Poradna duly
Jana Čurdová
hele, a ty si to pamatuješ a nebo taky nahlížíš do tabulky?? I když už to možná znáš, co? ![]()
a koukám, že jsi vlastně jen o rok a kousek starší ![]()
tak to já vim prdlajs, to přiznávám. Jen Robíka, protože se známe a ty jediné jsem si hlídala, protože jsme to měly mít za sebou a říkala jsem si, která dřív.. ![]()
Bebuska píše:
tak to já vim prdlajs, to přiznávám. Jen Robíka, protože se známe a ty jediné jsem si hlídala, protože jsme to měly mít za sebou a říkala jsem si, která dřív..
Jo,jenže si vem,že já jsem s holkama „rodila“ a stejně nevím všechny dětičky z hlavy (narozeniny). Tys přišla později,tak ti to potrvá si to zapamatovat.
jirabobes píše:Bebuska píše:Jo,jenže si vem,že já jsem s holkama „rodila“ a stejně nevím všechny dětičky z hlavy (narozeniny). Tys přišla později,tak ti to potrvá si to zapamatovat.
tak to já vim prdlajs, to přiznávám. Jen Robíka, protože se známe a ty jediné jsem si hlídala, protože jsme to měly mít za sebou a říkala jsem si, která dřív..
nepotrvá, to já si nezapamatuju, se znám ![]()
a navíc, pamatovat si jich tolik, to po tobě nikdo nemůže chtít, neblázni. I když jsi nadžena ![]()
Ten Martin mě štve.Přijde si v jednu a ještě si bude chtít pokecat. ![]()
mně stačí pamatovat si naši už dost rozvětvenou rodinu a mám co dělat a někdy i váhám, přecijen, jsem z pěti dětí, k tomu skoro u všech rodina a to i vim, že u jednoho bráchy to nevim ani náhodou…
Jo jo,já si ani recepty nepamatuju,i když je dělám po tisícé.Když to mám někde napsané a mám možnost nakouknout,tak si hlavu nezatěžuju. ![]()
jirabobes píše:
Ten Martin mě štve.Přijde si v jednu a ještě si bude chtít pokecat.
u nás to tak horký nebude, a navíc říkal, že bude spát v obýváku, aby nás nebudil chrápáním…
pronesem tak pět vět a půjdem chrupat. Ono nebude o čem mluvit..:-) ![]()