PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
22.11.08 22:33

Ahoj baby!
Jsem vám tu chyběla nebo co? :lol: :lol:
Dopolčo jsem kmitala a jen četla a odpo jsme vyrazili na návštěvu za známýma asi 60km za Prahu, dělali zabijačku.. stihli jsme si dát ovárek, ten jediný byl, mňam, byl krásně libový, rozpadal se v puse :P
A Vojta cestou zpět spal skoro do třičtvrtě na sedm, pak jsme ještě byli nakoupit, takže jsme ho udolali až v deset!

JUST - zítra ho jdu k paní vyzvednout, má všechno pro všechny, tak buď mi penízky dáte v pondělí a nebo to pak pošlete na ten účtík :) (to je rychlovka)

Lukáš už to rozdýchal, ale ráno opravdu nestihl doběhnout. Ale zničehonic, prý už byl hodinu vzhůru a jen ho bolela hlava… asi to prý zavinili buřty na pivu :lol:

Radko, tak doufám, že určitě v pondělí dorazíš, a ostatní snad taky, snad se těm všem dětičkám ještě něco nepřihodí.

S mixérem/robotem zkušenost nemám, mám jen mechanický a použiju ho tak jednou, na Vánoce, na rozkrájení ořechů :lol:

a teď chci ještě udělat nepečený piškotový dortík se zakysankou, jen tak, na chuť..

Jo, Petro, díky ještě jednou za osobní donášku hraček… tu mašinku jsem ještě furt nezkoumala, ale asi to bude dobrý.

a dál už nevim. Nealko víno pohledám, říkám, už je to přes rok a od té doby jsem nekoukala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.11.08 22:37

Vladi
Kubovi je asi líp.Už i zlobil.Neblinká a nehoří. Dík za optání.
A vypadá o u Ondry stejně jako u Verunky? Snad to bude dobré.

Já jsem to zapoměla odeslat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.11.08 22:37

a co jsme se v osm večer teď vraceli, tak to na tom nevyježděném sněhu pěkně klouzalo, tak jsem si zkoušela brzdy, no ABS mi pěkně kopalo, ale brzdilo to, vánice nás chytla až tady v Praze a to bylo super. Z auta do baráku jsme po pár metrech byli bílí a VOjta, nesen v ruce, byl z toho paf, pak se snažil chytat vločky na vlasech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.11.08 22:46

Bebusko
To muselo být kouzelné,jak Vojtík chytal. Ráďa dneska chytal bubliny z bublifuku.A když bylo těch bublin kolem něho moc,tak se chechtal. :lol:

Baruš
Hoď foto. :wink:
Ne neulomil se mi.Jen napraskl.Jo jo,to mám z toho,že louskám ořechy. :lol: Tak jsem si ho upilovala a ve středu jdu na opravu.A jak tak koukám,už by to chtělo i doplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.11.08 22:53

Holkýýýý pomoooc
Nevíte,kdo mi včera hlásil další zoubek? Je to moooc hodně stran na pročítání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.11.08 23:04
jirabobes píše:
Holkýýýý pomoooc

myslím, že Lena, že jsem jí psala, že jsou na tom stejně jako my… ale to už nevím, jestli to nebylo ještě o den dřív…to opravdu ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.11.08 23:06
Bebuska píše:
jirabobes píše:
Holkýýýý pomoooc
myslím, že Lena, že jsem jí psala, že jsou na tom stejně jako my… ale to už nevím, jestli to nebylo ještě o den dřív…to opravdu ne :?

Takže Lena a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.11.08 23:15

Tak já mám už muže z Bonda doma a vyžírá ledničku. :lol:

Bebuško
To je super, já ti penízky donesu v pondělí hotově.

Jiři
Já to nevím, nevím, nevím.

Vladi
Můžu to vyfotit, až to ve středu natiskám. Ale zas taková šikula nejsem, včera jsem se snažila chlubit židličkou a nic. :wink:
Snad to s Ondrou bude dobré a rychle pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.11.08 23:17

Jani
Jaktože nic?Jsem tě chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.11.08 23:19
jirabobes píše:
Jani
Jaktože nic?Jsem tě chválila.

já taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.11.08 23:22
jirabobes píše:
Bebuska píše:
jirabobes píše:
Holkýýýý pomoooc
Takže Lena a vy?

ne, my ne, to jen, že „někomu“ vylezl pátý zoubek, tak jsem psala, že Vojta jich má taky pět…
zkusím popátrat, pomoct ti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
22.11.08 23:43

Pardon, pardon, to jak jsme rychle klábosily, tak se mi to asi otevřelo až na další stránce a tak jsem si to nepřečetla. :oops: Tak díky. :wink:

Jdu do hajan, zítřek má připravena další dobrodružství. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 00:01

Teď se holky drřte a nebo seďte…
Nám se teď (23:28 hod.) třepal celý barák!!!!!Nejdřív jsem cítila,že se mi hýbe židle a pod nohama podlaha.Tak jsem se koukla kolem sebe,jestli nemagořím a ono se hýbalo všechno.I zdi! Já jsem se šíleně bála.Při představě,že na nás spadne 11 pater.....Ještě teď je mi špatně. :?

My tu občas míváme otřesy,ale ještě nikdy v životě jsem nezažila až takový veliký.Byly 2 nebo tři hned za sebou.A OPRAVDU SE HÝBALY I ZDI ! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 00:07

Už vím,kdo má ten zub…Kryštůfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 00:12
jirabobes píše:
Teď se holky drřte a nebo seďte…
Nám se teď (23:28 hod.) třepal celý barák!!!!!Nejdřív jsem cítila,že se mi hýbe židle a pod nohama podlaha.Tak jsem se koukla kolem sebe,jestli nemagořím a ono se hýbalo všechno.I zdi! Já jsem se šíleně bála.Při představě,že na nás spadne 11 pater.....Ještě teď je mi špatně. :?My tu občas míváme otřesy,ale ještě nikdy v životě jsem nezažila až takový veliký.Byly 2 nebo tři hned za sebou.A OPRAVDU SE HÝBALY I ZDI ! 8O

fuj, to jsem si vždycky říkala, jak hrozný to musí být, brr, to ti nezávidím. Tak snad už budete mít klid, aspoň na noc, ale spánku moc nedáš, co?

Já už běžím, tak dobrou noc a klidnou hlavně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital