PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
21.5.07 16:47

Ahoj těhulky!

Předně - :lol: Zabulienka , všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hooodně zdraví a pohodové těhotenství :!

Holky, všem držím pěsti, aby naši mimísci byli v pořádku, oni lumpíci někdy takhle straší, ale důležité je být v klidu a v případě nejistoty si dojít k dr. Hlavu nám neutrhne, no ne? Někdy si říkám, že to naše mamči, který skoro nic nevěděly, měly snažší…

Koukám do tabulky, že dneska by měly mít kontrolu Jirabobes, Medanek a Sabika, tak holky, Vy nás napínáte.....
Zítra Inge a já, jsem teda pěkně nervózní, ale věřím, že všechno bude v pořádku.

Jinak, mám horkou novinku, fotoalbum zakládájí adminy, už se na tom pracuje. Tímto díky Lesině :!

U nás nic nového, sobota byla nejhorší den, ale už se snad bude lámat, doufám… Ono denní nevolnosti šest týdnů v kuse, to dá zabrat… ale Vám nemusím nic říkat :wink: Poradím se zítra s dr, jak si to ulehčit :o

Tak studujícím přeju, ať to jde od ruky a všem krásný večer!

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.5.07 16:49

Ahoj, gratuluji, máte novou fotogalerii - tak šup, ať není dlouho prázdná ;)

http://emimino.cz/modules.php?…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
21.5.07 17:49

Ahoj holky,
to byl dnes zase den. Nevím, jak vám, ale mně bylo celý den na omdlení. To vedro je fakt síla. Jsem unavená jako v pátek.
Držím palce všem kontrolám dnešním a zítřejším. Vše bude určitě OK. Já jsem se dnes objednala na ten kombinovaný test a k zubaři. Tento týden jdu na odběry a pak 7.6 na ultrazvuk. Tak už jsem trochu klidnější. Ještě se zkusím zeptat, jeslti by mi neudělali taky test na toxoplazmozu nebo jestli to zase musím jinam.
Mějte se krásně a já si jdu na chvíli odpočinout do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.5.07 18:24

Ahoj holky,
tak já mám dneska za sebou první odběry :) .Žaludek mám pořád jako na vodě tak už čekám kdy to přejde :? .A ještě si chci udělat metřík,ale 5 se mi tu už nevejde tak musím vymazat jedno dítko to nejstarší :D .
zabulienko všechno nejlepší k narozeninám a pohodové těhulkovství :lol: :lol:
Terko ten dr byl teda hustý :twisted: já čekám 5 a taky pořád plaším,lítám na záchod kontrolovat kalhotky a taky se moc bojím aby bylo vše ok už aby bylo 4.6 kdy jdu na KO :) .
Dneska jsem s Niki lítala po obchodech a sháněly jsme kostýmek k maturitě,tak nakonec jsme dopadly úspěšně,ale ta cena 8O 2.500,– kč.Zašly jsme si na oběd a na frapé kafe a chechtaly jsme se snad všemu :D no prostě super nákup :D .
Tak Vám holky držím pěsti co máte KO ať je vše ok
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.5.07 18:49

Ahoj holky.
Ráno jsem byla na KO.Vše vypadá v pořádku HURÁÁÁÁÁ.A mimi se mělo krásně k světu.Kopalo nožkama a točilo se. :D :D :D Všechny jste musely slyšet tu ránu,jak mi spadl kámen ze srdce. :lol: Brali mi i hromadu krve (i na toxoplazmózu).Fotku do galerie dám,až přijdu jak na to. :wink:
Podle UTZ to prý vypadá na 13tt.Tak to jsem počali na třetí pokus. :wink: Tak je možné,že budu rodit už v listopadu.Aspoň to tu rozjedu. :lol:

alla
Ahoj.Neboj se,to bude dobré.Já jsem to měla stejné a taky jsem se hrozně bála.I nejedna slzička ukápla.A byly to zbytečné nervy.Mimi je pěkně čilé.Tak už se raduju,že mi zničeho nic není špatně.Uvidíš,že to bude ve středu v pohodě. :wink:

KalinkaIvča
Ahoj.Do tabulky.Termím porodu zatím zůstává.Další KO 18.6.

