PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
25.11.08 00:20

Ne nebyla :( .Půjdu ve středu.A Martinovi změnili šichtu,tak jdu s Radečkem. :roll:

Parádní ořechový dort ti písnu během dne. :wink: Ale z lískáčů. Dělám ho každý rok Martinovi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.11.08 00:26

Všem Katkám,Kačkám,Kačenkám,Kateřinám,Katuškám,Káťám...... přeju krásný svátek.

http://www.sirmi.borec.cz/kytka/41.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.11.08 00:28

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
25.11.08 02:43

Ahoj holky, tak jsem taky chvilku sama doma, tak pisu…

Terko, tak hlavne, ze to dobre dopadlo. Ale asi se osipes, jen si na to vzpomenes, co? Me se dela dost spatne, kdyz si vzpomenu na zazitek, ktery jsem vam ani nepsala, protoze mi bylo dost zle i na to, abych se s tim nekomu sverovala, ale uz to odeznelo, tak vam to pisnu. Jsem si jeden den chtela nakreslit Matyska a on mi na sebe prevratil malirsky stojan. Dost mohutny z masivniho dreva. Jedine stesti, ze na nej spadl tak „hezky“, ze o kousek minul hlavu, ale mel na ni skrabanec a rval jak tur, ale jen chvilku. Jak uvidel, ze se mi rozsipaly uhly, tak je hned chtel a zacal se rechtat, tak me to uklidnilo a k doktorovi jsme nakonec nejeli. Ale ten sok a to srazene sebevedomi, kdyz jsem si pripadala jako ta nejhorsi matka na svete :cry: Bych si radsi nohu urazila, nez aby se mu neco stalo. Ty jsi si malem ruku urazila, co? :D Plne te chapu :wink:

Barco, nechty moc krasne. Mas pekne ruce a dlouhe prsty :wink: A snubak taky musim pochvalit. Ja mela taky umele, ale mam atopicky exem a vzdy mi to doplnovani podrazdilo, tak jsem to nechala odrust. Ja mam ruce jak stoleta starena. Ponicene tim exemem a ted to mam nejspis kvuli kojeni echt spatne. Ruce rozpraskane do masa a odchliple nechty. To tak strasne boli! Si ani prdel nevytru aniz by mi slzicka neukapla :evil:

Jinak ja uz si taky bez uspechu delala tehotensky test. Sla jsem na rentgen kvuli tem zubum, tak jsem chtela mit jistotu, ze nemuzu byt v tom. Ale tak jsem si prala pozitivni vysledek! :cry:
Jo a korunku uz mam hotovou, tak uz me cekaji jen mensi upravy…

Zizalko, pekne fotky. My se chystame, ze si Matysek rucickama spapa svuj narozeninovy dort…

No a uz si fakt nepamatuju vsechny ty temata, co se tu probiraly :oops:

Tak zatim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
25.11.08 02:45

Holky, to je des! Ja jsem slovo sypat napsala s mekym i. No fuj! Se omlouvam! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
25.11.08 07:23

Dobré ráno,

Kačenkam hodně zdravíčka k dnešnímu svátku.

Jiři,až budeš mít čas,tak mi to písni,díky moc.

Pajuleno,hlavně,že to dobře dopadlo.Jo a s tim kabátem taky dost dobrý :?

Jdem se oblékat do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
25.11.08 08:04

Děkuji za přáníčko k svátku a Katce taky přeji vše nej !!

Holky co blázníte s těmi pády??? Kdyby to bylo venku na ledu, budiž,ale doma??? a takové modřiny? Terko??

Mates je protivka, to bude den :roll: :lol:

Včera jsem si byla pro popelnici, kterou údajně mělo město rozdávat, ale čekací doba na ni je cca půl roku, tak si ji koupíme, protože jinak nevím, kam bychom házeli odpad… Jinak se platí odpad i za mimina, to jsem nevěděla…

Jdu krmit draka, řve tu po mě papupapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
25.11.08 08:23

Tak jsem zpět ze školky.Dětičky dneska jedou do divadla.
Já za hodku razim do bazénu na aerobic.

Kde je Katka Knoflice?Včera tu nebyla a přes víkend taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.11.08 08:23

Dobré ráno

kackamates píše:
Jinak se platí odpad i za mimina, to jsem nevěděla…

Jasně,že jo.I v bytech. A nejlepší je,že když se ti nsrodí mimi 28.x tak platíš za celý měsíc. :roll:

Holky…Radko,Terezko,Pavli…To jste ještě nepřišly na to,že gravitace funguje i po porodu? Hele,funguje,tak už to netestujte. :wink: Ještě by jste si mohly ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
25.11.08 08:25

Vsetkym Katarinam,Katarinkam,Katkam,Katuskam prajem k dnesnym meninam vsetko len a len to najlepsie do zivota!!!....... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
25.11.08 08:52

Dobré ránko,

Ondrova průhledná rýma se změnila v hnusně zelenou :roll:, zato ale v noci hezky spal. Honzík v noci taky kašlal a frkal, tak jsem ho chtěla nechat doma, ale než jsem vstala :oops:, tak ho manžel oblékl do školky. Tak jsme se domluvili, že pro něj pojedu po o, snad moc nastydlý nebude.

Před půlhodinou jsem vzala kočár a boby a vyrazili jsme s Ondrou na kopec, no a když jsme tam dojeli, zjistila jsem, že spí :D :D.

jirabobes píše:
Jasně,že jo.I v bytech. A nejlepší je,že když se ti nsrodí mimi 28.x tak platíš za celý měsíc. :roll:

U nás platí až následující měsíc po měsíci narození.

Katkám vše nejlepší k svátku.

Vlaďko, chudák Ondra. Svědí to?

Barčo, já už taky obléknu i podprsenku, která mi byla malá na svatbě, než jsem začala plodit děti. Jo a hezký nehty, jak se ti píše na klávesnici?

Kitty, Střípky z ložnic se mi líbily víc, než Matka v krizi :wink:.

Končím, jdu pouklidit, mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.11.08 09:27

Oříško-šlehačkový dort

5 vajec, 150g moučkového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 150g mouky, půl balíčku prášku do pečiva, 50g mletých oříšků, 60g másla; oříšky na ozdobení.
Náplň: 7,5 dl šlehačkové smetany, 50g mletých oříšků, 1 balíček vanilkového cukru

Vejce umícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, pomleté oříšky,, změklé máslo a všechno dohromady zamísíme. Těsto dáme do vymaštěné dortové formy a pečeme v mírně nahřáté troubě 40 minut. (já čas nikdy nehlídám…až to bude,tak to bude :wink: ) Šlehačku ušleháme a rozdělíme na 2 části. Do jedné vmícháme pomleté oříšky a vanilkový cukr a naplníme jí dvakrát rozříznuté vychladlé těsto, druhou částí šlehačky (tou bílou) potřeme povrch a boky dortu,okraje a střed ozdobíme oříšky.

http://emimino.cz/…%E8en%ED.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.11.08 09:31

dobré dopoledne!
tak dnes Vojta opět vstával až v půl deváté a to usnul spát před osmou, po ani ne půlce mlíka, ale hlad ho zkrátka nevzbudí. Teda vzhůru byl, ale vedrem a zase usnul… jako včera.
Zas prudim, co? :lol:
Ale já jsem samozřejmě vzhůru dýl a dělám si kafe, jsem nějaká praštěná, teda to jsem normálně, ale teď jakože i jinak :lol: :lol: :lol:

Milé Kačulky a Kačaby, všechno nejkrásnější k svátku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
25.11.08 10:47

Ahoj všem!

Děkuji za přání a taky přeji Kačce !

Tak my měli v sobotu spolčo a v neděli oslavu Ondrova roku, včera jsme betonovali podlahy v přístavbě a dneska máme tu poradnu (tak kdo ještě netipoval, tak si tipněte, já to měním na přes 12 kg). Jsem tu asi 2× nakoukla, že si počtu, no tak jsem zjistila, že píšete jak urvané, tak jsem to vzdala, od strany 1700 nemám dočteno a dneska koukám, že tu jsou reakce na nějaké pády 8O

Nějak se matlu a matlu, málem jsem spálila koláč na odpo. No zítra to asi taky nedočtu, ale ve čtvrtek se na to vrhnu a jsem zvědavá, copak se u vás děje. :wink:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
25.11.08 10:52

Tak jsem si hledala Petru, jaký má metřík a trochu jsem ho nepochopila 8O Ale jo, já dočtu, jestli se tu nemnožíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí