Poradna duly
Jana Čurdová
vladi1 píše:
Ahoj holky,byli jsme u doktorky a Ondra má taky impedigo.Nedostal zatim ATB,snad se muto nezhorší a bude stačit mastička a dezinfekce.
Verča je ve škollce a je tu najednou takové ticho.Zabulienka,hezké narozeninové fotečky.
Jituš,malá je šikula.Ondra zatim po výškach neleze a doufam,že ještě dlouho nepoleze.
Terezko,moc pěkná hra.Přejem at se to Eliáškovi nerozjede a můžete jít na plavčo.
Zadeček,mažem Bepanthenem.Kamarádka si chválila Niveu,Je to asi individuální.
Ondra spí mažu něco dělat.
kamarádka taky chválí niveu, nám nezabírá
kitty25 píše:kamarádka taky chválí niveu, nám nezabírá
Nám taky nee!
tak to je moje ruka, je to obráceně, jsem to nějak blbě otočila
Terulko,
a načo si to spadla?
a konečne som sa dočkala, Lukáško urobil svoje prvé krôčky!!!!
no já jsem se dopoledne sprchovala a to musim z koupelny vyndat vaničku a pak jsem jí tam zapomněla dát zpátka a zůstala v předsíni a jak jsem měla v ruce Eliáška tak jsem na ní neviděla a zakopla o ní, hele v tom mžiku jsem myslela jenom na to, abych nežuchla na Eliáše nebo ho nepustila, takže mně to nestihlo ani moc bolet
Ja sa zas doma bojim keď idem dole schodami, lebo my doma nenosime papučky a potom to dosť šmýka, tak sa musím vždy držať
zabulienka píše:
Ja sa zas doma bojim keď idem dole schodami, lebo my doma nenosime papučky a potom to dosť šmýka, tak sa musím vždy držať
já taky nenosim papučky, ale u nás v tom 2+kk to je docela jedno
![]()
Ahojky,
tak už jsme doma, stála jsem přes půl hodiny na poště, batoh nacpaný knížkama, Matíka na břiše a už se to takhle dohromady dost pronese.
Kačko
Matík má taky červený zadeček, mažu bepanthen a nám pomáhají látkovky (má to vždycky z jednorázovek, i když přebaluju často, proč, to se mi nepodařilo zjistit).
Terulko
Hlavně, že se nic nestalo Eliáškovi.
zabulienko
Tolik sněhu, to musí být paráda.
Marodi rychle se uzdravte.
Mě je nějak ouvej, jsem utavená a nic se mi nechce.
Manžel jde večer pryč, musím uložit Matesáka a asi půjdu s ním fňukat do peřin.
Holky to jsou extrémy včera usnul Eliášek o půlnoci a dneska už je tuhoňěk
tak mna zas boli prava sanka…nenormalne…
.....asi zub mudrosti…
…mozem si ruky podat s nasimi prckami......
![]()
au,auuuu...... ![]()
Tak u nás se už taky spinká.
Matík mi moc zlepšil náladu a to tímhle:
Baštil sám kaši tlapkama a měl z toho děsnou legraci. Tak jsem se smála s ním.