Poradna duly
Jana Čurdová
Vojtíškovi všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!!!
Tak už máme rýmu všichni
. Dneska nám má přijít pan umýt okna (ano, jsem celé dny doma, ale nejsem je schopná umýt sama, navíc okna jsou manželova práce), takže kluky budu muset nabalit, aby nenastydli ještě víc.
Janko, mně se líbí víc ta vlevo.
Včera jsem s Honzíkem upekla perník na perníkovou chaloupku, takže jestli bude Ondra někdy spát, tak ji zkusíme ozdobit
.
Radko, jak to jde v Praze?
Ještě musím trochu pouklidit, než pan dorazí, tak končím. Mějte se a pište.
Dobré ránko!
Zaslzíme si trošku? ![]()
http://katerina78.rajce.idnes.cz/…PB260010.jpg
Jak už normálně spí celou noc, tak dneska se v půl třetí vzbudil
![]()
Děkujem za gratulace. Já jsem od té půl třetí pěkně naměkko.
Terulka píše:
**A první cenu v tipovací soutěži (za tip na váhu Vojtíka od Knoflice) vyhrává BEBUŠKAGRATULUJEME**
A zde je cena:
http://www.exoticcars.ws/…ors-open.jpgcena nelze vymáhat na autorovi tohoto příspěvku
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrá cena, jen aby to do vánoc ještě došlo
![]()
jirabobes píše:bramburka81 píše:Jiřko - přece ty nehty máš vždycky přelakované aspoň bezbarvým lakem, ne?Ne ne,jediný kousíček laku na mých nehtech jsou jen ty stříbrné proužky.Ale malíčky mám krásně lesklé,tak je to asi opotřebením.Ten zbytek prstů nemám úplně matný,jen to není až tak moc lesklé.Pak,po 20-ti dnech koukni na tu tvou fotku a na tvé nehty a uvidíš,že budou jiné.Zítra jdu na tu opravu.
Jiři, ale ty nehty musíš pořád udržovat. .
já je lakovala co týden max. někdy po třech dnech, aby vypadaly pořád hezky a každý týden jsem upravovala ten přechod, aby to nebylo vidět.
žížala píše:
Tak práce do školy hotová.Terulko
S pánem jsem mluvila, mám potvrzeno, že obě jsou ze stejného materiálu jako ellen a robbie, jen nemají tak výrazné kostky.Kačko
Což o to, jiné se mi líbily, ale mají jiný ten potah, takže musím vybrat už těchto.
Jak postupuje balení?Marti
Co má kolekce 2009 lepší?Díky za rady, MArtina mi na:,–(ila brouka do hlavy, jestli to fakt není růžové, ale kdyby jo, tak co. Asi si pro jistotu ještě hodíme, je to u nás časté, když je ta demokracie.
Tak mi to pláče mrňous, jdu za ním. Dobrou.
Radko
Je fajn, že to na baráčku odsejpá.
já si teda myslím, že to je šedé
Dobré ráno
Noc byla děsná.Spát jsem šla o půl druhé,ale to nic,jen jak jsem si lehla,vztal Martin na záchod a samoždřejmě blbec třísknul dveřmi od ložnice.
A Radečka tím vzbudil.A ten usnul až o půl páté! Já jsem teda chvilkama podřimovala a vždycky jsem se teda probrala,žekla haí,dala dudu a tak.Teda musím uznat,že se bobek snažil usnout,vůbec nechtěl dolů z postele,ale nějak mu to nešlo.
Bych nejraději Martina zaškrtila. A to se vrátí z práce až kousek před sedmou.
Za chvilku jedu na tu opravu a snad i doplnění nehtů.
Jééééé Katko ,to je krásná fotečka. ![]()
kitty25 píše:Jiři, ale ty nehty musíš pořád udržovat. .já je lakovala co týden max. někdy po třech dnech, aby vypadaly pořád hezky a každý týden jsem upravovala ten přechod, aby to nebylo vidět.
No vždyť říkám,že se v tom nevyznám.
Dneska se poptám co a jak. ![]()
Inge
Přeju,ať je rýma co nejdřív pryč a toho pána pošli i k nám. ![]()
Jdu přebalit,převlíct Raďulku a oškrábat okna.Nevím,že není topení i na předním skle.
Tak se zatím mějte.Pa pa.
Terulka píše:martinaSK píše:Marti…moje je taky kolekce 09tak konecne si Zizalka vybrala z kolekcie 09…
![]()
ne,ne obidve su trendline.....kolekcia 09…cize ten spravny potah…
len pri tej farebnej neviem ci ten podhlavnicek nie je do ruzova…pozor na to…
terulko.....mne sa zda a asi to tak bude ze nemas kolekciu 09…mozno si to len zle odfotila ale podla fotky nemas......
Jiři , dobře dojeď. ![]()
Tak jsem si početla, jaký je Petra odborník na nehty
Já je měla jednou v životě, na svatbu známých a byla to děsná práce, myslím, že ta baba by u tebe neobstála ani omylem a moje nehty mi úplně zničila, zdevastovala
Kámoška taky zrovna má a i když jí po velkém úklidu některé uletěly, tak to nebije do očí. Marně uvažuju, kde jsem ty číňany viděla, když jsme byli … ? nemůže si kurnik vzpomenout ![]()
Jsem ráda, že se nám tu zas ukázala Ivča , a ža ta tvoje nehoda nebyla nic vážného.
Čekám, že se dočtu, jak se žije Radce s matkou podle zákona ![]()
Vojtíku, k Tvojim krásnym 1. narodeninám Ti prajeme všetko najlepšie!!!!
jirabobes píše:vladi1 píše:Normálně nevím co to mělo znamenat.
Jiři,co Kubík?Byla to jen nějaká jednodenní viroza?![]()
V sobotu byl dopoledne ještě takový skleslý a měl trošku teplotu a odpoledne už byl v pohodě.I zlobil. A v neděli už byl úplně fit. Dokonce je Martin vzal ven se klouzat.Tak jsem čekala znova teplotku a ono nic..... No je ve školce a vypadá úplně zdravě.
Tak mě teď napadlo, že to mělo stejně rychlý průběh jako u Klárky. Tu imunitu tak neřeš, ona se posílí sama ![]()
Kačko , taky si myslím, že je Mates opruzený ze zubů a co ten sudocrem, zabral? My měli jen vzorek a odvázaná jsem z něho nebyla. No prostě, každému zabírá něco jiného.
Tak v sobotu se fakt stěhujete? ![]()
Zabulienka , ahoj
No dort byl supeeer!