Poradna duly
Jana Čurdová
Bebuska píše:Že jo?jirabobes píše:náhodou to bylo hezky českyžížala píše:Nevím proč,ale to mě děsně rozesmálo.
Rozhovor na téma zvlhčovač je vážně na úrovni.hlavně, že si rozumíme.
![]()
![]()
![]()
Ale jak to chceš jinak popsat?
Kouknu z okna a tam pěkná chumelenice… jestli bude mrznout, tak se tam třeba ten jeden centimetr i udrží
… asi tak do devíti do rána ![]()
Tak jsem schválně taky koukla a tady už nesněží.A určitě to do rána nevydrží.
Bebuska píše:
Kouknu z okna a tam pěkná chumelenice… jestli bude mrznout, tak se tam třeba ten jeden centimetr i udrží… asi tak do devíti do rána
Tohle neni ani na jeden milimetr, natož na cenťák ![]()
Terulka píše:Bebuska píše:Tohle neni ani na jeden milimetr, natož na cenťák
Kouknu z okna a tam pěkná chumelenice… jestli bude mrznout, tak se tam třeba ten jeden centimetr i udrží… asi tak do devíti do rána
no to ještě ne, ale jestli to vydrží, tak ráno voláme rolbaře
![]()
Bebuska píše:Terulka píše:no to ještě ne, ale jestli to vydrží, tak ráno voláme rolbařeBebuska píše:Tohle neni ani na jeden milimetr, natož na cenťák
![]()
![]()
Já už jsem tehle tejden jednou škrábala okýnka u auta. ![]()
Jsem tu, ale snažím se zmenšit a dát vám sem nějaké fotky ještě z těch lázní, oslavu nemám, tu má moje mama a ještě ji nedodala.
Terulka píše:Já už jsem tehle tejden jednou škrábala okýnka u auta.
Já ne.Já před devátou nevyjíždím. ![]()
jirabobes píše:
Hele vy dvě…vy byslíte každá jinde?
no autem asi tak pět sedm minut od sebe… ![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:no autem asi tak pět sedm minut od sebe…
Na to to teda nevypadá.....u vás už pomalu rolba a u Terky maximálně milimetr sněhu. ![]()
já to myslela dobře s tím vlhčovačem. Líbilo se mi, jak si o nich dokážete tak pěkně povídat a řešit problém.
Já bydlím taky v Praze a tady sníh veškerý žádný. Jdu na ta fota.
jirabobes píše:Bebuska píše:Na to to teda nevypadá.....u vás už pomalu rolba a u Terky maximálně milimetr sněhu.jirabobes píše:no autem asi tak pět sedm minut od sebe…
ale vždyť já ten centimetr myslela do budoucna, že někdy během noci třeba bude
![]()
začínám mít vysmáto, ale vínem to fakt není! ![]()