Poradna duly
Jana Čurdová
http://i107.photobucket.com/…y/10/015.jpg
Lukášku, přeji Ti všechno NEJKRÁSNĚJŠÍ k Tvým PRVNÍM narozeninám!
Hodně zdravíčka a nejhodnější maminku! ![]()
Ahoj před polednem ![]()
u nás noc celkem klidná, i když kolem půlnoci poplakával a ráno zas chrčel a párkrát zakašlal takovým tim suchým hrubým… tak jsem přemýšlela, jestli nejet do nemocnice, aby se mu koukli… ale po mlíčku se mu to spravilo, už to neznělo tak hrozně.
Petro, tak zkoušet dál, Robík byl taky raz dva, ne. Počkej za měsíc, už si budeš měnit metřík, uvidíš ![]()
někdo má další zoubek, že, tak gratulujem.
Sníh je krásný, ale sluníčko už to zas roztává, tak máme smolíka. I když po ránu ta chumelenice byla taky krásná a dlouhá.. ![]()
To jsou ty ovečky, ale moc vidět nejsou. ![]()
http://bozetech.rajce.idnes.cz/…i_mesic.jpg/
Jiřinko , to je krásná tabulka, za chvilku to bude takhle přibývat víc a víc, to bude nádhera! ![]()
Kačko, portské je taky ňamka, to souhlasím, brácha na něm ujíždí ![]()
i to lambrusko je dobrota… ![]()
Vojta mi spí, ale je pokakaný
![]()
smrad po celém pokoji, tak si říkám, jak se mu chudáčkovi, chrupe v tom odéru ![]()
bramburka81 píše:
Jiřko - a tys zvykla na nehty?
Jo jo,celkem rychle. Vždyť jsem si s nima potahovala ten dort.
Jen se mi špatně splachoval záchod…už umím i to.
A blbě se mi vymazává plech.On ten tuk mám za nehty a to mi vadí.A Taky,když mažu Radečkovi dupku. ![]()
Jak jsou na tom asi maminky z prosince 08? Uz se jim to blizi ![]()
ze bychom jim popraly hodne stesticka?
jsem nejdřív Eniu vůbec nepochopila, ale už to došlo i do mého mozku, vlítnu tam se mrknout
nehty - já si udělala kurz, bohužel jsem po půl roce dostala alergii na ty akryláty, takže jsem s tím musela přestat. Moc mě to bavilo a udělala jsem si kurz hlavně proto, že jsem měla vždycky problém, že mi nikdo nechtěl ihned spravit jeden nehet.
no jo, zkusila bych to znovu, protože když nebudu v tom sajrajtu pořád, třeba se alergie už neprojeví. ale až budou děti trošku větší.
s nehtama mám zkušenost dobrou, akorát opravdu působí zima, ulítnou pak rychleji, ale jsem taky dost kritická, protože někdo nemá hezký tvar, někdo je má moc tlusté a je opravdu hodně málo ženských, které je umí rychle, hezky a kvalitně udělat. Kdo dělá první nehty víc než 2 hodiny, tak to je hodně pomalé a přidělat nový nehet musí max. do deseti minut. ![]()
Baruš, nafoť je…
Peťko
Tak zkritizuj ty moje nehtíky. ![]()
Tada,ale neuletěl mi ani jeden.U těch,co jsem měla na svatbě mi už touto dobou chyběly oba na palcích. ![]()