Poradna duly
Jana Čurdová
Svoji rodinu si pamatuju.Ale Marinovu tak trochu.Vím třeba,že koncem června se mám kouknout do kalednáře,že tam jsou dvoje narozky. A to mi stačí. ![]()
Bebuska píše:jirabobes píše:u nás to tak horký nebude, a navíc říkal, že bude spát v obýváku, aby nás nebudil chrápáním…
Ten Martin mě štve.Přijde si v jednu a ještě si bude chtít pokecat.pronesem tak pět vět a půjdem chrupat. Ono nebude o čem mluvit..:-)
To my jsme jak dvě drbny.
Myslím já a Martin.
tak recepty ani náhodou, ale já vařim zatim málo, tak to přisuzuju tomu ![]()
kalendář mám v telefonu, ale zjistila jsem, že mi to tam nějak blbne, tak si to asi taky přepíšu do papírového, jako jsem to měla vždy.
A Lukášovu rodinu zvládám. To jo. ![]()
jirabobes píše:Bebuska píše:To my jsme jak dvě drbny.jirabobes píše:u nás to tak horký nebude, a navíc říkal, že bude spát v obýváku, aby nás nebudil chrápáním…
Ten Martin mě štve.Přijde si v jednu a ještě si bude chtít pokecat.pronesem tak pět vět a půjdem chrupat. Ono nebude o čem mluvit..:-)
![]()
Myslím já a Martin.
mnoo, tak to já po pravdě, kolikrát přemýšlím, o čem mluvit… což je smutné.. ale kdysi říkal, že je umění umět ve vztahu i mlčet ![]()
Já vařím a peču ráda,když mám na to klid. Toho teď nějak moc není.
A peču nejčastěji v noci.
Však už se blíží vánoce,tak zase budu po nocích péct. ![]()
Jo jo,mlčet taky umíme.Nemyslím,když je dusno,ale pěkně si tak pomlčet. ![]()
tak cukroví taky peču ráda… a přemýšlela jsem jak s Vojtou a jak ho udržet od trouby… že by taky po nocích? pak už jen přes den, něco málo, když bude spát.. ![]()
No já už se těším.Ale musím ještě vydržet,aby toho zase nebylo příliš.
Jen některé druhy musím péct přes den.Děti chtějí vykrajovat taky. ![]()
Holky, dobrou, spadnul mi net a nešlo se přihlásit.
Dík za fajn pokec, jsem si ho dopřála díky tomu, že mi Hanza slíbil ranní pospání. Takového hodného muže mám.
Dobrou a hodné spinkací děti.
Jani, dobrou
no a mně asi nezbyde nic jiného, než jít taky… Lišce to nějak nesedlo a je lehce opit ![]()
Tak dobrou a klidnou noc.
Martin jak volal nebyl opit.Prý hraje šachy.
V hospodě se sousedem.To si nemůžou zahrát tady nebo vedle.
![]()
Tak Jiřinko,
moc děkuju za strašně fajn pokec, celý večer, to bylo hezké, to se mi líbilo…
![]()
tak snad zas někdy.
Krásné sny a po ránu zdravé dětičky!!!
papapa a dobrou!