Poradna duly
Jana Čurdová
holky, neblbněte, na to dočítání padne celá spací hodinka dopolední, to se nedá ![]()
jinak tady je hodně bílo a furt sněží. A to jsem si odvezla sporťák a mám tu jen golfáč. NO nic, jdeme s Fildou ven, ať si užije sněhu dokud zase nezačně za šílená chumelenice.
tak se mějte hezky
Bebuska píše:jirabobes píše:tak v tom případě, já už JSEM starý alkáč… to já praktikuju celkem častěji…:-)))))Bebuska píše:Se mi bude Martin smát,že jsem jak starý alkáčjirabobes píše:noo, to je slovo do pranice!!!
Hele víte co? Jdu si nalít decku růžového.…takhle sama.
taky si to ale občas říkám… ale tahle lahev už tu byla načatá týden, už se mi to na dně i „kalilo“, už to bylo potřeba dopít![]()
![]()
… teď už neni co… teda bylo by, ale to bych byla opravdu alkáč, načít další lahev… a jestli bude zase krušná noc, jako ty poslední, tak ať jsem vnímavá, tatík bude po pívech zařezávat víc než jindy…
jo tak to já jsem alkáč taky ![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:no já kdybych měla „ochutnat“ tu poličku, co tu máme, tak bych nedopadla… možná tak ze židle na zem
Taky mám decku z lahve,kterou jsme načali ani nevím kdy. Ale ještě když nebyly děti,tak jsem si i načínala lahvinku.Když jsem malovala na zeď a tak.Prostě k nějaké činnosti…Martin pak přišel a pomohl mi.
Ještě tu mám načatou višňovici z chorvatska a slivovici a tak deci Garrone a rum na vaření.....Raději to nebudu dopíjet.![]()
![]()
máme děsné zásoby ze všeho možného a nějak to neubývá.. teda vína i jo, ale ty whisky nějak zaostávaj… před těhu mi chutnal jameson, teď už ne..
tak já ti přijdu se zásobama pomoc ne?
Terulka píše:
Jojo já nepiju a pít nebudu, nic alkoholického se u nás v bytě nenachází.Jdu si udělat šťávu.
![]()
jo holka, nevíš o co přicházíš ![]()
Bebuska píše:Terulka píše:Terko, to je fakt síla, já vim, že si to tu psala, jak to máš složitý, když jezdíš pro Akrimka a tak, ale tohle je náročný…
Tak Eliášek teprve teď usnul.
nicméně, skorošvagrová, ty asi dva roky měli dcerku obrácenou totálně, spala třeba od devíti do jedenácti a byla schopná do tří do rána řádit, koukat na pohádky a tak. A oni museli! A pak si zase dáchla a zase… strašně malinko spala… a to se snažili jí sebevíc přes den unavit a stejně to tak měla. Pak se trochu spravila, ale úplně úžasný to není, chodí o půlnoci, budou jí čtyři…
a nejsou na to třeba nějaký léky? já bych teda v noci nepouštěla ani pohádky ani si nehrála. Kamarádka měla chlapečka a ten v noci dvě hodiny byl vždycky vzhůru, ona ale nikdy ani nerozsvítila ani nevstala, aby si nemyslel, že si bude hrát. No a odnaučil se to.
Bebuska píše:vladi1 píše:to já taky a zvlhčovač jsem koupila před týdnem… párkrát jsem ho už pustila, ale nevím… jen je z té páry ráno vždycky louže jak blázen… jestli to má nějaký vliv, to nevím, možná že po dlouhodobějším užívání a pravidelném…
Ségra koupila i zvhčovač a inhalátor.S oběma skončila v nemocnici,ale jen na jednu noc.Ted už má doma léky,už ví co a jak.
kdo tu psal o tom, že se díky tomu opravenému zvhlčovači synátorovi uvolnila zastydlá rýma a manžel míň chrápe?? Nebyla si to ty, Jiřko?
tak my teda louži nemáme. ale já to teda nenechávám celou noc, protože pak je tam zase jak v pařeništi, dávám to třeba tak na hodinu, pak zas vypnu a znovu zapínám
žížala píše:
Teda, vy jste to rozjely. Tak snad neutečete, jen co se sem dostanu.terulko
Držím s tebou basu, sice tu alkohol nějaký máme, ale já ho nepiju.Bebuško
Díky, moc hezky se to poslouchá.Ten linoryt nemám ještě hotový, keramika není naglazovaná, tak se pochlubím, až to budu mít. Jen vám sem můžu hodit fotku židličky, jestli to půjde vyfotit.
Jo a těch bylin je 31 a je to olej, díky, jsi zlatá.Kačko
Kitty
Matýsek je frajer. Máte pěkně zabezpečenou kuchyň. Matík mi krámuje všade, ale ani mi to neva.
