Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Ivčo,taky jsem se včera zaregistrovala na rodině,už mi přišly dvě zprávičky,díky za typ.
Holky,je mi vás líto,že je vám stále zle.U mě už ustoupila počáteční únava a je mi dobře,doufam,že jsem ted něco nezakřikla.
Už jste řekly svému okolí,že jste těhu?Já zatim jen rodičům,ségře a kámošce,ale poprosila jsem je,at to zatim nikde neříkaj.Chtěla bych počkat až do genetiky.Je to někdy těžký se neprokecnout a výmýšlet,proč něco nemůžu a tak.
Tak zatim pa.
my sme to povedali hneď, hlavne synovi a ten to už povedal každému, ešte aj učiteľke v škole
Já myslim,že se to stejně provalí dřív,hlavně,aby bylo vše ok.
neviem či to syn vycítil, ale stále chodil, že mama ty si tehotná, tak sme mu to povedali.
To je zajímavý,naše malá ještě než jsem si udělala test,tak mi 2krát řekla,že mam v bříšku mimi.Já udělala testík asi za 4 dny a bylo to tam.
Asi jo,ale od té doby to už neřekla.Jsem docela zvědavá,jak se bude tvářit až mi poroste bříško.
ahoj holky, to ja cekam ted na ctvrtek na obrazky a potvrzeni, ze je vse v poradku (doufam), tata slavi o vikendu narozeniny, takze to bude dobra prilezitost jak to rict nasim ![]()
tak drzte palce, at mam dobre zpravy
jinak mi je dnes vselijak, unava a tak trochu blbe od vseho moznyho (hlava, zaludek, neco mezi
), doufam, ze je to dane treba tou prudkou zmenou pocasi …
tak at je nam lip, mejte se fajn!
Pěkně nám tady diskuze jede ![]()
Jo, jo, ta únava kdyby nebyla. Už se taky nemůžu dočkat, až to přejde.
Jiřko, kam to jedete do toho Chorvatska? To se máš … Jaké jsou děti? Já bych to s tou mladší nedala, jí stačí 10 min v autě a už se ptá: Už tam budem? Úplně jako ten osel ve Shrekovi.
Jestli máš stahovací punčochy, tak je na cestu využij, je to dobrý. My takhle byli v Chorvatsku, když byly té starší 4, měla jsem strach, jak bude a ona skoro celou cestu prospala. ![]()
Jak tady čtu, jak už jste byly nebo se brzy chystáte na krev, tak jste mě znějistěly. Já mám jít až za 4 týdny. Vrtá mi to hlavou, jsem Rh- a mám pocit, že na to pan doktor zapomněl a bude mu to třeba připomenout. Po prvním porodu jsem totiž nedostala Anti-D, což je průser.
Surfovala jsem po netu a na rodině jedna holka psala, že zvažuje žalobu na tu nemocnici, kde se jí stalo to samé.
Dneska jsem to rozjela, ale dlouho jsem tu nebyla …
Ahoj holčičky!
Já to synovi řekla hned s tim, že je to naše tajemství a on to opravdu nikomu neřekl.
Ostatním jsem to řekla kolem 8tt. Až když se ukázalo srdíčko. V práci jsem to říct musela, jelikož jsem šla na neschopenku.
A pak jsem to postupně začala říkat ostatním.
Při prvním těhu jsme to řekli rodině až po třetím měsíci a známím ještě později, to jsem ale nechodila do práce.
Alla úplně tě chápu, už od cca 3tt je mi taky stále špatně a nikde žádná úleva. Kdybych neměla kluka, tak se asi vůbec nezvednu z postele.
Tak všem přeju, ať nás to brzo přejde.
Páček Terka
Čauky těhulky,
venku je fakt dneska hnusně leje ani ven jsme dneska nešli a malá byla už taková protivka že z toho usnula ani vykupčit se nešla.
Nevolnost je pryč(ťuk ťuk ťuk) abych to nezakřikla,jen ta bolest hlavy stále přítomna a ani Paralen nemůžu-holky nevíte někdo jak se jí zbavit? Dík předem za rady.
Jinak všem přeji ať už je nevolnost taky pryč a užívejte si.
Jo k tomu oznámení že jsme těhu,tak to bylo jako u většiny tady naše malá ta to vypráví na potkání,že maminka bude brzy tlustá že spapala mimi. ![]()
Tak papa
Sabiko - co třeba masáž krku, třeba to tam máš bloklé a bolí tě proto hlava…
Ahoj holky.
Jak se vede? U mě to vypadá,že je mi líp. To mravenčení se snažím nevnímat.Únava už ustoupila a nevolnost se objeví jen občas. Přeju vám,ať už je to den ode dne lepší.Ať nás to konečně může i těšit. ![]()
Knoflice
Ahoj.Jééé to jsme si nerozuměly.
Děti s náma na dovču nejedou.Babička je bere na rekreaci tady u nás. My jedeme do Lokvy Rogoznice.Jedeme busem,tak bych tak malé děti nebrala.Autem si člověk udělá kdykoliv během jízdy zastávku (to bohužel nemáme),ale 16 hodin v buse bych ty moje raubíře netrápila.
Oni už tak moc neposedí a taky se pořád ptají,jestli už tam jsme.
Ale v autě sedí celou cestu a jsou lepší.To je asi tím,že je to pro ně vzácnost.
Stahovací punčochy nemám.K čemu jsou dobré?Třeba bych je ještě koupila. ![]()
Kamarádka před cca 12 lety taky nedostala Anti-D.A těhu bylo v poho.A ani po druhém porodu jí nic nedali (byla mladá a blbá) a dokonce ji „zapoměli“ říct,že by už neměla mít děti. Teď má 3 dítě.Těhu bylo rizikové a jezdila do Prahy s malou (ještě v břiše) na výměnu krve.Pak se malá ještě cca rok a půl hlídala.
Takže to shrnu…druhé těhu ještě bez komplikací.A pokud ani po tom druhém porodu není podáno Anti-D,tak další těhu neplánovat.Raději si to potom ohlídej. Je to hrůza, člověk aby si všechno hlídal sám. Neboj,určitě to bude v pohodě.A klidně se doktorovi připomeň. Když už nic,tak aspoň budeš mít klid,že jsi mu to říkala. ![]()
Sabika
To je dobré.„Maminka bude brzy tlustá,protože spapala mimi.“
To mě se Kuba pořád ptá,jestli už mám velké břicho.Nejsem nejchudší a navíc mám poslední dobou nějak nafouklé břicho.Tak mu říkám,že ještě ne,že to budu mít moooc velké břicho. ![]()
Já už nemám komu oznámit,že budeme mít miminko.
Už to každý ví.Hned od prvního UTZ v 7+1tt. A už to byl pro mě problém tak dlouho to vydržet.Při obou minulých těhu to všichni věděli už od //.
Ale to všichni věděli,že děláme mimi.Tentokrát jsme tvořili v tajnosti. ![]()
Mějte se všichni moc krásně (i když je venku zataženo). Pa pa J.
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla,ale byli jsme 3 týdny bez netu
. Tak teď snad pofachčí bez závad
.
Na KO jsem byla 11.5. a vše bylo ok mimi už mělo 5 cm se mi to zdá nějak moc a to jsem byla 8+2 tt
. Další KO mám 4.6. a příští týden mám přijít na odběry. Teď o víkendu jsem trochu špinila tak snad je všechno ok měla jsem zrovna mít jako MS a ještě mi dr dělal cytolku tak to bylo doufám tím
.Jinak mi je pořád divně a jsem hrozně unavená už ať to přejde a můžu si poslední mé těhu začít užívat ![]()
Jinak jsme učili Samíka na nočník pochopil to během jednoho dne a nepočůrá se už ani v noci takže plínky můžem schovat
.Ale kojíme pořád nechce se prsa vzdát
. Nikolka se chystá na maturitu božátko moje pořád se učí
.
Jinak zdravím všechny nové těhulky a diskuse se pěkně rozjela měla jsem co dočítat
akorát nereaguji osobně protože mám chaos v hlavě kdo co psal
.
Tak se zatím mějte pa Monika
T
ahojky holky,
tak doufam, ze uz u vas neprsi a pokud jo, ze to muzete vyuzit k prijemnemu lenoseni.
Ja se chvili citim tehotne, chvili vubec, zitra jdu (konecne) na kontrolu, takze budu vedet, na cem jsme, jestli jsme, kolik merime a jestli vypadame tak jak mame
![]()
Taky se mnou jde pritel, aby se podival na nase decko, tak doufam, ze se decko vytahne
… hlavne aby tam bylo a bylo v poradku
…
Drzte mi palecky.
Jsem moc rada, ze postupne pisete, ze unava a nevolnosti mizi, jen tak dal, ted si zacneme libovat, ne? ![]()
Mejte se bajecne, piste piste, at je co cist!
Hezky den!