PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
23.11.08 21:58

Jo holky Úplně jsem zapoměla se pochlubit Radečkovým peřím. :P :lol:
Včera i dneska si slezl sám z postele.A nikdo ho to neučil.Teda asi. Teď Martin říkal,že ho včera jen nasměroval a řekl mu „opatrně“.A že v podstatě Radeček věděl co se po něm chce a bez problému slezl. :D
A říká „kde je“ a „tady je“......Je to moje šikulka. :srdce:
Dává pusinky.
Mává na rozloučenou a říká papa.
A zbytek už znáte.

Konec chlubícího okénka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
23.11.08 22:03

Lukáškovi taky s Vojtíškem přejem vše nej nej k narozeninám :D

http://sirmi.ic.cz/pooh/52.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
23.11.08 22:04

Jiřko , Radeček je fakt šikulka :)

A ještě jsem se tě chtěla zeptat, kde jsi sehnala dvd se znakováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.11.08 22:06
Jitus1 píše:Sněhu u nás napadly jen 2 cm, ani jsme zatím nemohli s Bájou na sáňky.

Jeee, Jitus a to nebydlíš daleko … nějakej pošlem :wink: …

a konečně jdu dočítat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
23.11.08 22:07

Jiřko , Radeček je šikula :wink: Slízat dolů z postele, to je důležitá věc. Klárka leze nahoru na malou židličku, buď si na ni sedne nebou stoupne :roll: zpátky jí ovšem musí někdo pomoct.
Pusinky taky dává, mává, dělá mazli mazli a hají. Srozumitělně toho zatím moc neřekne. Opakuje některé věci, co dělá Barunka - staví na sebe kostky, uklízí věci do krabice… A společně umí udělat super nepořádek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 22:08
Lena1 píše:
Jiřko , Radeček je fakt šikulka :)A ještě jsem se tě chtěla zeptat, kde jsi sehnala dvd se znakováním?

TADY :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 22:09

No nejsou ty děti parádní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 22:11

Tak už i Klárka dělá krůčky a Radeček slézá ze sedačky, to jsou mi šikulové..
tak teda, Vojta se dnes několikrát postavil na nožičky, teda vždycky v měkkém a opřený o mě nebo něco, ale nožičky se kinklaj a nevydrží ani náhodou, no jsme v začátcích :lol: (taky se teda trošku chlubím, no :D )

Dort krásnej, a když si k tomu představím tu chuť, hmmm :-)

Pajuleno, to je teda taky síla, no, tak ani amíci nejsou dokonalý :? , to zamrzí a nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
23.11.08 22:11
KalinkaIvča píše:
Jitus1 píše:Sněhu u nás napadly jen 2 cm, ani jsme zatím nemohli s Bájou na sáňky.

Jeee, Jitus a to nebydlíš daleko … nějakej pošlem :wink: …

a konečně jdu dočítat …

No nějak na nás tam nahoře se sněhem zapomněli, ale to nevadí. Určitě to přijde později.

To je dobře, že se ti při jízdě autem nic nestalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 22:16

Dopoledne ho Martin uspal a položil.A Radeček se hned vzbudil.Tak jsem tam přišla,položila ho a řekla hají a odešla.On chvilku ležel,tak jsem šla do obýváku za zbytkem rodiny.A asi po 15 minutách něco slyším…Radeček brečel.Ležel u kraje postele a brečel. :lol: .....asi si nevzpoměl,jak se leze dolů. :roll: :lol: Hlavně,že nespadl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.11.08 22:17

Taky jsem si říkala, že jsou ty dětičky šikovný …

Bebusko , taky Vám to jde moc dobře … naše dr. říká, že do dvou let u kluků nic neřeší, mají prostě na všechno času dost.

Jo, ještě jsem si vzpomněla, Honzík začíná být mezi holkama podobného věku drobek 8O … a to my jsme s Milanem pořádní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999

Bebuško , Vojtík je taky šikovnej :wink: Je jak naše Barunka. Ta před prvním rokem netušila, na co má nožičky. A jak to pak všechno rychle dohnala, Klárka je na pohybově úplně jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296

Bebusko
Náhodou…Vojtík je taky šikulka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.11.08 22:18
jirabobes píše:
Dopoledne ho Martin uspal a položil.A Radeček se hned vzbudil.Tak jsem tam přišla,položila ho a řekla hají a odešla.On chvilku ležel,tak jsem šla do obýváku za zbytkem rodiny.A asi po 15 minutách něco slyším…Radeček brečel.Ležel u kraje postele a brečel. :lol: .....asi si nevzpoměl,jak se leze dolů. :roll: :lol: Hlavně,že nespadl. :wink:

To jo, tak je šikulka, Honzín by to bral šipkou dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 22:18
KalinkaIvča píše:Jo, ještě jsem si vzpomněla, Honzík začíná být mezi holkama podobného věku drobek 8O … a to my jsme s Milanem pořádní :wink:

No a Ráďa je kus chlapa a to my s Martinem jsem prcci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital