Poradna duly
Jana Čurdová
Beru zpět.Luciku nevyhrála.
Zabulienka vede! jsem se blbě koukla. ![]()
zabulienka píše:
Ved proto!!!!!!!!
jirabobes píše:
Katko
Nelouď,vždyť se za pár dní stavíš,ne?
Jiřko, to je fakt. ![]()
Knoflice píše:Inge , dobrý. Ty zas ve mě tímhle vyvoláváš pocit, že je špatně, když na nějaký úklid letos prdím.![]()
Jak kluci, co jim dáváš na rýmu? Po dnešku máš asi hezky vyvětráno, tak hoď olejíček do aromalampky a vykuřte ji!
Co myslíš, že Honzík dýchal během odpo spánku… eucalyptus
. Jinak kapu normálně Vincentku a Ondrovi jsem dala ráno kojenecký Nasivin, když ji má zelenou.
Jo a dopo jsem chtěla s Honzíkem zdobit tu perníkovou chaloupku, co jsme včera upekli, ale smrtelně ho to nudilo, jediné, co ho bavilo, bylo jíst perníčky.
Tak, už jsem 14 dní bez pračky a je to teda opruz
.
Ahojky,
píšu už to po druhé,vypadl mě internet
.Tak pěkně znovu.
Vojtíkovi přejem hodně zdravíčka k dnešním prvním narozeninám..
Katko,hezká fotečka z porodnice.Já už jsem na měkko už ted.Strašně rychla to uteklo,přijde mi,že to bylo nedavno,když se ti naši prcíkové narodili.At se vám stavba pohne dopředu.
Jiři,já už taky okukuju,co budu péct.V pátek se chci pustit do perníčku,Verča je moc ráda.Zkusim asi chaloupku a letos prvně věnec.
Dětičky na fotce jsou kouzelný,jak si tam hezky hrajou.
Jak dlouho trvalo doplnění a oprava?
Bebuško,gratuluju k super vyhře
.
Marti,ty by jsi mohla dělat někde poradce přes kočárky a autusedačky pro prcky
.Máš vážně přehled.
Inge,at jste brzo fit.
Dneska jsem doladila vánoční dárečky.Koupila jsem sice skoro samé hadry,ale Vreča jako správná ženská má radost i z nich.
Ondra už má vyrážku mnohem lepší.bude stačit léčba mastičkou,obejdem se bez ATB.Příští týden jdem na KO,udělá nám hned i roční prohlídku.Někdo se ptal jestli to svědí.Verča si to nedrbala,tak asi ne.Jsou to takové fleky,Verunce to na kolínku i mokvalo,bylo té bléé.Ondra to měl mnohem menší.
Verča jela s tátou na plavčo,Ondra spí a já jdu na kafčo dolů k babče a hlavně tam sežrat něco dobrého
.
Vladi - to je dost hnusné, ale snad budou děti v pohodě
Katko - souhlas, napíšeme jaký byl porod až bude mít Robik narozky
Jinak nám dr. dneska na kontrole udělala roční prohlídku.
**takže míry Robik - 73 cm a 8290gr. **
tak tuším, že ohledně Robika jsou dvě výherkyně Katka Knoflice a Luciku, obě se sekly +-40gr
CENU NA NEJLEPŠÍ TIP NA SVÉHO SYNÁČKA VYHRÁVÁ ZABULIENKA
A CENA JE:
http://www.bmw.com.cz/…_limited.jpg
CENU NELZE VYMÁHAT NA AUTOROVI PŘÍSPĚVKU
Kitty,pěkná fotečka.Verča jak měla ty ATB,tak se ji to rychle hojilo,ani ne po týdnu už přestala být infekční.Ze začátku to byl,ale hnus.
Terezko,moc pěkná cena
,kam na ně chodíš?CO ruka?
Holky,nezkoušely jste někdo dělat ozdůbky z vizovického pečiva?
CENU NA NEJLEPŠÍ TIP NA ROBINKA VYHRÁVÁ JIRABOBES
A CENA JE:
http://www.mercedes-praha.cz/…564822-1.jpg
CENU NELZE VYMÁHAT NA AUTOROVI PŘÍSPĚVKU