PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
21.11.08 22:55
Bebuska píše: …přemýšlím, že bych měla jít chrupat, protože až se Lukáš vrátí, chce jet max. posledním popůlnočním metrem, tak mě vzbudí a to já zas nebudu moct zabrat…
ale když mě se tu dneska tak strašně pěkně s váma povídá :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Tak běž spát až s ním.Já taky vždycky čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
Bebuska píše:
jirabobes píše:
vladi1 píše:
Já si takhle vínečko dobřeju,myslim,že dvojka neublíží,líp se spí.
Já jsem si taky dopřála…dřív…před Ráďou a občas i v těhu.Vdycky tak jednu skleničku na chuť. Teď nějak nemám chuť.Jen opravdu vyjímečně.
To raději bych si dala pivo.Ale čepovaného Radka.jiné mi nechutnají.
já jsem pivařka, ale vínko taky ráda, ale v létě je jasno! :lol:

A to já si taky ráda občas nealko pivčo dám. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
jirabobes píše:
Jo jo,Martin míň chrápe. :lol: Ale já ho nemám zaplý naplno,tak nemám kaluž.Většinou ho zapnu kolem osmé večer a jede jen do rána.

Kubík? Na dotyk byl teplý,ale ne až tak moc.Dostal půlku paralenu.

Jinak v létě z alka jenom pivečko. :wink:

no to já ho taky zapnu až když jdu spát a taky ne na maximum, ale stejně, mám pod tím starý prostěradlo, na několikrát složený a to bylo dnes skoro durch a ještě louže kolem něj… jestli já to nemám nějak pochroumané, to levné zařízení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
21.11.08 22:56

Teda, vy jste to rozjely. Tak snad neutečete, jen co se sem dostanu.

terulko
Držím s tebou basu, sice tu alkohol nějaký máme, ale já ho nepiju.

Bebuško
Díky, moc hezky se to poslouchá. :huban: Ten linoryt nemám ještě hotový, keramika není naglazovaná, tak se pochlubím, až to budu mít. Jen vám sem můžu hodit fotku židličky, jestli to půjde vyfotit.
Jo a těch bylin je 31 a je to olej, díky, jsi zlatá.

Kačko
Matýsek je frajer. Máte pěkně zabezpečenou kuchyň. Matík mi krámuje všade, ale ani mi to neva.

Kitty
Na to hraní se těším, ráda hraju, když je nás víc. ale co s dětma nevím, pochybuju, že najdeme někoho, kdo pohlídá tolik našich roztomilých chlapečků. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 22:57

Verča,prostě potřebuje správný čas,pak je najednou ticho a spí.Ted když je doma,většinou do půl devátý spí,jinak po půl desatý neni nic výjmečnýho :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 22:57
Terulka píše:
vladi1 píše:
Terezko,to nepijete vůbec žádnej alkohol,ty a manža?

nene

Vladi
no Eliášek poslední 4 dny spal celkem v pohodě a chodil spát kolem 8-9 večer, dneska se nějak nezadařilo. Akrimek tehle týden karate neměl, tak to bylo ok.
Dneska spal odpol do 16:30 a to asi neměl. :roll:

tak to Vojta, když spí odpo do pěti, tak to je ještě dobrý, to usne plus mínus devátá a spinká dobře. U vás dělá neplechu to karate, teda v dobrém slova smyslu..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 22:59

Terez
Nealko není tak chutné. :P

Bebusko
Já mám za tisíc z hypernovy a nějaké noname.Nevím,jak se ti tam ta nádrž nasazuje,ale kukni jeslti ji nemáš špatně nasazenou.Martin to tak ze začátku dával a já jsem sedivila,že máme mokro.

Teď jsem byla u Kuby.Prý mu špatně není,ale teplý je dost…Myslím čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.11.08 23:01
jirabobes píše:
Terez

To neva mně chutná a už jsem pila i nealko víno a taky bylo mňam. :D
Konečně se myslí i na ty co nealkáčkujou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 23:02

No,nealko víno bych ráda někdy ochutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
21.11.08 23:04
jirabobes píše:

Si objednej na netu. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.11.08 23:04
jirabobes píše:
Terez
Nealko není tak chutné. :P

Bebusko
Já mám za tisíc z hypernovy a nějaké noname.Nevím,jak se ti tam ta nádrž nasazuje,ale kukni jeslti ji nemáš špatně nasazenou.Martin to tak ze začátku dával a já jsem sedivila,že máme mokro.

:D

no já mám nějaký Professor za 450,–… takže to i třeba můžu očekávat. I když pán tvrdil, že ještě reklamaci neměl… ale jinak sundám nádrž, napustím vodu, zavřu, na:,–(ím, voda přebublá do mašinky a jede a postupně se voda popřepouští do mašinky (jéžiš, to je popis!)… říkala jsem, že to dám do lavoru, abych zjistila, jestli neteče přímo mašinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
21.11.08 23:05

Nealko šampíčko je taky dobrý dělá ho Bohemka,maj ho i v hypernově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.11.08 23:06
Bebuska píše:
jirabobes píše:
Terez
Nealko není tak chutné. :P

Bebusko

:Dno já mám nějaký Professor za 450,–… takže to i třeba můžu očekávat. I když pán tvrdil, že ještě reklamaci neměl… ale jinak sundám nádrž, napustím vodu, zavřu, na:,–(ím, voda přebublá do mašinky a jede a postupně se voda popřepouští do mašinky (jéžiš, to je popis!)… říkala jsem, že to dám do lavoru, abych zjistila, jestli neteče přímo mašinka :lol:

Dobré,chápu. :wink: Tak to máš stejné.Přesvěč se,že sedí nádrž na mašince dobře. :wink: Může to být i tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
Terulka píše:
jirabobes píše:
Terez
To neva mně chutná a už jsem pila i nealko víno a taky bylo mňam. :D
Konečně se myslí i na ty co nealkáčkujou. :D

Nealko je dobré od Radegastu, no ale vončo to není, to je jasné, pro nás alkoholíky :o)… nealko víno jsem měla v těhu u kámošky na svatbě a taky mi chutnalo, teda ale je drahé, aspoň to z Tesca bylo… syčáci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
Terulka píše:
jirabobes píše:
Si objednej na netu. :wink: :D

No jo,ale i s poštovným se mi to neoplatí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí