Poradna duly
Jana Čurdová
Tak k tomu receptu na perníčky jsem se nedostala. Tak snad zítra.
Právě jsem dokončila dortík.Myslím,že se mi celkem povedl. ![]()
Dneska jsme si dali jablíčkový dort.Dala jsem to Radečkovi,aby jedl sám…Tak jen na to sáhl a hned dal ruku pryč.
Mám tak čistotného prcka. ![]()
Dostal ten hrací pultík s kolečkama a hned se k tomu postavil a jak mu to ujíždí,tak běží.
A tak moc se mu to líbí,že když doběhne k prahu,tak začne hned protestovat.
No fotky nejsou. ![]()
Všem děkujeme za blahopřání. ![]()
A teď to tu jdu poklidit a honem spát,už nevím jak spánek vypadá. ![]()
Radeckovi vse nejlepsi k narozeninam!!!! A at je maminka stale stejna superzena jako doposud!!!!
![]()
Ja jen na skok. Uz se citim lip, ale Matysek zacina kaslat
Bobecek. Doufam, ze to nebude mit stejny prubeh jako u me…
Kouknete se na idnes.cz, jsou tam zajimave recepty na cukrovi. Ja zkusim ty bananove mufiny a jestli sezenu
lo, tak i ty tukove kolacky. Ty mam strasne rada… Jezis, to zas bude pet kilo nahore…
Perniky nepecu. Nikdo je nema rad…
Dort budu delat taky nepeceny se zakysanou smetanou…
Holky, maji tady tresne. Nevite, jestli by je maly mohl? Neni to neco jako jahody? Uz jsem mu dala a strasne mu chutnaji, tak jestli jich muze i vic…
žížala píše:
Inge
Díky, tak jsem si to myslela. Na sedačku to nepůjde, tu už jsem objednala. Ale pokud nepojedeme na Silvestra pryč, tak bych koupila tu helmu do cyklo vozíku. Myslím si, že to nemusí mít do konce roku, ale že to musí být do konce roku podané. Uvidím, ale zase na ulici tu pětistovku nenajdu.
Ne ne, v žádosti je přímo napsáno, že do 31.12. to musí být na příslušnou adresu DORUČENO
.
Pajuleno, třešně? Já myslím, že to je v pohodě. Jenom by na ně neměl pít
.
Dneska bude Ondra přes den u dědy a babičky, tak jsem na něj zvědavá
, Honzík bude doma s námi.
Dobré ráno.
Letáky už mám doma.Noc byla dobrá jen nějak krátká.Do postele jsem se dostala o půl třetí.
Pavli
Já myslím,že v pohodě třešně může. Držím pěsti,aby byly bacily brzo pryč.
enia píše:KalinkaIvča píše:Taky Honzík v poradně dostal čtvrtou hexu, měl akorát večer zvýšenou teplotu, tak dobrý … jen mi zase na:,–(ili brouka do hlavy ohledně dalšího očkování … v patnácti měsících - obyč očkování zadarmo, lepší protilátky na zarděnky jinak stejné za pět set, a pak to lepší + neštovice za 1800 Kč. Ale když jsem se ptala na rovinu, jestli teda neštovice očkovat bo ne, tak mi dr. řekla - dealeři tvrdí …no myslim, ze kdyz se detatko muze vyhnout nestovicim, at se vyhne… stejne je to jen trapi, teploty, svedeni, neda se s tim nic delat nez mazat…my chceme naockovat Priorix tetra…tak se ta vakcina myslim jmenuje![]()
![]()
ano tak se to jmenuje, též nechám naočkovat tohle, ať to stojí, co to stojí.
Radečkovi vše nejlepší, hodně zdravíčka…
http://www.beruska8.cz/…jici1/23.gif
včera jsem nestíhala…
mažu se učit, mám hlídání, tak později.
sedačka objednaná, nakonec varianta Martin
http://www.zaparkacek.cz/…-martin.html
Dobré skoropoledne!
Právě jsem objednala autosedačku Römer King Plus Ellen :lol:
![]()
tak super. jsi Lukáše přemluvila, nebo rezignoval.
ha ještě, že jsem objednala martina, aspoň nebudeme mít všichni ellen
![]()
Kitty na tu sedacku MARTIN som veeeelmi zvedava,potom ihned odfot ked vam pride.....
![]()
A právě jsem objevila 6. zoubek! Jířo, děkuji ![]()
jsem povidala, hele, tahle je hezká, a on už spíš rezignovaně povidal „a no jo, tak jí objednej“ ![]()
Máme opravený foťák, tak si neodpustím jednu fotečku s názvem Ať žije Kouzelná školka (aspoň má člověk 10 vteřin klidu ![]()

Inge , máš moc pěkné kluky ![]()
Peťule , mazej se učit!
Jiřko , Radek je šikulka. ![]()
Terezko , kde jsi? Ses omezila jen na ta přáníčka? Já a Petra chceme auto!
dyť jo ne? zítra mám zk. tak uvidím jak to dopadne, spíš sázím tentokrát na opáčko