Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nás je Matesák normálně do osmi v postýlce. To jen když už to s ním nejde a usne později, tak jde i později spát, jinak by zbytečně plakal a trvalo by mu dlouho, než by zabral.
Nealko pivo jsem párkrát měla, já dřív i pila, ale ke konci střední mi to prostě přestalo chutnat a od té doby nějak nepiju.
Zvlhčovač nemám, dávám mokré plínky kolem postýlky.
Bebuska píše:Terulka píše:Nealko je dobré od Radegastu, no ale vončo to není, to je jasné, pro nás alkoholíkyjirabobes píše:To neva mně chutná a už jsem pila i nealko víno a taky bylo mňam.
Terez
Nealko není tak chutné.
Konečně se myslí i na ty co nealkáčkujou.)… nealko víno jsem měla v těhu u kámošky na svatbě a taky mi chutnalo, teda ale je drahé, aspoň to z Tesca bylo… syčáci…
Jojo Radegast ten já rád. ![]()
vladi1 píše:
Nealko šampíčko je taky dobrý dělá ho Bohemka,maj ho i v hypernově.
My kupujem originám Rychlé špunty.
![]()
jirabobes píše:Bebuska píše:Dobré,chápu.jirabobes píše:
Terez
Nealko není tak chutné.![]()
Bebusko
Teď jsem byla u Kuby.Prý mu špatně není,ale teplý je dost…Myslím čelo.
Já mám za tisíc z hypernovy a nějaké noname.Nevím,jak se ti tam ta nádrž nasazuje,ale kukni jeslti ji nemáš špatně nasazenou.Martin to tak ze začátku dával a já jsem sedivila,že máme mokro.no já mám nějaký Professor za 450,–… takže to i třeba můžu očekávat. I když pán tvrdil, že ještě reklamaci neměl… ale jinak sundám nádrž, napustím vodu, zavřu, na:,–(ím, voda přebublá do mašinky a jede a postupně se voda popřepouští do mašinky (jéžiš, to je popis!)… říkala jsem, že to dám do lavoru, abych zjistila, jestli neteče přímo mašinka
Tak to máš stejné.Přesvěč se,že sedí nádrž na mašince dobře.
Může to být i tím.
dík
, ale sedí, tam to snad ani jinak nejde..:-)
Bebuska píše:jirabobes píše:díkBebuska píše:Dobré,chápu.jirabobes píše:
Terez
Bebusko
Já mám za tisíc z hypernovy a nějaké noname.Nevím,jak se ti tam ta nádrž nasazuje,ale kukni jeslti ji nemáš špatně nasazenou.Martin to tak ze začátku dával a já jsem sedivila,že máme mokro.no já mám nějaký Professor za 450,–… takže to i třeba můžu očekávat. I když pán tvrdil, že ještě reklamaci neměl… ale jinak sundám nádrž, napustím vodu, zavřu, na:,–(ím, voda přebublá do mašinky a jede a postupně se voda popřepouští do mašinky (jéžiš, to je popis!)… říkala jsem, že to dám do lavoru, abych zjistila, jestli neteče přímo mašinka
Může to být i tím.
Jde.stačí kousek.To poznáš,když objedeš prstem po obvodu,tam,kde se ty dvě věci (nádrž a mašinka) spojují.
vladi1 píše:
Ondra sedí v postýlce,jdu na něj.Přeju dobrou noc.
dobrou, ať zabere ![]()
jirabobes píše:Bebuska píše:Jde.stačí kousek.To poznáš,když objedeš prstem po obvodu,tam,kde se ty dvě věci (nádrž a mašinka) spojují.jirabobes píše:díkBebuska píše:Dobré,chápu.jirabobes píše:
Terez
Bebusko
Může to být i tím.
to je rozhovor
![]()
Tak mně tady z toho všeho přepadla mlsná.
Baštim tu hořické trubičky…Leničko děkuju. ![]()
jirabobes píše:
Tak mě napadá… to budou holky ráno čučet.
přesně to jsem si teď říkala, těch stránek přibylo… ![]()
jirabobes píše:
Tak mě napadá… to budou holky ráno čučet.
No jo už jsme to tu dlouho nerozjely co?! ![]()
Terulka píše:
Tak mně tady z toho všeho přepadla mlsná.Baštim tu hořické trubičky…Leničko děkuju.
hmhm, taky nad něčím přemýšlím… trubičky by tu taky byly, hmhm ![]()