Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:
Ale úplně super paměť má Katka (knoflice)
Oooo, díky za pochvalu. ![]()
Tak jsem se dočetla, že Radku ještě stále neopustily její sebevražedné sklony. Od bláta a od popela, to musel být pohled. No, hlavně, že se ti nic nestalo. A je dobrý, že už to máte napojené na ty bezpečáky.
Taky jsem se dočetla, že se v Orlové nemocovalo a třásla zem! No to druhé jsem teda už věděla i z televize. Příští týden bysme mohly udělat srazík, co říkáte? Tento týden budem slavit.
Janko, ty seš šikovná, ta židlička je super.
V pátek jste teda měly děsně kecavou … Chlapi pryč a taky se jede. ![]()
Terez, co vy v sobotu, to my v neděli
Jen sám a těsně vedle. Ve mě by se krve nedořezal a udělalo se mi špatně.
Myslela jsem, že se v řiť uhryzu, jak se říká u nás na prajzské. ![]()
Vladi, co to má Ondrášek, je to to impetigo?
Jsem na straně 1721, tak zatím ![]()
Ahoj Katko
, taky jsem někde kolem 1721, protože když jsem dočetla ´míň, tak jsem nechápala souvislosti ![]()
Já bych sraz moc ráda, ale bojim bojim, kdyby mrzlo, tak nejdu.
Já jsem trochu typ řidiče brzdaplyn, tak bych se někde rozpleskla ![]()
kitty25 píše:jirabobes píše:to má nalakované ne? normálně se to samo tak nelesken, vždycky to musí být nalakované
Baruš
Máš je moc hezké. Na tenkých prstech a tenkých nehtech to vypadá úchvatně. Mě to ty moje kopyta aspoň optycky prodloužilo a zženštilo.
A jakto,že je máš tak lesklé.Koukám se na ruce a nelesknou se mi.Je to tím,že je máš nové?Já už si nepamatuju,jaké byly ty moje.
Já tomu nerozumím.Já tam lak nemám.A koukala jsem a malíčky se mi taky lesknou.|takže mi se to asi zmatnilo opetřebením. ![]()
ahojky,
tak škola zase úspěšně za mnou, koupila jsem si písanku a musím poctivě cvičit krasopis, budeme psát brzy test a já už léta píšu naprosto nevhodně. ![]()
Taky je u vás taková klendra? Já jsem pořád pěkná zmrzlina.
jdu dočíst.
Knoflice píše:
No asi bude pravda, že ne každý ji má uprostřed cyklu.
Kuba vznikl na 99% den po MS.|Takže to pravda je. ![]()
vladi1 píše:
jiři,ještě jakou tam dáváš mouku,polohrubou?
Tak nad tím taky každý rok přemýšlím.
Myslím,že jo. ![]()
Katko
Jsem pro,jen se musím kouknout kdy.V pondělí nee,to máme poradnu,v úterý nestíhám a dál nevím.
Tak já už mám dočteno, měla jsem toho míň než Knoflice a Evička.
**
Kateřinkám vše krásné.**
Petro
Tak ten ovu test potvrdil to plivátko?
Pajulenko Dort budu dělat taky patlací, teď Matesák trénuje. ![]()
Tak mi ještě nejspíš vyrazíme do knihovny, ale nechce se mi tam.
http://image026.mylivepage.com/…_animace.gif /> http://image026.mylivepage.com/…ku%20002.jpg
ETETIČKY KATUŠKY, TO MÁTE OD MNĚ A MAMINKY K SVÁTKU
Eliášku
Máš krásnou sedačku. Matík vzkazuje, že už se taky těší na tu svoji. Bude příští týden.
Matík dneska baštil zase tlapkama a sápe se po lžičce a zkouší to i s ní. Je to praktické, kaše nebarví a MAtesák pak může být odnesen hned do vany.
Ahojky
Tak nám to tady Eliášek pěkně roztáhnul co?
Dostane do nosíku, ale až ráno…už spinááááááá.
![]()
Teda doufám, že mu to vydrží. Většinou se tak po hodince vzbudí, ale pak skoro pokaždé naštěstí usne.
Tak jdu naposledy pro radu k autosedačce, nejsme schopni rozhodnout, tak budem muset házet korunou.
http://www.zaparkacek.cz/…te_02_RO.jpg
Jdu dělat prezentaci na zítřek do školy.
Janičko, mně se víc líbí ta na levo, ale pořád se mi zdá, že ani jedna nemá ten povrch co má třeba ta naše sedačka.
Zkus nejdřív pánovi zavolat a zeptat se.