Všichni se opatrujte.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.5.07 20:54

Ahoj holky,
Zabulienka,blahopřeji narozkam,at Ti vše vyjde.
Tak už máme fotoalbum,díky Ivčo.
Mě čeká kontrola ve středu a příští týden ultrazvuk.Jirabobes,gratuluji k čilému mimču.
Papa,hezkou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.5.07 22:15

Ahojky,

gratuluju všem ke kontrole, koukala jsem na fotečky je to úžasný.

jirabobeš to už je veliký, to už je úplnej človíček

Doufám, že se taky naučim to tam vložit.

Dobrou noc T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.5.07 09:59

Fotogalerie je fajn, ale mám pocit, že JÁ se s vámi o nic nepodělím, protože techniku nepřeperu :lol:

Přidejte názory, ale já jsem krom miminek v břichu zvědavá i na to, jak vypadáte VY maminy, případně jak vypadají ti vaši potomci, co už jsou na světě :P

A jinak už jsem zahájila proces vstřebávání informací, kdo do téhle diskuze přispívá, případně jaké je jeho vlastní jméno. Přezdívky jsou někdy zajímavé, ta moje vznikla tak, že jsem nechtěla být Katka 1250251 nebo tak podobně, tak jsem sem napsala první blbost, co mě napadla.

Hezký den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
22.5.07 14:29

Ahoj holky, tak Vas prece jen budu muset opustit :( Vcera jsem byla na kontrole a vypada to teprve na 5. tyden, takze leden me nemine :?
Tak preji vsem hlavne zdravicko, spoustu krasnych a levnych hadriku a krasne briska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.5.07 16:43

Ahoj těhulky!

Tak už máme taky za sebou první poradnu a kontrolu ve 12tt. Všechno vypadá tak jak má být, HURÁ :! Hlavičku máme jednu (podle dr. vypadá normáně :lol: ), dvě ručičky, na jedný se dokonce daly spočítat prstíky, dvě nožičky, jo, a miminko je tam jedno. Moc se prcek nechtěl fotit, ale něco máme, tak jsem to dala do fotogalerie - prcek dostal podle UZ „pracovní název“ Ufonek......myslím, že to je přesný :lol:
Taky mi brali hromadu krve - kr. skupinu + Rh, pohlavně přenosný choroby, glykemii a tak. Taky se budu muset zeptat na tu toxoplasmózu, to ovšem pro mě znamená napsat si lísteček s dotazama.....při mé skleróze jsem zapomněla většinu věcí, na který jsem se chtěla zeptat :roll:

Jinak mimčo je trochu starší, dnes 12+4, tak máme prozatím posunutý TP na 30.11. Taky mi do těhu průkazky dr. psal poznatky o VVV - jako že nejsou makroskopicky patrný žádný, plodový vody máme akorát, což je taky dobrý a ještě napsal NT 1,3 - nevíte, je to co si myslím - šíjové projasnění? Nenapadá mě nic jiného, každopádně by to pro nás byla super hodnota! No a v 16 tt jdu na krev na VVV, to bude 12.6. Jenom tři týdny, hurá!!!! No, ale to bude vlastně asi bez UZ, tak se moc radovat nebudu :wink:

No, to jsem se rozepsala :oops: , první poznatky z prvního těhotenství … tak mi to odpusťte :twisted:

Medanek , teda Tys mi dala, takhle začínat příspěvek..... prosím Tě, jestli chceš, tak s náma zůstaň, však můžeš chodit do prosince i do ledna, jak libo :lol: , však si naše :idea:

Vkládání fotek do fotogalerie - ne, že bych nevěřila, že je tam dostanete, ale malý návod neuškodí :wink:
Kliknete na fotogalerii, v té hlavní stránce nahoře najdete odkaz Upload obrázku, kliknete, vyberete galerii - Alba veřejná-Diskuse-Prosinec 2007, pak vložit fotku - kliknout na tlačítko Obrázek, vybrat umístění ve vašem počítači, kliknout dvakrát a je to tam, pak už jen napíšete nadpis a text, kliknete na Uploadovat obrázek a je to! Tak hurá do toho!

Jiřo , to se máš, že jsi viděla, jak se mimčo hezky mrská :lol: , to naše je po nás..... klídeček, spinkáme, je fakt, že v osm ráno většinou opravdu spinkáme :lol: , tak se moc nemrskalo. Doufám, že příště už nám něco předvede…

Jeee, už opravdu končím, to je zase délka :oops: , tak opatrujte sebe i mimísky!!!!

Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
22.5.07 20:18

Hlasim se po kontrole. Cekala jsem hodinu a pul v cekarne a mela toho plny zuby. Byla jsem ale odmenena dobrou zpravou. Mimi ty dva tydny nejak dohnalo a nyni uz stari plodu odpovida datu posledni MS Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný.

Pristi kontrolu mam 15.6. (vcetne triple testu).

Jo a od soboty mi neni spatne od zaludku.

Mejte se.

Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.5.07 20:21

Ahoj holčiny,
za prvé gratulace těm, co vložily fotky s miminkama. Já tohle asi nezvládnu. Ve čtvtek jdu na KO, takže budu mít další fotku a mimi bude zase větší, tak se o to pokusím. Jinak zítra jdu na odběr na ten genetický test v 1. trimestru, dnes jsem si šla pro žádanku k Apolináři a ta sestra byla dost nepříjemná, tak doufám, že to bylo vyjímka, chtěla bych tam totiž rodit.

Metoda zaznamenávání dotazů na papírku je hodně praktická, já jsem se taky minule zapomněla zeptat na některé věci, takže teď už půjdu s papírkem. Dokonce to i v jedné těhotenské knize doporučují.

Dnes jsem byla na kosmetice a depilaci a musím říct, že od té doby, co jsem těhotná, tak to více bolí a to mám v plánu před porodem vytrhat, co půjde :-( Taky mi kosmetička hned ve dveřích řekla, že se začínám pěkně kulatit :-) No když jsem řekla, že jsem nafouknutá po zelenině, tak se smála a nevěřila mi.

Měla bych dotaz pro zkušenější. Tchyně mi v jednom sekáči koupila těhotenské džíny a ta pružná část začíná až nad pasem směrem nahoru, jsou to jakoby prodloužené džíny až skoro k prsům. Neměla by ta pružná část být už níže? A to nejsou žádný bokovky, naopak mají docela vysoký pas. Je pravda, že jsou trochu pružnější, ale opravdu pružný je až ten pás. Mám pocit, že to je tak na prvních 6 měsíců a ten pás je tam zbytečný a pak už to neoblíknu. Co vy na to?

Tak se mějte krásně a ať bříška rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.5.07 20:36

Ahoj těhulky,
tak jsem se konečně dostala k tomu abych napsala něco nového.
Včera jsem musela vstávat na budíka v neuvěřitelných 6 hodin ráno abych na půl sedmou byla u dr. na odběry (litry krve mi vzali to snad neni pravda),nehledě na to že na lačno mi bylo pěkně blbě (ještě před vchodem do budovy jsem se musela poklonit keříku :-) a to už jsem si myslela že je to za mnou).
Jinak UZ byl užasnej mimísek má hlavičku,ručičky,nožičky a hlavně srdíčko které úplně úžasně bije. Důležité info je jen JEDNO a mě se po pravdě řečeno šíleně ulevilo.
Hlavně gratuluju k bezvadným kontrolám a holky které to teprva čeká tak věřte že obavy jsou zbytečné a bude vše OK.

Další KO máme 20.6.
A před tím ve 12tt. ještě na genetický UZ (přední zjištění vývojových vad)
A příští týden si máme zavolat na kdy budeme objednaný na vyšetření štítné žlázy.

Holky moc vám držím pěstičky a ať mimísci pěkně rostou.

A k fotogalerii: fotečky tam vložím asi až o víkendu až bude manža doma (je přes týden v práci). Možná to zítra zkusím podle zmiňovaného návodu ale moc si nevěřím :-)

Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.5.07 21:24

Ahoj holky.
Všem,co už ste byly na KO,moc gratuluji.Koukám,že všechny dopadly dobře.Jak jinak.Že? :wink:

Dneska jsem to znovu počítala a vypadá to,že budeme mít mimčo už asi v půlce listopadu. 8O Pokud jsem se nějak nesekla ve výpočtu. :wink: Nebude vám vadit,když už zůstanu tady u vás? :?: Nějak se mi od vás moc nechce. :) A taky se mi nechce začínat v jiné diskusi.Když už vás tak trochu znám.

Musím si ještě zkrátit kalhoty a pofičím spinkat.Dneska jsme byly s dětmi zase venku až do večera.Jsem úplně mrtvá.A to mě Gabka dneska ráno vzbudila üž v 6 hodin.
Tak teda dobrou noc všem.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.5.07 21:42

jirabobes: zapomeň na to, že by ses přestěhovala do listopadu. Nám je s tebou taky moc dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí