PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
23.11.08 19:29

kdepak, u nas to obstaral tatinek a Lucinka uz od sedmi spinka…
ja tu honim terminy…delam navrh pro drogerii…zitra rano to mam odevzdat…

jinak jsem zapomnela napsat, ze nam vcera Lucinka usla 4 samostatne kroky…teda skoro ubehla…zdrhala pred oblekanim bundy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
23.11.08 19:34

Ahoj holky, maly jeste porad slofikuje, tak napisu…

Tak se hlasim mezi marody. Chytl me krk, ale nic vazneho…

Jsem vam uplne zapomela napsat, ze se hlasime mezi okradene. A pak ze se v Americe nekrade. Martin si vysel po zapase s klukama na obed a oni musi na zapasy chodit vystrojeni jak na svatbu, tak mel samozrejme hodobozovy kabat k obleku a on mu ho nejaky zmetek v restauraci ukradl. V kapse mel klice od baraku a co me sere dost, tak to, ze ten kabat opravdu nebyl levny a Martin si ho koupil proto, ze si rikal, ze ho bude mit nadosmrti. Jinak my moc za hadry nerozhazujem. Nezda se nam to dulezite, ale Martin takove kousky proste potrebuje. Cena tohodle kabatu by nejspis pokryla i vetsinu skody z Radcineho domecku :evil: :evil: :evil: Ale hold, Zeme se toci dal… To Radka je na tom, chudak, mnohem hur. My pod kabatem bydlet nemusime…

Jinak my uz tu taky mame snih, ale na sankovani to neni. Letos to vypada, ze zima zacne pozdej, coz je dobre. Jeste stale muzu chodit s malym ven…

Ivco, tak jeste, ze se ti nic nestalo. Ja jednou taky chytla smyka v aute a zkoncila jsem na travniku a pamatuju si, ze jsem myslela, ze si za volant uz nikdy nesednu. Je teda pekne hnusny pocit. Fuj!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.11.08 19:49
Bebuska píše:
kitty25 píše:
hoky, myslíte, že je blbej nápad jít zítra do herničky, když má Robik ještě atb?nemá ani kašel ani rýmu ani teplotu už čtvrtý den

tak když už nic nemá, tak bych šla… to bych v tom případě měla spíš váhat já, po ránu zas bude hrčet jak starej tubera…

a mimochodem, jak si psala, že když zapínáš zvlhčovač, tak jen na chvíli a opakovaně, že tam pak máte jak v pařeništi, to u toho i topíte, nebo ne? Já netopím vůbec a je tam zima a pařeniště po celonočním provozu zvlh. nehrozí… a louže dnes nebyla, pustila jsem hona míň a možná že i pořádně zaklapla :lol:

ne, ne, v ložnici netopíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
23.11.08 19:53

Tak konečne sme pri vás,

oslava dopadla výborne, oslavenec už spinká vyše hodiny, bol teda zlatučký.

Všetkým vám ďakuje za blahoželania!!!!!!!! :huban:

tak tu je oslavenec so svojou prvou tortičkou

tu je so svojim veľkým bratom

tak tu sme všetci štyria

tu je oslávenec s babkami a dedkami

a tu zas s krstnými rodičmi a ujom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
23.11.08 20:29
kitty25 píše:
hoky, myslíte, že je blbej nápad jít zítra do herničky, když má Robik ještě atb?nemá ani kašel ani rýmu ani teplotu už čtvrtý den

A jinak ven už chodíte, ne? Nakažlivý bude těžko, max. aby něco nechytl v MHD. Já myslím, že to blbý nápad není :wink:.

Zabulienko, krásný dortík a fotky vůbec.

Ondra spí, jdu si pustit jeden díl Heroes a pak jdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.11.08 20:31

super autíčko :lol: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.11.08 20:51
Bebuska píše:
kitty25 píše:

tak když už nic nemá, tak bych šla… to bych v tom případě měla spíš váhat já, po ránu zas bude hrčet jak starej tubera…

a mimochodem, jak si psala, že když zapínáš zvlhčovač, tak jen na chvíli a opakovaně, že tam pak máte jak v pařeništi, to u toho i topíte, nebo ne? Já netopím vůbec a je tam zima a pařeniště po celonočním provozu zvlh. nehrozí… a louže dnes nebyla, pustila jsem hona míň a možná že i pořádně zaklapla :lol:

ne, ne, v ložnici netopíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
23.11.08 21:02

Zabulienka - fotky super!!

