Poradna duly
Jana Čurdová
No nedělám si iluze,že bude Kuba fit.Byla jsem tam a hoří.
Snad to zase nechytneme postupně všichni.
Ještě jednou dobrou a klidnou noc všem.
Já louskám a čekám. ![]()
jirabobes píše:
No nedělám si iluze,že bude Kuba fit.Byla jsem tam a hoří.
Snad to zase nechytneme postupně všichni.Ještě jednou dobrou a klidnou noc všem.
Já louskám a čekám.
hmhm, tak to je pech. Tak snad bude brzy fit a vás ostatní to mine..
tak ať nečekáš dlouho.
si to tak čtu a koukám, že jsem se rozloučila nějak vroucně, nechceš, abych to smazala? ![]()
Bebuska píše:
si to tak čtu a koukám, že jsem se rozloučila nějak vroucně, nechceš, abych to smazala?
aby si tu zítra holky o mě nemyslely bůhví co ![]()
tak já už jdu, bo už jsem jediná, kdo je tu vzhůru (to byla rychlost) ![]()
Bebuska píše:
aby si tu zítra holky o mě nemyslely bůhví co
tak já už jdu, bo už jsem jediná, kdo je tu vzhůru (to byla rychlost)
Neboj
A i kdyby,tak co. ![]()
Dobrou.
Tak Martin se zasekl.
Prý zítra uvaří oběd.Bude Kuře s chlupatýma knedlíkama.Kuře umí,to vím,ale jak dopadnou ty knedlíky? Nechám se překvapit.
No ženský, co blbnete s tím psaním, kdo to má pak číst??? ![]()
Bebusko, Mates má těch vlasů od narození více ![]()
Jiřko, to dělají právě ty vlasy, jinak je to miminko, aspoň tedy při kojení
Žížalo, máme zabezpečeno, protože máme nebezpečno (nože, chemie…) máme tady děsně málo místa, takže to nejde jinam schovat.
Mates je od šesté vzhůru, ale je děsně protivný, co to zase bude??? zoubeček???
jdu, pláče
Dobré ráno
No ptáčata kde jste? Asi všechny dočítáte..... a já nemám co číst ke snídani.
![]()
Tak holky,tady ten sníh vydržel.Mokré je zmrzlé.A zase sněží. ![]()
sněží................
chtěla jsem dočíst, ale musím počkat až Robik usne, je protivka a tak ležíme v posteli, zoubky ho asi trápí, dala jsem nurofen, ale stejně pláče. zatím to asi nezabralo, chce se zase mucíkovat. ![]()
Dobré ráno, tady „sníh“ taky vydržel a chvílema a i teď chumelí, ale je z toho jen poprašek.
Tak Martin se takhle zasekl, jo? ![]()
a po ránu u nás bylo veselo, to co včera Kubík, tak dnes Lukáš… nějak hodně mu to nesedlo,ale bylo k tomu zjevně i něco jiného ![]()
Holky mně vážně asi brzo odvezou do cvokhausu. Akrimek právě málem zmrzyčil nebo zabyl Eliáška.
Mám tu na skříňce žehličkua Eliášek seděl pod skříňkou a Akrimek jí na něj málem shodil…ještě že jsem seděla tady u compu a v letu jsem jí chytila.
![]()
no a chvilku na to ten muj zachráněnej Eliášek vylil vodu, kterou tu manža nechal a blbě zavřel
![]()
no a chvilku na to si Eliášek nevim jak zapnul video a spustil pohádky co si tam připravil Akrimek než jsem ho za skorozabití jeho bratříčka vykázala do pokojíčku
a co bude následovat dál??????
![]()
Tak už nesněží, ale takhle to teď vypadá u nás před barákem. ![]()