Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:Bebuska píše:Se mi bude Martin smát,že jsem jak starý alkáčjirabobes píše:noo, to je slovo do pranice!!!
Hele víte co? Jdu si nalít decku růžového.…takhle sama.
tak v tom případě, já už JSEM starý alkáč… to já praktikuju celkem častěji…:-)))))
taky si to ale občas říkám… ale tahle lahev už tu byla načatá týden, už se mi to na dně i „kalilo“, už to bylo potřeba dopít
… teď už neni co… teda bylo by, ale to bych byla opravdu alkáč, načít další lahev… a jestli bude zase krušná noc, jako ty poslední, tak ať jsem vnímavá, tatík bude po pívech zařezávat víc než jindy… ![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:no jasně, to by byla flákárna… a kde si k tomu vlastně přišla, přes nějakou agenturu? Tady u nás v paneláku to taky někdo roznáší, vždycky jsou dole za dveřma balíky všeho možného, ale pořád jsem nezjistila, kdo..:-)
Bebusko
Jinak k těm letákům.....jen jeden druh je v pohodě.To nemusíš ani doma skládat.
U nás byl ve schránce lísteček,že hledají distributory pro tuto oblast.Tak to mám po okolí. ![]()
Taky mám decku z lahve,kterou jsme načali ani nevím kdy. Ale ještě když nebyly děti,tak jsem si i načínala lahvinku.Když jsem malovala na zeď a tak.Prostě k nějaké činnosti…Martin pak přišel a pomohl mi. ![]()
Ještě tu mám načatou višňovici z chorvatska a slivovici a tak deci Garrone a rum na vaření.....Raději to nebudu dopíjet.
![]()
tak Vojťulínek zatím dýchá čistě, není slyšet žádná rýma, tak že by dnes byla klidnější noc??? no, kéž kdyby… ale ono to může ještě „stéct“, to už jsem taky takhle juchala a stejně to přišlo ![]()
Tady je nějak živo.musim se smát,já tu piju dvojku bílého.je tu někdo kdo nepije
?
Ondrovi se udělaly u pindoura,nějaké pupeny,jestli chytil to impedigo,tak mě trefí.Snad je jen opruzenej.
Jiři,co Kubík?
jirabobes píše:
Taky mám decku z lahve,kterou jsme načali ani nevím kdy. Ale ještě když nebyly děti,tak jsem si i načínala lahvinku.Když jsem malovala na zeď a tak.Prostě k nějaké činnosti…Martin pak přišel a pomohl mi.
Ještě tu mám načatou višňovici z chorvatska a slivovici a tak deci Garrone a rum na vaření.....Raději to nebudu dopíjet.![]()
![]()
no já kdybych měla „ochutnat“ tu poličku, co tu máme, tak bych nedopadla… možná tak ze židle na zem
máme děsné zásoby ze všeho možného a nějak to neubývá.. teda vína i jo, ale ty whisky nějak zaostávaj… před těhu mi chutnal jameson, teď už ne..
vladi1 píše:
Tady je nějak živo.musim se smát,já tu piju dvojku bílého.je tu někdo kdo nepije?
Ondrovi se udělaly u pindoura,nějaké pupeny,jestli chytil to impedigo,tak mě trefí.Snad je jen opruzenej.
Jiři,co Kubík?
Vladí, to je fakt dobrý!
(teda až na toho Ondráška..)
Vladko,snad bude Vojtík dobrý.Ségry děti to měli obě,poprvé to,ale asi vyděsí,co?
vladi1 píše:
Tady je nějak živo.musim se smát,já tu piju dvojku bílého.je tu někdo kdo nepije
vladi1 píše:
Vladko,snad bude Vojtík dobrý.Ségry děti to měli obě,poprvé to,ale asi vyděsí,co?
Já myslím, že teď už to dobrý je, jen ještě pořád ta rýma, ale dneska jsme byli už plavat, tak to snad už máme za sebou, děkuju…
ale vyděsilo, to máš recht..
Já si takhle vínečko dobřeju,myslim,že dvojka neublíží,líp se spí.
Terezko,gratuluju k uspání.My už byli jednou vzhůru,ale kozu nedostal.Ve středu jsem ho pochválila ségře,jak pěkně spí a následující dvě noci mi to ukázal,hrůza
.
Jojo já nepiju a pít nebudu, nic alkoholického se u nás v bytě nenachází. ![]()
Jdu si udělat šťávu.
![]()
vladi1 píše:
Já si takhle vínečko dobřeju,myslim,že dvojka neublíží,líp se spí.
Já jsem si taky dopřála…dřív…před Ráďou a občas i v těhu.Vdycky tak jednu skleničku na chuť. Teď nějak nemám chuť.Jen opravdu vyjímečně.
To raději bych si dala pivo.Ale čepovaného Radka.jiné mi nechutnají.