jsem vyčetla, že to má mamka nárok na placenou pomocnici, kterou může klidně být i tatínek. Hlavně ať je v klidu donosí. To je pak i omezený výběr kočárků ![]()
ahoj vladi, brisko bych tomu nerikala
, ale pupek utesene roste
.
uz nosim jen tehotensky obleceni, do niceho jinyho se nevejdu. a to jsem od zacatku nepribrala nic…
jinak mi to teda nedalo a jeste jsem koukala na ty kocarky - a docela jsem zirala. treba u PP jsem u novy kolekce nasla jen ty moderni konstrukce podvozku… ale porad se da najit - treba tady je jich dost:
http://www.ajuty.cz/…-kocarky.htm
Ahojky těhulky!
Adelin , díky za typy na kočárky, mrknu tam. Co se týká Dorotky, tak o tom si můžu nechat jen zdát, Milanovi se to nelíbí
. Máš pravdu, že obě „kalendářní verze“ jsou nic moc, ael spíš bych se přikláněla k Doře, Dorota zní až hanlivě. S Doroteou nevím, našla jsem akorát opačný tvar - Theodora nebo Teodora. To už má ale trochu odlišný ráz…
Každopádně jsme dnes opět dali řeč na jména, a z Klárky jsme se dostali na biblickou Sáru, což je moc hezké jméno a souhlasíme s tím oba, tak se stává favoritem ![]()
Jinak mě dneska nic moc, zase špatně, ke všemu jsem nějaká unavená, no stojí to ta nic. A to si jdem za chvíli opíkat párky, ale vzhledem k mému před chvilkou se vyprázdněnému žaludku asi půjdu spát …
Ať je nám zítra líp! Krásnou neděli všem, pa I.
ahoj holky… ![]()
tak ja som bola na KO ale UTZ mi nedelal,takze neviem co je s miminkom ale ja sa citim fajn tak dufam ze aj miminko......
stratili mi vysledky tak mi brali krv znovu...........
![]()
inac som ukoncila marodku a od prveho som nastupila zas do roboty,citim sa dobre tak preco nie...... ![]()
ohladne tych mien,este nemame vybrate a uz teraz viem ze to bude boj… ![]()
kocik uz mam kupeny,bola to vyhodna kupa tak som ho zobrala uz skor,viem som prastena ale to som cela ja.....je to gesslein future..... ![]()
inak vsetky zdravim.......pa
![]()
Ahoj holky.
Včera jsem vůbec neměla čas sem zaskočit.Dopol. manža spal po noční a byla jsem s dětmi venku.A odpol. jsem si zdřímla já.Pak jsme dali děti babičce (trénink na dovču
) a šli do hospůdky. Po dlouhé době příjemné odreagování. ![]()
adelina77
Ahoj.Vůbec neva,když k nám koukneš. ![]()
Radka75
TROJČATA!!!!!!!!? Ty bláho.
To si vůbec nedokážu představit.A ještě ke všemu budou stavět? Tak to jim moc držím pěsti,ať to všechno stihnou a mimča se jim narodí už do nového.Nedokážu si představit ani stěhování s čerstvými trojčaty.
Holky sranda. V pátek jsem si znova počítala,na kdy to u nás vypadá.A málem jsem sebou sekla.Podle možných dat početí budu asi rodit v rozmezí 11.11. až 14.11.
Jinak to nesedí.Už se fakt těším na ultrazvuk,tam se dozvím víc.Teda doufám. Ale na ten jdu až ve 20.tt. ![]()
Jsem nějak grogy.Jdu si na chvilku lehnout.Pa pa J.
ahoj holky,
jsem ted nejak lina psat, tedy jsem vseobecne lina, hlavne uz se dost bojim te zkousky, co mam ve stredu, presunuli mi to na odpoledne, ale ja to zatim spis vidim na velky propadak a mozne opakovani v zari ![]()
v patek to dopadlo moc dobre, obhajila jsem temer bez problemu, ale s tim jsem tak nejak pocitala, na stredu mam hlavu pekne prazdnou
jinak jsem stale na chalupe a ucim se, je tu dneska pekne pod psa, mlha, ze by se dala krajet a obcas prsi, takze idealni pocasi na spani
k tomu vsemu dostal pritel nejakou chripici, takze pocitam, ze do tydne ji mam taky, coz me samozrejme vubec netesi, jeste jsem letos nebyla nemocna a ted s mimcem to neni zrovna optimalni … ![]()
jinak mi az na unavu nic tehotenskeho neni, takze jsem trochu nervozni, najednou mam pocit, ze mi ani to bricho moc neroste
tak doufam, ze to ma mimco proste na haku a je v pohode
… ted mu do stredy dodam asi trochu adrenalinu a stresovych hormonu, ale musi to vydrzet, nejde jinak, zatim nevysiluju, spis si neverim a jsem predem trochu zklamana
se jmenama jsme nikam dal nepohli, budeme je asi resit na dovolene, na kterou se chystame koncem mesice
obdivuju vas, kolik toho vite o kocarech, ja jsem se jeste ani neodvazila poradne porozhlednout, ne kvuli poveram, ale proto, ze mi to prijde hrozne slozity (co je dobry, kvalitni, uzitecny etc), jsou nekde nejake chytre clanky/rady, co bych vlastne od kocarku mela chtit? ![]()
jeste jeden dotaz na vas mam - mate nektera zkusenost s tehotenskym pasem na bezpecnostni pasy do auta? chystam se dost jezdit autem, a jestli si to bricho rozmysli a poroste, tak bych to urcite ocenila, je-li to k necemu
… tak dejte vedet
jinak i pres neprizen pocasi preji krasny zbytek nedele a uspesne vykroceni do noveho tydne … (jo, a jestli si vzpomenete, drzte mi trochu palce, bylo by to krasny to mit za sebou a nemuset v sedmem mesici jeste ke zkouskam ![]()
pa a mimiskum zdar!