PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
27.11.08 15:38
Terulka píše:
žížala píše:Terulko
Opravdu se tomu těžko věří, že ty bys tak málo povídala? :lol:
¨OK, TAK JÁ UŽ TEDA MLČIM. :wink:
Zakazuje se. :P :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
27.11.08 15:57

Jiřko a už se rozkašlal? Ty ponožky mu můžeš dát, pokud má končetiny teplé. Namočíš, vykroutíš, obuješ. (kdyžtak mě Petra opraví). :wink:

A prosím Tě, do tabulky zubů 9, ta stolička už se taky počítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 15:59
bramburka81 píše:
Ještě k té autosedačce: utahuju podle návodu, když jsem ji ještě neměla v autě, tak mi to šlo lehce utáhnout, ale v autě je málo místa a špatně se mi utahují. I můj taťka to zkoušel a jako chlapovi to šlo taky blbě.Jinak balíky mně tady zavalují, lidi začínají být lehce protivní, chtějí všechno hned, ale jak to mám při tom provozu stíhat… :roll: A přitom v podmínkách prodeje mám, že posílám do 5 (teď jsem to zvedla na 7) dní. No ale dalo se to čekat, že před Vánocema jsou všichni nervózní…

tak tě uklidním, já jsem na jednu ženskou přímo nasraná, protože míčky pořád ještě nemáme. a vůbec je mi u pr…, že mi napsala, že posílá 100 balíků denně. Já jsem to zaplatila před více než 14 dny..... a balíček je někde na cestě a ona ani není schopna poslat podací číslo. no prostě kráva.....

a to mi prvně napsala, že třeba do tří dnů to máme. hahaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 16:03

Matýskovi a Honzíkovi vše nej.

http://www.beruska8.cz/…ield1/20.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 16:04
Inge píše:
Takže právě mi volal opravář, že pračka opravená nebude (teda mohla by být, ale za 5 tisíc), takže musíme koupit novou :?. (Kačko, díky za tip na link, kouknu tam). Během dne zajedeme k rodičům vyprat, už kluci nemají co na sebe a já jsem líná prát v ruce :oops:.

Radko - To jste si to teda v té zácpě užili, Ondra nesnáší jízdu autem, to by se asi zbláznil a já taky.

Zajdeme k doktorce, Honzík prakticky nonstop kašle, v noci byl v kuse skoro 2 hodiny vzhůru. Když jsem mu dala kapli, okamžitě je vyzvracel :?, tak bych potřebovala něco, co mu ten kašel aspoň na noc ztlumí. Nějaké tipy?

DOTAZ - Kdo z dětí už teda opravdu chodí? Jakubko a kdo ještě?

Venku je sluníčko, tak asi zkusíme vyrazit k doktorce pěšky (snad tam do konce ordinačních hodin dojdem :D).

Robik zase začal dneska na cvíču to zkoušet sám. tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 16:07
Knoflice píše:
Terez , tak co vyhrála Kitty? :lol: Podívej, všechny jsme byly ukecané míň, za ten rok od porodu jsme toho nakecaly až stydno 8)

hahá něco jsem vyhrála, paráda.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 16:08
Inge píše:
Tak dneska bude u nás zase jen jeden denní spánek, Ondra už spí 2 hodiny 8).DOTAZ 2 - Jaké jsou fajn funkce u pračky? Založila jsem na BC diskuzi, ale zkusím to ještě tady :D.

rozhodně volba dobrá je AEG, já už bych jinou nechtěla a dobrý je určitě odpočítávací displej, že víš, jak dlouho ještě budeš prát a můžeš si i nastavit, kdy má začít prát. Jinak to asi mají pračky všechno stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 16:10

Pavli brzy se uzdrav.

Enio tuším kurz 38. ještě se ale dá u některých objednat, že to bude do vánoc, někde je i kurz 37 jsem koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 16:20

Jiři určitě mít budou, tady měli navezené zásoby, byla jsem ve dvou teskách, jelikož si moje máma vymyslela, že chce pro Emču neteř tu kostku umělohmotnou z tesca. Tu bohužel nikde neměli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
27.11.08 16:26

Honzíkovi a Matýskovi také přejem vše nejlepší k narozeninám

http://sirmi.ic.cz/pooh/36.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.11.08 16:51
Knoflice píše:
Jiřko a už se rozkašlal? Ty ponožky mu můžeš dát, pokud má končetiny teplé. Namočíš, vykroutíš, obuješ. (kdyžtak mě Petra opraví). :wink:A prosím Tě, do tabulky zubů 9, ta stolička už se taky počítá.

Jeda,to jsem zase něco přehlídla? :oops: Sorry večer opravím. :wink:

Nee,nekašle a ani rýmu nemá.Má jen jakoby trochu ucpaný nos,ale ani u koja mu to neva…Dostal čípek a spinká.Dneska spal jen cca hoďku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 16:52

Jani už jste objednali tu sedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.11.08 17:03
jirabobes píše:
Knoflice píše:
Jiřko a už se rozkašlal? Ty ponožky mu můžeš dát, pokud má končetiny teplé. Namočíš, vykroutíš, obuješ. (kdyžtak mě Petra opraví). :wink:A prosím Tě, do tabulky zubů 9, ta stolička už se taky počítá.

Jeda,to jsem zase něco přehlídla? :oops: Sorry večer opravím. :wink:

Nee,nekašle a ani rýmu nemá.Má jen jakoby trochu ucpaný nos,ale ani u koja mu to neva…Dostal čípek a spinká.Dneska spal jen cca hoďku.

kamarádka mi radila jedny namočit a moc neždímat a navlíknout druhé teplé na to. vodu jsem octem naředila nějak trochu a nechala jí odstátou aby nebyla ani teplá ani příliš studená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
27.11.08 17:07

Nebudete věřit, co se mi stalo, dneska mi poprvé dorazil balík až domů. A to tu už pár let bydlím.

Kitty
Jsem marná, ještě ne, ale dneska to rozhodnu.

Jo, chození, nejsem schopna posoudit, zda už je to u nás doopravdické chození. :lol:

Jiři
Tak snad čípek zabere a vyspí se z toho, ale jestli mu nic jiného není, tak bych to viděla na zubáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
27.11.08 18:36

Radko
Prosím tě, jak velké jsi měla ty fotky na kalendář? Jsem to zapomněla.díky.
A mám pro tebe to mýdlo, ale zdražili, prevíti. To 600gramové je za 130Kč-vydrží ale dlouho. Chceš tedy dvě i za tuhle cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí