PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
24.11.08 11:01

klasika a myslim ze by decka vedeli aj krutit… :)
 http://www.mimibazar.sk/foto.php?…

do tejto som sa asi zamilovala…

extrem… :lol: :lol:

:D

nieco pre tych ktory chcu tlacit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
24.11.08 11:05
jirabobes píše:
Jo holky Úplně jsem zapoměla se pochlubit Radečkovým peřím. :P :lol:
Včera i dneska si slezl sám z postele.A nikdo ho to neučil.Teda asi. Teď Martin říkal,že ho včera jen nasměroval a řekl mu „opatrně“.A že v podstatě Radeček věděl co se po něm chce a bez problému slezl. :D
A říká „kde je“ a „tady je“......Je to moje šikulka. :srdce:
Dává pusinky.
Mává na rozloučenou a říká papa.
A zbytek už znáte.Konec chlubícího okénka. :oops:

No tak to je opravdu šikulka a pozorovala jsi to i u prvního nebo je to tím, že má vzory v sourozencích? Sbírám info, abych se měla na co těšit…Lucinka teď jako jedináček umí vymyslet pěkné blbůstky, tak co mě čeká až budou dvě věkem blízko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
24.11.08 11:13
kackamates píše:
Holky, potřebuju radu:
Mates má už přes týden opruzelý zadeček, už ho i myju pod vodou místo ubrousků.. když mu namažu zadek Imazolem, je to druhý den v pohodě, pak přejdu zase na normální krém a je to tu zase…

taky mažeme bepanthenem :), podle mě se teď trošku potí a v kombinaci s počůranou plenkou…
jinak my jedeme už jedině huggies premium, protože jsem zjistila, že když dám jakoukoli jinou plenku, jsme po pár dnech taky opupínkovaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
24.11.08 11:25
zabulienka píše:Enio, akej farby beriete tú trojkolku

asi půjdeme do červené…ale ještě koukáme, jestli by se nám nelíbila jiná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.08 11:38
enia píše:No tak to je opravdu šikulka a pozorovala jsi to i u prvního nebo je to tím, že má vzory v sourozencích? Sbírám info, abych se měla na co těšit…Lucinka teď jako jedináček umí vymyslet pěkné blbůstky, tak co mě čeká až budou dvě věkem blízko :)

Nene,Radeček je z nich v pokrocích nejpomalejší a nejlínější.Kubík začal chodit týden před 10.měsícem.A povídal si stejně,jako Radeček.
Gabka začla chodit týden po 1.narozeninách. To Raďulka nestihne. :wink: :lol: A s mluvou na tom byla stejně.
Jen mi ty děti neznakovali,páč jsem o tom nic nevěděla.Tak Radeček navíc znakuje. :wink: .....Jinak od dětí nepochytil nic.
Ale myslm si,že Gabka měla a má vzor v Kubíkovi.Tak vzhledem k věkovému rozdílu Lucinky a chobotničky si myslím,že se bude prcek po Lucince opičit,jako Gabka.....A až budou větší,tak to bude:" To já ne,to on(ona).""To já ne,to ona." :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.11.08 11:41

Ahoj holky,

byli jsme u doktorky a Ondra má taky impedigo.Nedostal zatim ATB,snad se muto nezhorší a bude stačit mastička a dezinfekce.
Verča je ve škollce a je tu najednou takové ticho.

Zabulienka,hezké narozeninové fotečky.

Jituš,malá je šikula.Ondra zatim po výškach neleze a doufam,že ještě dlouho nepoleze.

Terezko,moc pěkná hra.Přejem at se to Eliáškovi nerozjede a můžete jít na plavčo.

Zadeček,mažem Bepanthenem.Kamarádka si chválila Niveu,Je to asi individuální.

Ondra spí mažu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.11.08 11:43

Jiři,co Kubík?Byla to jen nějaká jednodenní viroza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.08 11:58
vladi1 píše:

Normálně nevím co to mělo znamenat. 8O :nevim: V sobotu byl dopoledne ještě takový skleslý a měl trošku teplotu a odpoledne už byl v pohodě.I zlobil. A v neděli už byl úplně fit. Dokonce je Martin vzal ven se klouzat.Tak jsem čekala znova teplotku a ono nic..... No je ve školce a vypadá úplně zdravě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.08 11:59

Všem marodům i těm,kdo pomalu marodit začínají přeju,ať je to tak rychle pryč,jako u Kuby. Ťuk ťuk ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.11.08 12:19
jirabobes píše:
vladi1 píše:
Normálně nevím co to mělo znamenat. 8O :nevim: V sobotu byl dopoledne ještě takový skleslý a měl trošku teplotu a odpoledne už byl v pohodě.I zlobil. A v neděli už byl úplně fit. Dokonce je Martin vzal ven se klouzat.Tak jsem čekala znova teplotku a ono nic..... No je ve školce a vypadá úplně zdravě. :)

Jiřinko to mývá Akrimek taky, je to jednodenní vyroza. Akrimek ráno zvrací a tak mu dám smectu, tu vyzvrací a pak už je to dobrý.
Už kvůli tomu ani nevolám doktorce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.11.08 12:23

Jo a od rána mně bolej záda, nemůžu se pořádně ani předklonit, doufám, že i to do rána zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
24.11.08 12:36

my sme do teraz na prdelku používali len sebamed, vždy po kakani som namastila a avôbec sme nemali červenú
ale raz som kupila niveu a ta je ešte lepšia, ma tuhšiu konzistenciu

Maťka ja mam same čiapky len tie podšité flisom a ked sneži tak mu musim dať aj kapucňu a v tom sa mu zle otáča
mám skúsenosť s marečkom, že jemu som kupovala také čiapky bud so šiltom alebo tie baranice
len mame problem že lukáškovi je to marečkovi malé

ale tu čo som našla sa mi celkom pozdáva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
24.11.08 12:37

a my sme sa už dneska sánkovali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124