Petro - no tak je teda nafotím, jsem zvědavá, jak je zkritizuješ… Mi osobně se teda líbí, tlusté nejsou (minule jsem je měla mnohem tlustší), dělal je cca 1,5hod, tvar je teda rovný, ale kopíruje perfektně můj tvar nehtu. Akorát jeden nehet je trošku křivější, ale jen lehce. Jinak jsem spokojená, i když ta cena… :o . A už jsem si zvykla. Jo a ta zima, myslíš, že to nevydrží tak dlouho a upadne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
23.11.08 21:03

Mata super oslava…kraasna torta…a aaka velka… 8O 8O :D
mate co robit kym ju zjete… :lol: 8)

mnam…kusok by som si dala… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.11.08 21:18

Ahojky,
tak my už taky doma. Byla jsem u mámy v Běchovicích, tam už je úplná zima, sněhu na zahradě tak 10 cm, vše uklouzané, ledovka a lidi jezdí jak blázni. :roll:

U nás koupe tatínek, tak mám volno.

Kitty
Já bych vyrazila, jestli ho nic netrápí.

Bebuško Jj, vím, zítra přinesu. Jsem na ten olej zvědavá, podle kmarádky je to fakt všelék.

zabulienko
Krásný dortík, krásné fotky. Co Lukášek dostal?

Pajuleno
To vážně naštve. Zloděj asi moc dobře věděl, co krade. :twisted:

Tak já jdu honem na hop nebo trop, úplně na tom ujíždím, je to super seriál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
23.11.08 21:21

Se mi to potvora neodeslalo.
Tenhle díl byl teda fakt dobrý.

Inge
Dobrou a pozdní vstávání přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
23.11.08 21:41

Ahojky, tak mám co dělat…dočítat 26 stránek za víkend 8O . Před chvílí jsem se vrátila z Prahy z muzikálu :) . Dnes jsem Vojtu celý den neviděla. Odjížděla jsem, když ještě spal a přijela jsem a už taky spal :( . Kdoví, jestli mu během dne došlo, že tu vlastně nejsem :?: Ale prý byl hodnej. (docela :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
23.11.08 21:45

Lukáškovi všechno nejlepší k prvním narozeninám!!!

http://www.beruska8.cz/…edpu1/57.gif

Krásné fotky a krásný dort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 21:46
kitty25 píše:

tak celkem podle obrázku vypadají dobře, super nalakováno. nevidím jak jsou tlusté, určitě hezčí budou až budou o trošku delší, ale já to dělala taky, na začátku těch tří týdnů krátké a pak už byly delší, aby vydržely v pohodě do doplnění. já bych upravila tvar prostředníčku, ten mi připadá hodně rovný a malíček taky, možná by byly lepší ty trošku zahnutější typy, ale možná to jen opticky vypadá, prsteníček mi připadá trošku nakřivo, ale možná to je taky jen zdání. možná bych u lakování (nevím, jesli máš francii nalakovanou nebo rovnou typy), pokud je to lak, vylakovala bych trošinku víc oblouček, protože takové rovné konce nehtu určitě nejsou.

ale líbí se mi to. :lol: :lol: :lol: a nafoť mi ten palec, já se mrknu

jinak já měla nehty asi čtyři roky a prošla jsem docela dost manikérek a tak jsem kritická k jejich práci. je to opravdu drahá záležitost a tak by to mělo vypadat opravdu perfektně.

Dík za zhodnocení. :wink: Prsteníček není nakřivo…mám křivé prsty :oops: . A jsou tenké.Né tak jak živý nehet,ale není to moc hrubé.To se mi nelíbí. Víc dorovna mám ty nehty úmyslně.Kdybych měla kopírovat tvar svého nehtu,tak by to nebylo hezké.Mám je moc dokulata a některé křivé. :roll: Proto jsem si nechala gelovky,protože ty moje jsou hnus…Francie je „nakreslená“ bílým gelem.
Teď už jsou delší. :wink:
Palec ti nevyfotím,páč to nepůjde vidět.Chtěla jsi ho kvůli té prasklině?Už jsem ho upilovala…a o dost.takže do středy to vydrží.
To mě těší,že se to kritikovi líbí. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
23.11.08 21:51

Stránek na dočítání bylo zase hooodně, samozřejmě si toho moc nepamatuju.

Klárka nejspíš bude přecházet na jeden spánek denně. Když spí jen jednou, vůbec jí to nevadí a večer se pak většinou nebudí. Jinak občas udělá sama dva tři krůčky a hrozně se u toho směje :)

Sněhu u nás napadly jen 2 cm, ani jsme zatím nemohli s Bájou na sáňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí