PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
21.11.08 22:17
jirabobes píše:
Bebuska píše:
jirabobes píše:
Hele víte co? Jdu si nalít decku růžového. 8)
noo, to je slovo do pranice!!! :lol:
Se mi bude Martin smát,že jsem jak starý alkáč :lol: …takhle sama.

tak v tom případě, já už JSEM starý alkáč… to já praktikuju celkem častěji…:-)))))
taky si to ale občas říkám… ale tahle lahev už tu byla načatá týden, už se mi to na dně i „kalilo“, už to bylo potřeba dopít :lol: :lol: :lol: … teď už neni co… teda bylo by, ale to bych byla opravdu alkáč, načít další lahev… a jestli bude zase krušná noc, jako ty poslední, tak ať jsem vnímavá, tatík bude po pívech zařezávat víc než jindy… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 22:24
Bebuska píše:
jirabobes píše:
Bebusko
Jinak k těm letákům.....jen jeden druh je v pohodě. :wink: To nemusíš ani doma skládat.
no jasně, to by byla flákárna… a kde si k tomu vlastně přišla, přes nějakou agenturu? Tady u nás v paneláku to taky někdo roznáší, vždycky jsou dole za dveřma balíky všeho možného, ale pořád jsem nezjistila, kdo..:-)

U nás byl ve schránce lísteček,že hledají distributory pro tuto oblast.Tak to mám po okolí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 22:27

Taky mám decku z lahve,kterou jsme načali ani nevím kdy. Ale ještě když nebyly děti,tak jsem si i načínala lahvinku.Když jsem malovala na zeď a tak.Prostě k nějaké činnosti…Martin pak přišel a pomohl mi. :wink:
Ještě tu mám načatou višňovici z chorvatska a slivovici a tak deci Garrone a rum na vaření.....Raději to nebudu dopíjet. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:28

tak Vojťulínek zatím dýchá čistě, není slyšet žádná rýma, tak že by dnes byla klidnější noc??? no, kéž kdyby… ale ono to může ještě „stéct“, to už jsem taky takhle juchala a stejně to přišlo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:30

Tady je nějak živo.musim se smát,já tu piju dvojku bílého.je tu někdo kdo nepije :lol: ?

Ondrovi se udělaly u pindoura,nějaké pupeny,jestli chytil to impedigo,tak mě trefí.Snad je jen opruzenej.

Jiři,co Kubík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:31
jirabobes píše:
Taky mám decku z lahve,kterou jsme načali ani nevím kdy. Ale ještě když nebyly děti,tak jsem si i načínala lahvinku.Když jsem malovala na zeď a tak.Prostě k nějaké činnosti…Martin pak přišel a pomohl mi. :wink:
Ještě tu mám načatou višňovici z chorvatska a slivovici a tak deci Garrone a rum na vaření.....Raději to nebudu dopíjet. :lol: :lol: :lol:

no já kdybych měla „ochutnat“ tu poličku, co tu máme, tak bych nedopadla… možná tak ze židle na zem :lol: máme děsné zásoby ze všeho možného a nějak to neubývá.. teda vína i jo, ale ty whisky nějak zaostávaj… před těhu mi chutnal jameson, teď už ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:32
vladi1 píše:
Tady je nějak živo.musim se smát,já tu piju dvojku bílého.je tu někdo kdo nepije :lol: ?

Ondrovi se udělaly u pindoura,nějaké pupeny,jestli chytil to impedigo,tak mě trefí.Snad je jen opruzenej.

Jiři,co Kubík?

Vladí, to je fakt dobrý! :lol: (teda až na toho Ondráška..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:32

Vladko,snad bude Vojtík dobrý.Ségry děti to měli obě,poprvé to,ale asi vyděsí,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 22:34
vladi1 píše:
Tady je nějak živo.musim se smát,já tu piju dvojku bílého.je tu někdo kdo nepije :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ale je.Terezka uspává a dočítá.
Kubík? Nevím,zatím spí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:35
vladi1 píše:
Vladko,snad bude Vojtík dobrý.Ségry děti to měli obě,poprvé to,ale asi vyděsí,co?

Já myslím, že teď už to dobrý je, jen ještě pořád ta rýma, ale dneska jsme byli už plavat, tak to snad už máme za sebou, děkuju…
ale vyděsilo, to máš recht..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359

Tak Eliášek teprve teď usnul. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314

Já si takhle vínečko dobřeju,myslim,že dvojka neublíží,líp se spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:37

Terezko,gratuluju k uspání.My už byli jednou vzhůru,ale kozu nedostal.Ve středu jsem ho pochválila ségře,jak pěkně spí a následující dvě noci mi to ukázal,hrůza :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.11.08 22:39

Jojo já nepiju a pít nebudu, nic alkoholického se u nás v bytě nenachází. :lol:

Jdu si udělat šťávu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 22:39
vladi1 píše:
Já si takhle vínečko dobřeju,myslim,že dvojka neublíží,líp se spí.

Já jsem si taky dopřála…dřív…před Ráďou a občas i v těhu.Vdycky tak jednu skleničku na chuť. Teď nějak nemám chuť.Jen opravdu vyjímečně.
To raději bych si dala pivo.Ale čepovaného Radka.jiné mi nechutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí