Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte!
Moje nehty (trochu horší kvalita, foceno mobilem)
Já jsem byla dneska v práci, byly celkem fofry, malý prý byl zase trochu ukňouraný (nj, zuby…). Ale zvládlo se to. Matýsek dostal dneska i Nurofen, má bobek v puse takové boule, já už to vidím, že nás to zase bude trápit dlouho. A ještě ho navíc zase začalo bolet bříško (doufám, že nevzpomíná na časy pře necelým rokem, kdy permanentně plakal
), taky hodně kaká a zadeček má taky opruzený. Zaručeně nám pomáhá Imazol, ten vyléčí vždy, a jinak mažem Bepanthenem.
Zabulienka - fotka v sáňkách super. Taky bych šla s malým, ale sáňky zatím nemáme…
Petro - stály 600,– a tu francii dělal tak, že nalepil normální nehet a pak tu bílou barvu nastříkal (ještě jsem to tak neviděla, předtím mi to dělali tak, že mi nalepili rovnou bílý nehet).
Teda Jani , jsi dobrá, že si ho nechala, já nějak asi na tohle nemám nervy, aby se takhle zpatlal, i když by si to měl užít, to asi jo, navíc, když není problém to kolem umýt… no někdy se asi budu muset hecnout, abych si mohla pořídit taky takovéhle „typické“ fotky, co má asi každý, co měl kdy malé dítko ![]()
Baruš
Máš je moc hezké. Na tenkých prstech a tenkých nehtech to vypadá úchvatně. Mě to ty moje kopyta aspoň optycky prodloužilo a zženštilo. ![]()
A jakto,že je máš tak lesklé.Koukám se na ruce a nelesknou se mi.
Je to tím,že je máš nové?Já už si nepamatuju,jaké byly ty moje.
Terko, ta fotka opravdu zavání pořádnou řachou, fuj, to musí bolet, ale fakt je, že si ochránila Eliáška! Ale na vaničku si už zapomínat nebudeš, co ![]()
Jiři
Měl předtím ze lžičky a pak zbytek, co zůstalo v misce už ani nechtěl. Kupodivu mu to šlo moc dobře, snědl toho víc než obvykle.
Bebuško Šel pak rovnou do vany.
Oblečení měl už předtím špinavé a na stole má nové prostírání s krtečkem. Omyvatelné. Jen jsem hlídala, aby to nepadalo na koberec.
Asi ho takhle nechám baštt kaši, ta se dobře vypere a fakt byl šťastný jak blecha a smál se na celé kolo, vyloženě si to užíval.
Bramburko
Krásné nehty a pěkný snubák. ![]()
Lukáškovi gratulace k prvním krůčkům.
Tak jsem dočetla ..a co si pamatuju
Jiřko , to zemětřesení, to bych teda nechtěla zažít. Tfuj..to musel být strašný pocit.. ble.
Radko , ještě, že jsem dočítala
Chápu, že jste už odjeli.. To nevadí. ![]()
Terulko , tak at to brzy přebolí.. fakt to nevypadá hezky
Janko - pěkné fotečky… Já ale taky zatím na to nemám, abych ho nechala se v tom patlat. I když věřím, že se to dětem líbí
.
Jiřko - mám je přelakované bezbarvým lakem, tak asi proto se lesknou. A jeden nehet mě hodně bolí, zavírala jsem kufr od auta a trochu jím zavadila, nehet vydržel, ale bolí…
Jo a nechci prudit, včera jsem si v obchodě koupila dvě trička ve vel. S a kdyby měli XS, tak by mi byli asi úplně dobré… Akorát prsa se mi jaksi zmenšila…
![]()
Dobrou noc, jdu sbírat síly na zítřejší praxi. Na plavčo na natáčení jde Honza, tedy jestli dotazí z koncertu, teď psal, že dorazí po půlnoci, takové toulání moc neznám. ![]()
jirabobes píše:
Baruš a kojíš ještě?
Kojím. Ráno a někdy v noci (a někdy jednou v poledne, když ho moc bolí ty zoubky).
Terezko,to jsi si tedy dala.posílam taky pofoukání.
Jani,supr fotky.Zatim jsem nenašla odvahu Ondru takhle nechat řádit,ale když vidim jak je Matík spokojenej,uvidíme.
Baruš,hezký nehtíky.Já si dělam francii na svý,ale moc dlouho nevydrží,po třech dnech se to loupe.Někdy snad vyzkoušim taky gelový,přes zimu by to šlo,to se nehrabu v zemi na zahradce.
Jiři,už jsi byla na doplnění gelu na nehtíky a opravě toho ulomeného?
Chtěla jsem se zeptat,jestli nemáte někdo receptík na dobrý ořechvý dort.Předem děkuju.
Přeju dobrou noc.