Poradna duly
Jana Čurdová
Jo holky Úplně jsem zapoměla se pochlubit Radečkovým peřím.
![]()
Včera i dneska si slezl sám z postele.A nikdo ho to neučil.Teda asi. Teď Martin říkal,že ho včera jen nasměroval a řekl mu „opatrně“.A že v podstatě Radeček věděl co se po něm chce a bez problému slezl. ![]()
A říká „kde je“ a „tady je“......Je to moje šikulka. ![]()
Dává pusinky.
Mává na rozloučenou a říká papa.
A zbytek už znáte.
Konec chlubícího okénka. ![]()
Lukáškovi taky s Vojtíškem přejem vše nej nej k narozeninám ![]()
Jiřko , Radeček je fakt šikulka ![]()
A ještě jsem se tě chtěla zeptat, kde jsi sehnala dvd se znakováním?
Jitus1 píše:Sněhu u nás napadly jen 2 cm, ani jsme zatím nemohli s Bájou na sáňky.
Jeee, Jitus a to nebydlíš daleko … nějakej pošlem
…
a konečně jdu dočítat …
Jiřko , Radeček je šikula
Slízat dolů z postele, to je důležitá věc. Klárka leze nahoru na malou židličku, buď si na ni sedne nebou stoupne
zpátky jí ovšem musí někdo pomoct.
Pusinky taky dává, mává, dělá mazli mazli a hají. Srozumitělně toho zatím moc neřekne. Opakuje některé věci, co dělá Barunka - staví na sebe kostky, uklízí věci do krabice… A společně umí udělat super nepořádek ![]()
Lena1 píše:
Jiřko , Radeček je fakt šikulkaA ještě jsem se tě chtěla zeptat, kde jsi sehnala dvd se znakováním?
Tak už i Klárka dělá krůčky a Radeček slézá ze sedačky, to jsou mi šikulové..
tak teda, Vojta se dnes několikrát postavil na nožičky, teda vždycky v měkkém a opřený o mě nebo něco, ale nožičky se kinklaj a nevydrží ani náhodou, no jsme v začátcích
(taky se teda trošku chlubím, no
)
Dort krásnej, a když si k tomu představím tu chuť, hmmm ![]()
Pajuleno, to je teda taky síla, no, tak ani amíci nejsou dokonalý
, to zamrzí a nas…
KalinkaIvča píše:Jitus1 píše:Sněhu u nás napadly jen 2 cm, ani jsme zatím nemohli s Bájou na sáňky.Jeee, Jitus a to nebydlíš daleko … nějakej pošlem
a konečně jdu dočítat ……
No nějak na nás tam nahoře se sněhem zapomněli, ale to nevadí. Určitě to přijde později.
To je dobře, že se ti při jízdě autem nic nestalo!
Dopoledne ho Martin uspal a položil.A Radeček se hned vzbudil.Tak jsem tam přišla,položila ho a řekla hají a odešla.On chvilku ležel,tak jsem šla do obýváku za zbytkem rodiny.A asi po 15 minutách něco slyším…Radeček brečel.Ležel u kraje postele a brečel.
.....asi si nevzpoměl,jak se leze dolů.
Hlavně,že nespadl. ![]()
Taky jsem si říkala, že jsou ty dětičky šikovný …
Bebusko , taky Vám to jde moc dobře … naše dr. říká, že do dvou let u kluků nic neřeší, mají prostě na všechno času dost.
Jo, ještě jsem si vzpomněla, Honzík začíná být mezi holkama podobného věku drobek
… a to my jsme s Milanem pořádní ![]()
Bebuško , Vojtík je taky šikovnej
Je jak naše Barunka. Ta před prvním rokem netušila, na co má nožičky. A jak to pak všechno rychle dohnala, Klárka je na pohybově úplně jinak ![]()
jirabobes píše:
Dopoledne ho Martin uspal a položil.A Radeček se hned vzbudil.Tak jsem tam přišla,položila ho a řekla hají a odešla.On chvilku ležel,tak jsem šla do obýváku za zbytkem rodiny.A asi po 15 minutách něco slyším…Radeček brečel.Ležel u kraje postele a brečel......asi si nevzpoměl,jak se leze dolů.
![]()
Hlavně,že nespadl.
To jo, tak je šikulka, Honzín by to bral šipkou dolů ![]()
KalinkaIvča píše:Jo, ještě jsem si vzpomněla, Honzík začíná být mezi holkama podobného věku drobek… a to my jsme s Milanem pořádní
No a Ráďa je kus chlapa a to my s Martinem jsem prcci. ![]()