Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno!
Tak Xénii tu nemáme žádnou, ale oslavence hned dva ![]()
Honzíku a Matýsku, všechno nejlepší!
Radka75 píše:
Ahoj holky,
Katko těšíme se na tvůj popis porodu.
To to mám psát znova?!
No v té zácpě sis musela užít
A lepší se o kočce zmínit teď, než pak pořád vyvolávat planý poplach. Tvůj popis stavby mi zní, jako že by se to ještě pořád stihnout dalo … ![]()
Jiřko , krom té teplotky mu nic není?
Tak Ivča už nám porodila a Bára si právě docela užívá.
Já teda mmch taky …
jirabobes píše:
Dobré ráno holky.Máme další miminko!!!!!!!
V noci mi přišla od Katky tato SMS:![]()
![]()
http://www.beruska8.cz/…minka/16.gif
Dobre rano!Tak uz vim,jak vypada mamka z venku a ktery je to ten tatka.Merim 50cm a vazim 3500g.A vite co?Mam blond vlasy.Vojtech Obrusnik
Jsem to tu už chtěla dát včera … Mám ji pořád uloženou v mobilu a když na ni kouknu, tak se mi orosí oči. Už od úterka jsem si taky připomínala, jak jsem tu ubekávala, že mi není dobře, že mě s..e celý svět, byla jsem přesvědčená, že takhle si budu užívat ještě další týden a pak večer lup a už se jelo.
Já bych nastupující porod nepoznala ani podesáté.
![]()
jirabobes píše:
Dobré ráno holky.
Pořád jsem doma.Mě připadá,že poslíkuju za všechny rodící od nás.
Já chytnu poslíky a někdo porodí.
![]()
Stihl někdo Barče poslat ty kontakty? Ať víme jestli už má malého u sebe.
Dneska Kuba vstával brzo,tak ho už jdu hodit do školky.
Pa pa J.
Tak tohle jsem psala před rokem v 7:15 hod.
Takže právě mi volal opravář, že pračka opravená nebude (teda mohla by být, ale za 5 tisíc), takže musíme koupit novou
. (Kačko, díky za tip na link, kouknu tam). Během dne zajedeme k rodičům vyprat, už kluci nemají co na sebe a já jsem líná prát v ruce
.
Radko - To jste si to teda v té zácpě užili, Ondra nesnáší jízdu autem, to by se asi zbláznil a já taky.
Zajdeme k doktorce, Honzík prakticky nonstop kašle, v noci byl v kuse skoro 2 hodiny vzhůru. Když jsem mu dala kapli, okamžitě je vyzvracel
, tak bych potřebovala něco, co mu ten kašel aspoň na noc ztlumí. Nějaké tipy?
DOTAZ - Kdo z dětí už teda opravdu chodí? Jakubko a kdo ještě?
Venku je sluníčko, tak asi zkusíme vyrazit k doktorce pěšky (snad tam do konce ordinačních hodin dojdem
).
Dobré ránko,
to je super, jak tu znovu rodíte a oznamujete. aspoň si to s váma prožiju po roce.
Honzíkovi vše nej a mňam dort.
Matýskovi vše nej a hodnou maminku . Radko
To jste si museli užít. Pomohla nová sedačka?
Pěkný den.
Dobré ránko,
Honzíku a Matýsku, i Vám přejem krásné první narozeniny, hodné maminky a tatínky a spoustu dárečků!!!!!
Dobré ráno.....my jsme prospali celou noc…takže u nás báječné.
Inge
jestli má suchý kašel tak tussin nebo stoptussin
jestli vlhkej, tak Hedelix
a my taky mažeme k dr. protože Eliášek má taky děs kašel a tak, aby ho poslechla jestli mu to nevlezlo dolu na prudušky
jinak Akrimek byl na své 1. narozeniny na antibiotikách, tak snad ty kluci nejsou nějak stejně naprogramovaní
jinak já jsem 27. listopadu 07 nic nepsala
Eliášek dostal na kostičky nakrájenej chleba s trošičkou Lučiny, trošku toho zbaštil a jinak to vysypává a zase vrací do mističky
![]()
Inge , to je blbý, že tak kašle, jestli ho nakonec nedráždí zrovna ten olej.
Taky bych dala ten stoptusin a celkově utlumí dithiaden, ale ten je jen na předpis. Dobře u dr. pochoďte a hlavně tam dojděte. Já bych bez pračky nevydržela dva dny, to by byla plná koupelna, ne jen koš. ![]()
Terulka píše:
Tomu se ani nechce věřit. ![]()
Knoflice píše:Terulka píše:Tomu se ani nechce věřit.
Knoflice píše:Terulka píše:Tomu se ani nechce věřit.
No já ze začátku zase až tak ukecaná nebyla.
![]()
a my k pani doktorce dneska nejdem neb nám odchází dřív…půjdem zítra je tam za ní záskok
to je fakt dobrý…v dvd přehrávači bylo cd s Eliáškovejma písničkama a on si to právě zapnul, stojí u televize a dělá tany tany
jo a vcera sme boli v tescu a Kubko cele presiel…nechcel sedet v kociku tak sme ho dali chodit…
![]()
taky bol zlaty…maly cloviecik medzi velkymi regalmi…
![]()
je to moj „velky sikovny“ chlap…
![]()