PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
21.11.08 21:44

Tak to Radeček chce být i tak. :wink: Vždyť tak i usíná,že se tulí. :D A taky se rád nosí (v šátku),akorát,že je na mě už moc těžký. :roll: Ale i přesto raději vytáhnu šátek než kočár.....Ten jsem nevytáhla víc než 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 21:46
kitty25 píše:
a já bych třeba taky hrála, když se musím učit… :( :( :( :( až bude Robik zdravej naplánuju hrací den.
/jo a najdem nějakou hlídačku ne?, aby děti nevyrušovaly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: /

mnoo, to je nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.11.08 21:47
Bebuska píše:
Tak snad už to Robík rozchodil, :! :)
stejně je to ale krásný, když jsou mrzutý, když jim něco je a oni se pak k nám tak tulinkujou (jakože mazlí, můj výraz :oops: :) ), to je tak sladký, jak chtěj být napláclý na mamině..

jojo, ale taky dost vyčerpávající. Robik brečel skoro celé dopoledne, nakonec jsem vrzla ml nurofenu. a já bych chvilinku chtěla zas pro sebe a ono to nejde.

jo a propo - umí si otevřít dveře na záchod a podruhé už si shodil na ruku prkýnko /máme to dřevěný těžký/, tak už jsme odpoledne vyměnili za obyč. plast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.11.08 21:48

no trošku vypadá, že už to snad vyleze, ale venku ještě bohužel není, je to stolička, ale nateklé má i špičáky, chudák jeden malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 21:49
žížala píše:
Jiři
Tak snad se z toho Kubík vyspí a Gabce nic nebude. To je tou školkou. Dáváš jim něco na imunitu?

Dík.Jen ovoce a celaskon.Asi zase začnu dávat Preventan.Ten bašili loni i předloni od podzimku do konce jara.Letos jsme si řekli,že už jsou velcí.Tak asi prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118

jo a ještě vám musím napsat, že mám zas dvojku vína, si řikám,abych si ještě užila než zase budu těhu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
jirabobes píše: [No tak já aspoň 2× týdně s Martinem jsem dlouho do noci.Třídíme letáky. :wink:

:lol:
já jsem nad tím taky přemýšlela, roznášet Kaufland, dávali inzerát, jenže naše lokalita mi utekla, to byl nápad ještě v zárodku a dnes jsem zrovna četla, že hledaj kontrolora těch, co roznáší, ale jinde, to bych dojížděla, a přecijen, teď v tom počásku už by to nebylo s prďolou vončo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
21.11.08 21:50

Bebuško
Tak já se jdu na chvíli věnovat manžílkovi, ale brzy stejnak přijdu zase mezi vás. Je mi tu s váma dobře. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 21:51
kitty25 píše:
no trošku vypadá, že už to snad vyleze, ale venku ještě bohužel není, je to stolička, ale nateklé má i špičáky, chudák jeden malej

Chudáček :( přeju,ať má co nejdřív klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 21:51
kitty25 píše:
jo a ještě vám musím napsat, že mám zas dvojku vína, si řikám,abych si ještě užila než zase budu těhu, ne?

a co si myslíš, že dělám celý večer já???
to víš, dopřej si… a co MS, testík až přes víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 21:53
kitty25 píše:jo a propo - umí si otevřít dveře na záchod a podruhé už si shodil na ruku prkýnko /máme to dřevěný těžký/, tak už jsme odpoledne vyměnili za obyč. plast.

8O To je tak veliký nebo máte tak nízko kliku? Radeček ještě nedosáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 21:55
Bebuska píše:
kitty25 píše:

A já nemám chuť. :roll: Jen si dejte :wink: :lol:

Radko
No jo,já málem zapoměla.....UŽ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 21:57
žížala píše:
Bebuško
Tak já se jdu na chvíli věnovat manžílkovi, ale brzy stejnak přijdu zase mezi vás. Je mi tu s váma dobře. :wink:

:lol: :lol:
takže večeři si přežila, myslely jsme na tebe :)
jinak už ti dlouho chci říct/napsat, že jsi fakt úžasně tvořivá, to je super, to budeš mamka jedna radost (teda už jseš!). Já doufám, že něco tvořit snad s Vojtíkem taky budu, i když na to jsem levá, ale snaha se taky snad ocení… :D
přines někdy nějaký svoje tvořivosti ukázat, pochlub se…

jinak eucasol už jsem si u tebe poznamenala, tak ještě i ty bylinky, musím kouknout, co to přesně je, abych to na ní nebafla a nevěděla, o co jde :-)… asi prdim na dr. a zkusim brnknout zítra té paní z Proseka, snad jí to o víkendu nebude vadit a třeba už budu moc něco přinést v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 21:58
jirabobes píše:
Bebuska píše:
kitty25 píše:

A já nemám chuť. :roll: Jen si dejte :wink: :lol:

Radko
No jo,já málem zapoměla.....UŽ?

nechtělas napsat Petro??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 21:58

Já se zapoměla pochlubit......MÁME PŘEZUTOOOOO! :pankac:

• načítám...
  • Citovat