PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
15.5.07 14:04

Ahoj holky.
Ivčo,taky jsem se včera zaregistrovala na rodině,už mi přišly dvě zprávičky,díky za typ.
Holky,je mi vás líto,že je vám stále zle.U mě už ustoupila počáteční únava a je mi dobře,doufam,že jsem ted něco nezakřikla.
Už jste řekly svému okolí,že jste těhu?Já zatim jen rodičům,ségře a kámošce,ale poprosila jsem je,at to zatim nikde neříkaj.Chtěla bych počkat až do genetiky.Je to někdy těžký se neprokecnout a výmýšlet,proč něco nemůžu a tak.
Tak zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
15.5.07 14:08

my sme to povedali hneď, hlavne synovi a ten to už povedal každému, ešte aj učiteľke v škole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.5.07 14:16

Já myslim,že se to stejně provalí dřív,hlavně,aby bylo vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
15.5.07 14:18

neviem či to syn vycítil, ale stále chodil, že mama ty si tehotná, tak sme mu to povedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.5.07 14:21

To je zajímavý,naše malá ještě než jsem si udělala test,tak mi 2krát řekla,že mam v bříšku mimi.Já udělala testík asi za 4 dny a bylo to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
15.5.07 14:33

to je zaujímavé, tie deti to asi nejak vycítia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.5.07 14:37

Asi jo,ale od té doby to už neřekla.Jsem docela zvědavá,jak se bude tvářit až mi poroste bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
15.5.07 14:50

ahoj holky, to ja cekam ted na ctvrtek na obrazky a potvrzeni, ze je vse v poradku (doufam), tata slavi o vikendu narozeniny, takze to bude dobra prilezitost jak to rict nasim :)
tak drzte palce, at mam dobre zpravy

jinak mi je dnes vselijak, unava a tak trochu blbe od vseho moznyho (hlava, zaludek, neco mezi ;) ), doufam, ze je to dane treba tou prudkou zmenou pocasi …

tak at je nam lip, mejte se fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
15.5.07 18:12

Pěkně nám tady diskuze jede :lol:
Jo, jo, ta únava kdyby nebyla. Už se taky nemůžu dočkat, až to přejde.

Jiřko, kam to jedete do toho Chorvatska? To se máš … Jaké jsou děti? Já bych to s tou mladší nedala, jí stačí 10 min v autě a už se ptá: Už tam budem? Úplně jako ten osel ve Shrekovi. :lol: Jestli máš stahovací punčochy, tak je na cestu využij, je to dobrý. My takhle byli v Chorvatsku, když byly té starší 4, měla jsem strach, jak bude a ona skoro celou cestu prospala. :wink:

Jak tady čtu, jak už jste byly nebo se brzy chystáte na krev, tak jste mě znějistěly. Já mám jít až za 4 týdny. Vrtá mi to hlavou, jsem Rh- a mám pocit, že na to pan doktor zapomněl a bude mu to třeba připomenout. Po prvním porodu jsem totiž nedostala Anti-D, což je průser. :? Surfovala jsem po netu a na rodině jedna holka psala, že zvažuje žalobu na tu nemocnici, kde se jí stalo to samé.

Dneska jsem to rozjela, ale dlouho jsem tu nebyla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
15.5.07 19:18

Ahoj holčičky!

Já to synovi řekla hned s tim, že je to naše tajemství a on to opravdu nikomu neřekl.
Ostatním jsem to řekla kolem 8tt. Až když se ukázalo srdíčko. V práci jsem to říct musela, jelikož jsem šla na neschopenku.
A pak jsem to postupně začala říkat ostatním.
Při prvním těhu jsme to řekli rodině až po třetím měsíci a známím ještě později, to jsem ale nechodila do práce.

Alla úplně tě chápu, už od cca 3tt je mi taky stále špatně a nikde žádná úleva. Kdybych neměla kluka, tak se asi vůbec nezvednu z postele.
Tak všem přeju, ať nás to brzo přejde.

Páček Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
15.5.07 20:03

Čauky těhulky,
venku je fakt dneska hnusně leje ani ven jsme dneska nešli a malá byla už taková protivka že z toho usnula ani vykupčit se nešla.
Nevolnost je pryč(ťuk ťuk ťuk) abych to nezakřikla,jen ta bolest hlavy stále přítomna a ani Paralen nemůžu-holky nevíte někdo jak se jí zbavit? Dík předem za rady.
Jinak všem přeji ať už je nevolnost taky pryč a užívejte si.
Jo k tomu oznámení že jsme těhu,tak to bylo jako u většiny tady naše malá ta to vypráví na potkání,že maminka bude brzy tlustá že spapala mimi. :-)
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.5.07 08:40

Sabiko - co třeba masáž krku, třeba to tam máš bloklé a bolí tě proto hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.5.07 09:10

Ahoj holky.
Jak se vede? U mě to vypadá,že je mi líp. To mravenčení se snažím nevnímat.Únava už ustoupila a nevolnost se objeví jen občas. Přeju vám,ať už je to den ode dne lepší.Ať nás to konečně může i těšit. :D

Knoflice
Ahoj.Jééé to jsme si nerozuměly. :) Děti s náma na dovču nejedou.Babička je bere na rekreaci tady u nás. My jedeme do Lokvy Rogoznice.Jedeme busem,tak bych tak malé děti nebrala.Autem si člověk udělá kdykoliv během jízdy zastávku (to bohužel nemáme),ale 16 hodin v buse bych ty moje raubíře netrápila. :wink: Oni už tak moc neposedí a taky se pořád ptají,jestli už tam jsme. :lol: Ale v autě sedí celou cestu a jsou lepší.To je asi tím,že je to pro ně vzácnost.
Stahovací punčochy nemám.K čemu jsou dobré?Třeba bych je ještě koupila. :wink:

Kamarádka před cca 12 lety taky nedostala Anti-D.A těhu bylo v poho.A ani po druhém porodu jí nic nedali (byla mladá a blbá) a dokonce ji „zapoměli“ říct,že by už neměla mít děti. Teď má 3 dítě.Těhu bylo rizikové a jezdila do Prahy s malou (ještě v břiše) na výměnu krve.Pak se malá ještě cca rok a půl hlídala.
Takže to shrnu…druhé těhu ještě bez komplikací.A pokud ani po tom druhém porodu není podáno Anti-D,tak další těhu neplánovat.Raději si to potom ohlídej. Je to hrůza, člověk aby si všechno hlídal sám. Neboj,určitě to bude v pohodě.A klidně se doktorovi připomeň. Když už nic,tak aspoň budeš mít klid,že jsi mu to říkala. :wink:

Sabika
To je dobré.„Maminka bude brzy tlustá,protože spapala mimi.“ :lol: :lol: :lol: To mě se Kuba pořád ptá,jestli už mám velké břicho.Nejsem nejchudší a navíc mám poslední dobou nějak nafouklé břicho.Tak mu říkám,že ještě ne,že to budu mít moooc velké břicho. :lol:

Já už nemám komu oznámit,že budeme mít miminko. :oops: Už to každý ví.Hned od prvního UTZ v 7+1tt. A už to byl pro mě problém tak dlouho to vydržet.Při obou minulých těhu to všichni věděli už od //. :D Ale to všichni věděli,že děláme mimi.Tentokrát jsme tvořili v tajnosti. :wink:

Mějte se všichni moc krásně (i když je venku zataženo). Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
16.5.07 10:43

Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla,ale byli jsme 3 týdny bez netu :( . Tak teď snad pofachčí bez závad :lol: .
Na KO jsem byla 11.5. a vše bylo ok mimi už mělo 5 cm se mi to zdá nějak moc a to jsem byla 8+2 tt :) . Další KO mám 4.6. a příští týden mám přijít na odběry. Teď o víkendu jsem trochu špinila tak snad je všechno ok měla jsem zrovna mít jako MS a ještě mi dr dělal cytolku tak to bylo doufám tím 8O .Jinak mi je pořád divně a jsem hrozně unavená už ať to přejde a můžu si poslední mé těhu začít užívat :!
Jinak jsme učili Samíka na nočník pochopil to během jednoho dne a nepočůrá se už ani v noci takže plínky můžem schovat :D .Ale kojíme pořád nechce se prsa vzdát :) . Nikolka se chystá na maturitu božátko moje pořád se učí :) .
Jinak zdravím všechny nové těhulky a diskuse se pěkně rozjela měla jsem co dočítat :D akorát nereaguji osobně protože mám chaos v hlavě kdo co psal :) .
Tak se zatím mějte pa Monika
 T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
16.5.07 11:06

ahojky holky,

tak doufam, ze uz u vas neprsi a pokud jo, ze to muzete vyuzit k prijemnemu lenoseni.

Ja se chvili citim tehotne, chvili vubec, zitra jdu (konecne) na kontrolu, takze budu vedet, na cem jsme, jestli jsme, kolik merime a jestli vypadame tak jak mame :) :roll:

Taky se mnou jde pritel, aby se podival na nase decko, tak doufam, ze se decko vytahne :) … hlavne aby tam bylo a bylo v poradku :) …

Drzte mi palecky.
Jsem moc rada, ze postupne pisete, ze unava a nevolnosti mizi, jen tak dal, ted si zacneme libovat, ne? :)

Mejte se bajecne, piste piste, at je co cist!
Hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital