Poradna duly
Jana Čurdová
Ségra koupila i zvhčovač a inhalátor.S oběma skončila v nemocnici,ale jen na jednu noc.Ted už má doma léky,už ví co a jak.
Zvlhčovač je dobrá věc.Kor v zimě,když se topí…jejda,já ho nezapla. ![]()
Terulka píše:
Tak Eliášek teprve teď usnul.
Terko, to je fakt síla, já vim, že si to tu psala, jak to máš složitý, když jezdíš pro Akrimka a tak, ale tohle je náročný…
nicméně, skorošvagrová, ty asi dva roky měli dcerku obrácenou totálně, spala třeba od devíti do jedenácti a byla schopná do tří do rána řádit, koukat na pohádky a tak. A oni museli! A pak si zase dáchla a zase… strašně malinko spala… a to se snažili jí sebevíc přes den unavit a stejně to tak měla. Pak se trochu spravila, ale úplně úžasný to není, chodí o půlnoci, budou jí čtyři…
U nás zas večer straší Verča,když spí ve školce a neuděláme s tim vůbec nc.
vladi1 píše:
Ségra koupila i zvhčovač a inhalátor.S oběma skončila v nemocnici,ale jen na jednu noc.Ted už má doma léky,už ví co a jak.
to já taky a zvlhčovač jsem koupila před týdnem… párkrát jsem ho už pustila, ale nevím… jen je z té páry ráno vždycky louže jak blázen… jestli to má nějaký vliv, to nevím, možná že po dlouhodobějším užívání a pravidelném…
kdo tu psal o tom, že se díky tomu opravenému zvhlčovači synátorovi uvolnila zastydlá rýma a manžel míň chrápe?? Nebyla si to ty, Jiřko?
jirabobes píše:vladi1 píše:Já jsem si taky dopřála…dřív…před Ráďou a občas i v těhu.Vdycky tak jednu skleničku na chuť. Teď nějak nemám chuť.Jen opravdu vyjímečně.
Já si takhle vínečko dobřeju,myslim,že dvojka neublíží,líp se spí.
To raději bych si dala pivo.Ale čepovaného Radka.jiné mi nechutnají.
já jsem pivařka, ale vínko taky ráda, ale v létě je jasno! ![]()
Hele,děti si to řídí samy podle toho jakou mají potřebu spánku. Mám kámošku a její skoro rok a půl starý syn spí 3× denně 2 hodiny ! A taky je to naprd.On usne jen doma.Takže toho moc nestihnou.A co nadělají,když to malý potřebuje.
vladi1 píše:
Terezko,to nepijete vůbec žádnej alkohol,ty a manža?
nene
Vladi
no Eliášek poslední 4 dny spal celkem v pohodě a chodil spát kolem 8-9 večer, dneska se nějak nezadařilo. Akrimek tehle týden karate neměl, tak to bylo ok.
Dneska spal odpol do 16:30 a to asi neměl. ![]()
Jo jo,Martin míň chrápe.
Ale já ho nemám zaplý naplno,tak nemám kaluž.Většinou ho zapnu kolem osmé večer a jede jen do rána.
Kubík? Na dotyk byl teplý,ale ne až tak moc.Dostal půlku paralenu.
Jinak v létě z alka jenom pivečko. ![]()
…přemýšlím, že bych měla jít chrupat, protože až se Lukáš vrátí, chce jet max. posledním popůlnočním metrem, tak mě vzbudí a to já zas nebudu moct zabrat…
ale když mě se tu dneska tak strašně pěkně s váma povídá
![]()
Ondru jsme dnes museli jít budit po 17hodině a taky se večer nechtělo,chvíli protestoval.V půl desátý něco zkoušel,uvidíme v noci.
vladi1 píše:
U nás zas večer straší Verča,když spí ve školce a neuděláme s tim vůbec nc.
U nás to bylo stejný s Akrimkem. ![]()
Jiři,snad to bude dobrý,hlavně,aby se mu z toho nevyklubala angína.To občas blinkáním začíná.