PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
23.11.08 15:52

Děti jsou s Martinem venku.Radeček spinká.A já skládám letáky.
A kde vy všichni jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.11.08 16:17

JÁ ŽEHLIM A ČUČIM U TOHO NA POTTERA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 17:25

My byli chvíli venku se projít, já pak jela pro JUST, chlapi zapadli ke tchánovcům, ale i za tu půlhodinku jsme děsně vymrzli (bydlí kousek) a teď, cestu zpět od nich, už je to všechno pěkně zmrzlé, vymrzli jsme zas, fuj fuj, to je kosice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.11.08 17:38

AHoj holky!

Zase jsem se po dlouhé době dostala k počítači. Jsem zvědavá, kdy Vás dočtu …

Ale jsem ráda, že jsem to důležité nepropásla … :-) :-) :-) LUKÁŠKOVI PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ K PRVNÍM NAROZENINÁM, HLAVNĚ ZDRAVÍ A HOOOODNĚ HRAČEK! :-) :-) :-)

Zatím než dočtu napíšu co nového u nás. HOnzík má teď blbý období na usínání, nechce být sám, je z něj dost mamánek. Vstávání se ustálilo na 7 - 8 hodin (já vím co by za to jiné mamky daly, že Inge :wink: ) …ale já už si na to brzské vstávání zvykám 8)
Jinak jsem začala dost nestíhat všechny svoje aktivity, tak jsem se rozhodla k nejbližšímu možnému termínu ukončit brigádu, raději se chci věnovat Honzíkovi. O tom, že bych opravdu měla zvolnit mě přesvědčil včerejší den, kdy jsem se při cestě domů z práce vybourala v autě … nic hroznýho, dostala jsem smyk, asi padesát metrů kjsem to ještě srovnávala a pak otočila auto do příkopu, skoro na bok. Nic se mi nestalo, ani autu, jen ho museli vyprošťovat hasiči … byli horzně fajn, dokonce to napíšou tak, aby nemusela nic platit, fakt zlatý. Jo a to auto bylo našich, taťka mi ho půjčil do práce, že má lepší gumy a bylo hnusně … hned zítra jedem pro nový zimáky na našeho Focuse, už máme nízký vzorek a nechci nic riskovat, kor když vozím malýho.
Jo taky nás zítra na plavání budou fotit, tak se pak pochlubím fotkama.

Jdu pomalu dočítat … a budu se maximálně snažit víc psát (nechci se totiž dostat do spodní části tabulky :lol: )

Tak se omlouvám za sebestředný příspěvek, zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.11.08 17:43

A ještě jsem zapomněla, že Honzík dneska poprvé sáňkoval … vnafukovacím bazénku, prtože sáňky donese až Ježíšek :lol: :lol: :lol:
Líbilo se mu to, až se nahlas smál, bylo to moc hezký …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.11.08 18:03

Ivčo dobrý, Honzík je šikula.

Ještě že se ti nic nestalo, tak to je fajn a dávej na sebe taky pozor. I když ono je opravdu děsně.

Jiři tvoje nehty si moc nepamatuju, jedině, že bys mi napsala, na jaký jsou stránce… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.08 18:43

Ty vado Ivčo jsem se zlekla,jak jsem četla,že ses nabourala. Brrr. Ještě,že se ti nic nestalo.Uf.

Petro
Jsou na straně 1611. :wink: A neboj se být upřímná. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 18:50

Jej Ivčo, to ve mě hrklo. Já z toho mám vždycky husí kůži, když někde vidim auto v příkopu… ale teda opravdu štěstíčko jsi měla, že se Ti nic nestalo a ani autíčku.

A dobrý nápad s tím bazénkem..

Petro, jak to vidíš zítra s hernou, myslíš, že vyrazíte?
jestli ti mám vzít ten krém a sprej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.11.08 18:53
jirabobes píše:
Ahoj všem
tak jsem byla dneska šikovná. Mám upečený dortík a čeká v lednici na stuhnutí. :wink: Zítra ho potáhnu marcipánovou hmotou.Teda snad.Mám z toho trochu obavu.A hele,co jsem dostala od kámošky k narozeninám :D 

tak celkem podle obrázku vypadají dobře, super nalakováno. nevidím jak jsou tlusté, určitě hezčí budou až budou o trošku delší, ale já to dělala taky, na začátku těch tří týdnů krátké a pak už byly delší, aby vydržely v pohodě do doplnění. já bych upravila tvar prostředníčku, ten mi připadá hodně rovný a malíček taky, možná by byly lepší ty trošku zahnutější typy, ale možná to jen opticky vypadá, prsteníček mi připadá trošku nakřivo, ale možná to je taky jen zdání. možná bych u lakování (nevím, jesli máš francii nalakovanou nebo rovnou typy), pokud je to lak, vylakovala bych trošinku víc oblouček, protože takové rovné konce nehtu určitě nejsou.

ale líbí se mi to. :lol: :lol: :lol: a nafoť mi ten palec, já se mrknu

jinak já měla nehty asi čtyři roky a prošla jsem docela dost manikérek a tak jsem kritická k jejich práci. je to opravdu drahá záležitost a tak by to mělo vypadat opravdu perfektně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.11.08 18:54

hoky, myslíte, že je blbej nápad jít zítra do herničky, když má Robik ještě atb?

nemá ani kašel ani rýmu ani teplotu už čtvrtý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.11.08 18:56
Bebuska píše:
Jej Ivčo, to ve mě hrklo. Já z toho mám vždycky husí kůži, když někde vidim auto v příkopu… ale teda opravdu štěstíčko jsi měla, že se Ti nic nestalo a ani autíčku.

A dobrý nápad s tím bazénkem..

Petro, jak to vidíš zítra s hernou, myslíš, že vyrazíte?
jestli ti mám vzít ten krém a sprej…

viz. můj dotaz do pléna, ale opravdu se rozhodnu až ráno, podle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 18:57
kitty25 píše:
hoky, myslíte, že je blbej nápad jít zítra do herničky, když má Robik ještě atb?nemá ani kašel ani rýmu ani teplotu už čtvrtý den

tak když už nic nemá, tak bych šla… to bych v tom případě měla spíš váhat já, po ránu zas bude hrčet jak starej tubera…

a mimochodem, jak si psala, že když zapínáš zvlhčovač, tak jen na chvíli a opakovaně, že tam pak máte jak v pařeništi, to u toho i topíte, nebo ne? Já netopím vůbec a je tam zima a pařeniště po celonočním provozu zvlh. nehrozí… a louže dnes nebyla, pustila jsem hona míň a možná že i pořádně zaklapla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 19:01

a ty, které jdete do herničky a máte u mě JUST, tak
eucasol 355,–
tymián 330,–
a ten olej, Jani, už víš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 19:13

Holky, pošlete mi některá SZ s telefonem na Radku? Nevim, jestli se jí podaří připojit a jestli zítra dorazí, tak aby kdyžtak taky věděla penízky…
moc díky komukoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.11.08 19:14

to už všechny koupete, krmíte, uspáváte? Já na to jdu až za deset minutek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...