Na to hraní se těším, ráda hraju, když je nás víc. ale co s dětma nevím, pochybuju, že najdeme někoho, kdo pohlídá tolik našich roztomilých chlapečků.
jo já taky pochybuju, tak snad to nějak zvládneme ne, nebo jim dáme trošku prášku na spaníčko
Bebuska píše:Terulka píše:Nealko je dobré od Radegastu, no ale vončo to není, to je jasné, pro nás alkoholíkyjirabobes píše:To neva mně chutná a už jsem pila i nealko víno a taky bylo mňam.
Terez
Nealko není tak chutné.
Konečně se myslí i na ty co nealkáčkujou.)… nealko víno jsem měla v těhu u kámošky na svatbě a taky mi chutnalo, teda ale je drahé, aspoň to z Tesca bylo… syčáci…
též nealko víno je mnohem dražší cca 140 láhev, normální je dobré i za padesát
Bebuska píše:
Jinak to nealko víno prodávaj, Jiři, v Tescu, červené, bílé i růžové…aspoň tam jsem ho před víc jak rokem kupovala… cca za 130 peněz…
neser s tím, že to mají v tescu, když jsme tam s Terkou asi 5× hledaly a nenašly nic. takže sis to zpečetila a nakoupíš nám to tam hezky…
![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:Bebuska píše:jirabobes píše:
Tak už.Díky holky.No já nevím,jak ho mám zachránit.
a ulomený je jen ten kousek, co přečuhuje? To by se třeba dalo nějak podlepit, něco malinkatého tam ze spoda dát..
miminko mi zaplakalo, asi jen ze sna, dudlík má…
a sněžit přestává..No od kraje ke středu,ale jen tam,co přečuhuje.Asi půl centimetru.No lak to nespraví.A nevím čím podlepit.
A spinká dál?spinká, ale nějak funí, to značí, že nespí úplně tvrdě.. a mrská se…
přemýšlím přemýšlím, co tam pod ten nehet dát…
jedině sekundový lepidlo, ničím jiným to nepřilepíš
Jiři, oni se nehty po čase trošku unaví a typy se musí nahradit, tak prostě odlítají, bohužel na to má vliv taky zima, je potřeba nosit rukavice…
no holt co bys nevydržela pro parádu co?
Bebuska píše:
tak recepty ani náhodou, ale já vařim zatim málo, tak to přisuzuju tomu
kalendář mám v telefonu, ale zjistila jsem, že mi to tam nějak blbne, tak si to asi taky přepíšu do papírového, jako jsem to měla vždy.
A Lukášovu rodinu zvládám. To jo.
já to mám napsané, ale potřeba se ještě někdy kouknout ne? telefon zatím vede
kde jste? já už to dočetla.....
tak se půjdu asi učit. sakra.....
![]()
jo a máme plnej byt hraček, kdo si chce pohrát, může dorazit.
Bára je asi zavalená, že se ani neozve. Mám jí dát dobrý hodnocení, se rozmyslím jo?
![]()
ahoojte…
u nas svieti slniecko ale je pekna kosa vonka… ![]()
ale hlavne ze svieti… ![]()
pááááni, vy jste toho nakecaly…
myslela jsem, že si vše dočtu a zaběhneme na poštu, ale to už asi nestihnu…
dneska jsme vstali v deset, docela fajn si přispat hodinku navíc…ačkoli večer zalezla do pelíšku až v devět
taky se jí včera podařilo mě poprvé kousnout, tak jsem trošku vykřikla a zkusily jsme to znova, jenže ona kousla tak, že mi pěkně tekla krev…takže byla bez kojení…jestli to zopakujeme, radši kojení ukončíme
nealko víno…ještě jsem neochutnala, ale přinejhorším si dám sklenku lambruska…to má asi kolem 6%
nealko šampus teď přinesl Bert mně na oslavu mimi chobotničky
Lucinčiny story:
1. podařilo se jí narvat do otvoru u velké reprobedny od domácího kina ty kostičky z mluvícího hrnce…hledali jsme je docela dlouho…našli jsme včera, když jsme si chtěli pustit film… teď to píšu, otočím se a ta malá potvůrka tam strká solný kamínek…mám fotku ![]()
2. počůrala na návštěvě postel… převlíkal jí tatínek se strejdou a ona jim prý utekla na druhou stranu a hned čůrala…zvláštní, že se to stalo zatím jen 2× a vždycky jí převlékalo stejné duo ![]()
mé těhu…
přijde mi, že má úplně stejný průběh jako to první…je mi špatně od poledne do večera, ale naštěstí nezvracím… a zase mi začala smrdět paprika
jdeme spinkat na zahrádku…máme to dneska trošku posunuté… sníh tu taky je