Poradna duly
Jana Čurdová
Děti jsou s Martinem venku.Radeček spinká.A já skládám letáky.
A kde vy všichni jste?
My byli chvíli venku se projít, já pak jela pro JUST, chlapi zapadli ke tchánovcům, ale i za tu půlhodinku jsme děsně vymrzli (bydlí kousek) a teď, cestu zpět od nich, už je to všechno pěkně zmrzlé, vymrzli jsme zas, fuj fuj, to je kosice!
AHoj holky!
Zase jsem se po dlouhé době dostala k počítači. Jsem zvědavá, kdy Vás dočtu …
Ale jsem ráda, že jsem to důležité nepropásla …
LUKÁŠKOVI PŘEJEME VŠECHNO NEJLEPŠÍ K PRVNÍM NAROZENINÁM, HLAVNĚ ZDRAVÍ A HOOOODNĚ HRAČEK!
![]()
Zatím než dočtu napíšu co nového u nás. HOnzík má teď blbý období na usínání, nechce být sám, je z něj dost mamánek. Vstávání se ustálilo na 7 - 8 hodin (já vím co by za to jiné mamky daly, že Inge
) …ale já už si na to brzské vstávání zvykám ![]()
Jinak jsem začala dost nestíhat všechny svoje aktivity, tak jsem se rozhodla k nejbližšímu možnému termínu ukončit brigádu, raději se chci věnovat Honzíkovi. O tom, že bych opravdu měla zvolnit mě přesvědčil včerejší den, kdy jsem se při cestě domů z práce vybourala v autě … nic hroznýho, dostala jsem smyk, asi padesát metrů kjsem to ještě srovnávala a pak otočila auto do příkopu, skoro na bok. Nic se mi nestalo, ani autu, jen ho museli vyprošťovat hasiči … byli horzně fajn, dokonce to napíšou tak, aby nemusela nic platit, fakt zlatý. Jo a to auto bylo našich, taťka mi ho půjčil do práce, že má lepší gumy a bylo hnusně … hned zítra jedem pro nový zimáky na našeho Focuse, už máme nízký vzorek a nechci nic riskovat, kor když vozím malýho.
Jo taky nás zítra na plavání budou fotit, tak se pak pochlubím fotkama.
Jdu pomalu dočítat … a budu se maximálně snažit víc psát (nechci se totiž dostat do spodní části tabulky
)
Tak se omlouvám za sebestředný příspěvek, zatím pa I.
A ještě jsem zapomněla, že Honzík dneska poprvé sáňkoval … vnafukovacím bazénku, prtože sáňky donese až Ježíšek
![]()
Líbilo se mu to, až se nahlas smál, bylo to moc hezký …
Ivčo dobrý, Honzík je šikula.
Ještě že se ti nic nestalo, tak to je fajn a dávej na sebe taky pozor. I když ono je opravdu děsně.
Jiři tvoje nehty si moc nepamatuju, jedině, že bys mi napsala, na jaký jsou stránce…
![]()
Ty vado Ivčo jsem se zlekla,jak jsem četla,že ses nabourala. Brrr. Ještě,že se ti nic nestalo.Uf.
Petro
Jsou na straně 1611.
A neboj se být upřímná. ![]()
Jej Ivčo, to ve mě hrklo. Já z toho mám vždycky husí kůži, když někde vidim auto v příkopu… ale teda opravdu štěstíčko jsi měla, že se Ti nic nestalo a ani autíčku.
A dobrý nápad s tím bazénkem..
Petro, jak to vidíš zítra s hernou, myslíš, že vyrazíte?
jestli ti mám vzít ten krém a sprej…
jirabobes píše:
Ahoj všem
tak jsem byla dneska šikovná. Mám upečený dortík a čeká v lednici na stuhnutí.Zítra ho potáhnu marcipánovou hmotou.Teda snad.Mám z toho trochu obavu.A hele,co jsem dostala od kámošky k narozeninám
![]()
tak celkem podle obrázku vypadají dobře, super nalakováno. nevidím jak jsou tlusté, určitě hezčí budou až budou o trošku delší, ale já to dělala taky, na začátku těch tří týdnů krátké a pak už byly delší, aby vydržely v pohodě do doplnění. já bych upravila tvar prostředníčku, ten mi připadá hodně rovný a malíček taky, možná by byly lepší ty trošku zahnutější typy, ale možná to jen opticky vypadá, prsteníček mi připadá trošku nakřivo, ale možná to je taky jen zdání. možná bych u lakování (nevím, jesli máš francii nalakovanou nebo rovnou typy), pokud je to lak, vylakovala bych trošinku víc oblouček, protože takové rovné konce nehtu určitě nejsou.
ale líbí se mi to.
a nafoť mi ten palec, já se mrknu
jinak já měla nehty asi čtyři roky a prošla jsem docela dost manikérek a tak jsem kritická k jejich práci. je to opravdu drahá záležitost a tak by to mělo vypadat opravdu perfektně.
hoky, myslíte, že je blbej nápad jít zítra do herničky, když má Robik ještě atb?
nemá ani kašel ani rýmu ani teplotu už čtvrtý den
Bebuska píše:
Jej Ivčo, to ve mě hrklo. Já z toho mám vždycky husí kůži, když někde vidim auto v příkopu… ale teda opravdu štěstíčko jsi měla, že se Ti nic nestalo a ani autíčku.A dobrý nápad s tím bazénkem..
Petro, jak to vidíš zítra s hernou, myslíš, že vyrazíte?
jestli ti mám vzít ten krém a sprej…
viz. můj dotaz do pléna, ale opravdu se rozhodnu až ráno, podle situace.
kitty25 píše:
hoky, myslíte, že je blbej nápad jít zítra do herničky, když má Robik ještě atb?nemá ani kašel ani rýmu ani teplotu už čtvrtý den
tak když už nic nemá, tak bych šla… to bych v tom případě měla spíš váhat já, po ránu zas bude hrčet jak starej tubera…
a mimochodem, jak si psala, že když zapínáš zvlhčovač, tak jen na chvíli a opakovaně, že tam pak máte jak v pařeništi, to u toho i topíte, nebo ne? Já netopím vůbec a je tam zima a pařeniště po celonočním provozu zvlh. nehrozí… a louže dnes nebyla, pustila jsem hona míň a možná že i pořádně zaklapla ![]()
a ty, které jdete do herničky a máte u mě JUST, tak
eucasol 355,–
tymián 330,–
a ten olej, Jani, už víš ![]()
Holky, pošlete mi některá SZ s telefonem na Radku? Nevim, jestli se jí podaří připojit a jestli zítra dorazí, tak aby kdyžtak taky věděla penízky…
moc díky komukoli ![]()
to už všechny koupete, krmíte, uspáváte? Já na to jdu až za deset minutek ![]()