PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
21.11.08 22:40

Ségra koupila i zvhčovač a inhalátor.S oběma skončila v nemocnici,ale jen na jednu noc.Ted už má doma léky,už ví co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 22:42

Zvlhčovač je dobrá věc.Kor v zimě,když se topí…jejda,já ho nezapla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:43
Terulka píše:
Tak Eliášek teprve teď usnul. :roll:

Terko, to je fakt síla, já vim, že si to tu psala, jak to máš složitý, když jezdíš pro Akrimka a tak, ale tohle je náročný…
nicméně, skorošvagrová, ty asi dva roky měli dcerku obrácenou totálně, spala třeba od devíti do jedenácti a byla schopná do tří do rána řádit, koukat na pohádky a tak. A oni museli! A pak si zase dáchla a zase… strašně malinko spala… a to se snažili jí sebevíc přes den unavit a stejně to tak měla. Pak se trochu spravila, ale úplně úžasný to není, chodí o půlnoci, budou jí čtyři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:43

Terezko,to nepijete vůbec žádnej alkohol,ty a manža?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:45

U nás zas večer straší Verča,když spí ve školce a neuděláme s tim vůbec nc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:46
vladi1 píše:
Ségra koupila i zvhčovač a inhalátor.S oběma skončila v nemocnici,ale jen na jednu noc.Ted už má doma léky,už ví co a jak.

to já taky a zvlhčovač jsem koupila před týdnem… párkrát jsem ho už pustila, ale nevím… jen je z té páry ráno vždycky louže jak blázen… jestli to má nějaký vliv, to nevím, možná že po dlouhodobějším užívání a pravidelném…
kdo tu psal o tom, že se díky tomu opravenému zvhlčovači synátorovi uvolnila zastydlá rýma a manžel míň chrápe?? Nebyla si to ty, Jiřko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:46

Jiři,Kubík měl ještě večer teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:47
jirabobes píše:
vladi1 píše:
Já si takhle vínečko dobřeju,myslim,že dvojka neublíží,líp se spí.
Já jsem si taky dopřála…dřív…před Ráďou a občas i v těhu.Vdycky tak jednu skleničku na chuť. Teď nějak nemám chuť.Jen opravdu vyjímečně.
To raději bych si dala pivo.Ale čepovaného Radka.jiné mi nechutnají.

já jsem pivařka, ale vínko taky ráda, ale v létě je jasno! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 22:48

Hele,děti si to řídí samy podle toho jakou mají potřebu spánku. Mám kámošku a její skoro rok a půl starý syn spí 3× denně 2 hodiny ! A taky je to naprd.On usne jen doma.Takže toho moc nestihnou.A co nadělají,když to malý potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.11.08 22:49
vladi1 píše:
Terezko,to nepijete vůbec žádnej alkohol,ty a manža?

nene

Vladi
no Eliášek poslední 4 dny spal celkem v pohodě a chodil spát kolem 8-9 večer, dneska se nějak nezadařilo. Akrimek tehle týden karate neměl, tak to bylo ok.
Dneska spal odpol do 16:30 a to asi neměl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 22:51

Jo jo,Martin míň chrápe. :lol: Ale já ho nemám zaplý naplno,tak nemám kaluž.Většinou ho zapnu kolem osmé večer a jede jen do rána.

Kubík? Na dotyk byl teplý,ale ne až tak moc.Dostal půlku paralenu.

Jinak v létě z alka jenom pivečko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:52

…přemýšlím, že bych měla jít chrupat, protože až se Lukáš vrátí, chce jet max. posledním popůlnočním metrem, tak mě vzbudí a to já zas nebudu moct zabrat…
ale když mě se tu dneska tak strašně pěkně s váma povídá :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:52

Ondru jsme dnes museli jít budit po 17hodině a taky se večer nechtělo,chvíli protestoval.V půl desátý něco zkoušel,uvidíme v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.11.08 22:53
vladi1 píše:
U nás zas večer straší Verča,když spí ve školce a neuděláme s tim vůbec nc.

U nás to bylo stejný s Akrimkem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:55

Jiři,snad to bude dobrý,hlavně,aby se mu z toho nevyklubala angína.To občas blinkáním začíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí