PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
29.5.07 14:27

Knoflice
Ahoj.Úplně nahoře na levo je Hlavní menu a pátá od vrchu je fotogalerie.Potom klikneš na Alba veřejná a najdeš prosinec 2007. Neboj,to zvládneš. :wink:

Pa pa J.Teď jdu uvařit taštičky s tvarohem.Mňam,už se mi sbíhají sliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
29.5.07 14:41

Ahoj holky,

tak co už jste to četli o těch změnách tý mateřský?
Maj to změnit od ledna, je to docela hustý.
V noých diskusích je na to odkaz.
Hledejte včerejší rozhovor MF Dnes

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
29.5.07 14:57

nemůžu to najít, co tam psali? já myslím, že si nedovolí to zrušit, je to proti volebnímu programu, takže klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
29.5.07 17:09

Ahoj holky,

doufám, že to dobře opíšu.

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?…

tak nevim, ale jestli to chtěj takhle udělat, tak je to docela padlé na hlavu.

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
29.5.07 17:52

Ahoj holky,
tak já mám zítra KO a začínám se pěkně klepat, chci to taky zítra oznámit v práci. Představte si, že dcera jedné účetní od nás má plané neštovice. No já je naštěstí už měla, ale moc klidná nejsem. Bude 20 dní doma, kvůli inkubační době a tak její práci si musíme rozdělit. Holky z toho se zblázním. I proto to řeknu už zítra, protože já fakt po 8 hodinách v práci toho mám opravu dost a těším se až se doma na chvíli natáhnu. Takže přesčasy prostě nezvládám.

Jinak gratuluji všem k úspěšným KO. Trochu vám závidím :-)

A s tím mozkem - mně přijde ,že spíš hloupnu a zapomínám.

K té mateřské a dalším změnám v daních. Je to nesmysl, protože jak člověk může vědět, jak dlouho si bude moct dovolit být na mateřské. Jediné, co mě uklidňuje, že to asi nestihnou schválit, takže by to od ledna být ještě nemělo. Jo taky prý chtějí zrušit společné zdanění manželů.
Nás se týká taky hlavně zvýšení 5 %DPH, protože máme stavět, takže jsem z toho trochu nervozni.

Tak hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
29.5.07 18:01

Taky ty školky mě dost děsí. Máme se stěhovat poblíž Říčan a tam už teď jse situace katastrofální.

My bychom chtěli 2 děti brzy za sebou. Nejsem už nejmladší. Myslíte, že když jsou děti od sebe 1,5 až 2 roky dá se to zvládnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.07 18:18

Radko tovíš, že se to dá zvládnout, pokud v tom nezůstaneš sama. Ty reformy jsou síla, taky si počkám, jak to dopadne …

• Citovat
  • Upravit
444
29.5.07 20:05

Radko, to se zvladnout urcite da, myslim, ze 1,5 let ci o kousek vic od sebe je to idealni :) … jsem rocnik 77, takze taky budeme asi (pokud bude zdravi) premyslet o dalsim mimcu rychleji :)

jinak diky za to upozorneni o Rh, jsem mamlas, jasnacka, mam plus takze zadny stres :)

jdu taky prohlednout galerku, porad jsem tam jeste nedostala ten nas obrazek, tak nevim, jestli nepockam az na dalsi kontrolu, vy uz tam mate miminka pomalu s aktovkou a ja bych tam davala pres dva tydny stary obrazek :lol: :wink:

skoro se stydim priznat, ze do sebe laduju burtgulas, dam hned potom zeleninu, joo? :)

jdu zjistovat jak velke ma byt mimi

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
29.5.07 20:27

Ahooj těhulky!

Zdravím z Vysočiny, kde je dneska sakra zima. No, když byla horka, tak jsem taky měla přípomínky...... normálka :wink:

Jinak Vám musím napsat, že nevolnosti sice nemám, ale zlobí mě zvracení po některých jídlech ..... vypadá, že mi nedělají moc dobře mléčné výrobky :roll: a to už jsem si chtěla jen užívat! SWnad to vychytám…

K velikosti miminek, včera mi psali z rodiny, že by mělo mimčo mít 9 cm..... už jsou to obříci :lol:

Doplním novinky do tabulky a hned ji sem vložím a taky jdu mrknout do galerky, jak se nám to tam rozrůstá :lol: .

Tak krásný večer všem! A studentkám čistou hlavu na učení!

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
29.5.07 20:32

Přezdívka - jméno / věk / bydliště / počet dětí / věk dětí / stav / TP / KO

alla - Alena / 28 let / - / zatím nemá / - / TP 24.12. / KO 31.5.
Aluška - - /29 let / Praha / zatím nemá / svobodná / TP 8.12. / KO 14.6.
bramburka81 - Bára / 25 let / - / zatím nemá / vdaná / TP 5.12. / KO 21.6.
elle - Dáša / - / Ivančice / 1 dítko / 2 roky / vdaná / TP 20.12.
Inge - Kristina / 28 let / Praha / 1 dítko / 1 rok / vdaná / TP 1.12.
jirabobes - Jiřka / 28 let / Orlová okr. Karviná / 2 dítka / 4, 2 roky / vdaná / TP 7.12. / KO 18.6.
KalinkaIvča - Ivana / 26 let / Jihlava / zatím nemá / vdaná / TP 30.11. / KO 12.6.
kitty25 - - / 29 let / Praha 8 / zatím nemá / vdaná / TP 6.12.
Knoflice - Kateřina / 29 let / Ostrava / 2 dítka / - / - / TP 8.12. /
MartinaSK - Martina / - / SR - Kalinovo / 1 dítko / 8 let / rozvedená / TP 17.12. / KO 31.5.
medanek - Petra / 25 let / Praha / zatím nemá / vdaná / TP leden 2008
Mikina - - / - / Milovice / - / - / - / .Mína. - - / - / Česká Lípa / - / - / TP 27.11. /
Radka75 - Radka / 32 let /Praha 7 /zatím nemá / vdaná / TP prosinec / KO 30.5. , UZ 7.6.
Sabika - Hana / 23 let / Havlíčkův Brod / 1 dítko / skoro 2 roky / vdaná / TP 24.12./31.12 / KO 20.6.
Safira - Monika / 37 let / Havířov / 4 dítka / 18, 16, 10, 1 rok / rozvedená / TP 23.12. / KO 4.6.
Terulka - Tereza / 28 let / Praha / 1 dítko / 6 let / vdaná / TP 5.12. / KO 30.5.
vladi1 - - / - / - / 1 dítko / 2 roky / - / TP 4.12.
zabulienka - - / 30 let / Kysuce / 1 dítko / 8 let / vdaná / TP 29.11. / KO 5.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
29.5.07 21:40

ahoooj.......... :D

tak ja mam KO vo strvtok a samozrejme uz ted mam bobky ci vsetko dopadne jak ma............ :roll: :)

ale nic se s tym neda robit,ze jo?....... :lol:jenom cakat a dufat ze vseko bude jak ma byt.........co aj bude........... :D :wink:

zdravim vsetky…pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
29.5.07 21:52

Ahojky holky,
KalinkoIvco: TP je 24.12. a 31.12. tak uvidíme a KO máme 20.6.

Přeji vám hezky večer jo a k tomu blbnutí tak na tom něco bude,připadám si úplně vygumovaná,ale co hlavně tak šíleně zapomínám.

Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
30.5.07 10:37

Jiřko, Ivčo díky za info.
O penězích a vládě bych diskuzi uzavřela, zbytečně se nervovat :roll:
Už vybíráte jména? Třeba mě inspirujete, my už jsme vybrali, teda já mám zcela jasno, ale člověk může změnit názor …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
30.5.07 10:46

ahoj holky, doplnění do tabulky: shodně jako SABIKA, TP 24.12.2007 (tedy posun :lol: a KO zitra tj. 31.5.2007.
Je mi pořád nějak všelijak, chvíli dobře, chvíli špatně :( snad to bude každou chvíli lepší a já si začnu užívat a taky jíst pořádně zdravě. Zatím je mi po zdravých věcech akorát špatně.
Co se týká jmen, přítel má asi dva roky jasno: Theodor a Anna-Marie :P Z mé strany veliký protest, tak uvidím jak to dopadne. Spíš budu vybírat, až budeme vědět pohlaví mimi.
mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
30.5.07 11:32

Ahoj holky.
Trochu mě štve,že se ochladilo.V Chorvatsku klesla teplota moře na 16 stupňů.Příští pátek jedeme,tak by se mělo raději oteplovat,aby jsme tam nezmrzli.Poslední dovča u moře a ještě aby byla zima? To protestuju a objednávám sluníčko. :wink:

To společné zdanění se asi rušit má,ale chtějí nějak zvýhodnit platy,že by to snad neměl být moc velký rozdíl. Něco takového točil manža.Já tomu nerozumím a nestresuju se takovýma informacema dopředu.Až to přijde,tak to přijde.Stejně s tím nic nenadělám.Mají se prý i jinak přidělovat dětské přídavky,zrušit tzv.pastelkovné,snížit porodné…atd.

Radka75
Zvládnout děti kousek od sebe se samozřejmě dá.Ale je to makačka.Kamarádka má dcery o 15 měsíců a řeknu ti,že je to celkem záběr.Ale jen ze začátku.Taky záleží jaké ty děti jsou.Jestli to jsou děti „kam je po:,–(íš,tam je i za hoďku najdeš“,tak je to pohoda. :wink: Já mám děti skoro přesně o 2 roky.Kubík byl a je ďáblík( i jako miminko).Gabka byla hodné miminko,v noci pěkně spala.A stejně jsem byla cca první 3 měsíce celkem slušně unavená.Pak se to zlepšilo. Teď si vyzkouším tříletý rozdíl :wink: a uvidíme,co je pro mě nejlepší. :D
Ale myslím si,že zvládnout se dá všechno. Zvlášť pokud ti někdo pomůže. Mi pomáhal jenom manža,když zrovna nebyl v práci.Jinak nikdo.A taky jsme to zvládli. :wink:

A co se týká jmen?
Mám je v metříku. :wink: Pro kluka máme jasno už cca 3 a půl roku.Pro holku nám to dalo celkem zabrat.Ale nakonec jsem vybrali a shodli se na Markétce.Nad jménem jsem přemýšlela,ještě dřív,než jsme začli zadělávat na mimču. :lol: Tak jsme to konečně v lednu vyřešili. :lol: A v únoru po MS jsme se na to vrhli. :oops: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital