PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
23.11.08 22:23

No Vojta se plazí a používá kolínka, ale jen na klečení, ještě neleze. Ale když se potřebuje někam vysápat, tak už právě zkouší stoupat na celé nožičky, no prostě pašák, to je jasný.. :lol: a drobek to je taky, asi průměrný, ale drobek… a já s Lukášem jsme napůl, on celkem vysoký, já malá… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
23.11.08 22:36

Pochlubím se fotkama Klárky :)

Nejdřív jsem vylezla nahoru, teď si sedám…

…a už sedím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 22:38

Klárka mi taky přijde nějaká veliká :)

já se dnes loučím, za víkend jsem toho moc nenaspala.
Dobrou a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
23.11.08 22:45
Bebuska píše:
Klárka mi taky přijde nějaká veliká :)

Podle mě je „tak akorát“. Jak už takhle sedí, hodně to zkresluje. Vypadá holt jako velká holka :)

Taky jdu zalehnout. Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.11.08 22:45

Všechna listopadčátka, prosinčátka i ledňátko jsou šikulové a všm to nandaj. :lol:

Bebuško
Dobrou a klidnou.

Já jdu taky, jsem nějaká uondaná.Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 23:25

Tak jsem z5 a všichni tu spíte…Tak teda dobrou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 23:27

Klárka je taky šikovná. :potlesk:

Radeček naštěstí ještě nepřišel na to,že se dá někam vylézt. :wink: Mám ještě na chvilku klid. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.11.08 23:58

Tady už se chrní, jdu taky, padají mi oči, reagovat budu příště, doborou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.08 00:06

A určitě jsem zapoměla pochválit některé chodící a jinak šikovné dětičky… všichni jsou šikovní :wink: ........tak to by jsme měli. :wink:

Zabulienko
Mareček má naozaj úžasné oči. :wink: :)
Pěkný dortík Lukáško měl. Já už mám vymyšlený pro Radečka.Uvidíme,jestli se mi povede. :?

Tak a už tu asi všichni spí,tak půjdu nachystat věci do školky a pak taky někdy spát.
Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.11.08 07:02
bramburka81 píše:
Zabulienka - fotky super!!Petro - no tak je teda nafotím, jsem zvědavá, jak je zkritizuješ… Mi osobně se teda líbí, tlusté nejsou (minule jsem je měla mnohem tlustší), dělal je cca 1,5hod, tvar je teda rovný, ale kopíruje perfektně můj tvar nehtu. Akorát jeden nehet je trošku křivější, ale jen lehce. Jinak jsem spokojená, i když ta cena… :o . A už jsem si zvykla. Jo a ta zima, myslíš, že to nevydrží tak dlouho a upadne?

jé a to mě zajímá cena? můžeš napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.11.08 07:05
jirabobes píše:
kitty25 píše:

tak celkem podle obrázku vypadají dobře, super nalakováno. nevidím jak jsou tlusté, určitě hezčí budou až budou o trošku delší, ale já to dělala taky, na začátku těch tří týdnů krátké a pak už byly delší, aby vydržely v pohodě do doplnění. já bych upravila tvar prostředníčku, ten mi připadá hodně rovný a malíček taky, možná by byly lepší ty trošku zahnutější typy, ale možná to jen opticky vypadá, prsteníček mi připadá trošku nakřivo, ale možná to je taky jen zdání. možná bych u lakování (nevím, jesli máš francii nalakovanou nebo rovnou typy), pokud je to lak, vylakovala bych trošinku víc oblouček, protože takové rovné konce nehtu určitě nejsou.

ale líbí se mi to. :lol: :lol: :lol: a nafoť mi ten palec, já se mrknu

jinak já měla nehty asi čtyři roky a prošla jsem docela dost manikérek a tak jsem kritická k jejich práci. je to opravdu drahá záležitost a tak by to mělo vypadat opravdu perfektně.
Dík za zhodnocení. :wink: Prsteníček není nakřivo…mám křivé prsty :oops: . A jsou tenké.Né tak jak živý nehet,ale není to moc hrubé.To se mi nelíbí. Víc dorovna mám ty nehty úmyslně.Kdybych měla kopírovat tvar svého nehtu,tak by to nebylo hezké.Mám je moc dokulata a některé křivé. :roll: Proto jsem si nechala gelovky,protože ty moje jsou hnus…Francie je „nakreslená“ bílým gelem.
Teď už jsou delší. :wink:
Palec ti nevyfotím,páč to nepůjde vidět.Chtěla jsi ho kvůli té prasklině?Už jsem ho upilovala…a o dost.takže do středy to vydrží.
To mě těší,že se to kritikovi líbí. :wink: :D

to ne, ale jsi říkala, že ti to minule udělali blbě, ale když jsi spokojená, tak je to fajn. moc super jsou právě ty typy s francií, nemusí se na začátku lakovat, až když povyrostou. Je to paráda. Já s tím dělala a je to právě moc hezké, souměrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.11.08 07:06
Jitus1 píše:
Jiřko , Radeček je šikula :wink: Slízat dolů z postele, to je důležitá věc. Klárka leze nahoru na malou židličku, buď si na ni sedne nebou stoupne :roll: zpátky jí ovšem musí někdo pomoct.
Pusinky taky dává, mává, dělá mazli mazli a hají. Srozumitělně toho zatím moc neřekne. Opakuje některé věci, co dělá Barunka - staví na sebe kostky, uklízí věci do krabice… A společně umí udělat super nepořádek :lol:

Robik je taky šikulka, slízat z postele umí už dlouho, problém je ale vyšší válenda, slézá moc rychle a někdy to trošku nevybere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.11.08 07:09

tak do herničky vyrazíme, Robikovi nic není.

jinak všichni jsou šikulkové, oni moc dobře vědí co dělat a jak… jen to někdy nechtějí ukázat.

Robik má tendenci zase zvedat nožičku, že by někam jako vylezl, ale všechno je zatím vysoko, takže uvidíme kdy se někam vyškrábe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
24.11.08 07:13

Dobré ránko,

Klárka je šikulka, je fajn vidět holčičku :-)

Snad dneska přijedu, musím to dobře naplánovat, abychom všechno stihli… Mám dneska velký úkol :-) přivest popelnici a přihlasit ji na obecní úřad, aby k nám trefili popeláři :-)

ženský, my se v sobotu stěhujeme, já se tak těším..... a taky jsem trošku nervózní. Ještě tady normálně vegetuju, mám sbalené jen sezonní letní věci. Jinak nic, protože to ještě můžu potřebovat. Asi budu muset začít, co?
Ale nevím kam mám ty krabice dávát, aby nepřekážely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
24.11.08 07:44

Holky, potřebuju radu:
Mates má už přes týden opruzelý zadeček, už ho i myju pod vodou místo ubrousků.. když mu namažu zadek Imazolem, je to druhý den v pohodě, pak přejdu zase na normální krém a je to tu zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí