Poradna duly
Jana Čurdová
bramburka81 píše:
Ahojte!Moje nehty (trochu horší kvalita, foceno mobilem)
Já jsem byla dneska v práci, byly celkem fofry, malý prý byl zase trochu ukňouraný (nj, zuby…). Ale zvládlo se to. Matýsek dostal dneska i Nurofen, má bobek v puse takové boule, já už to vidím, že nás to zase bude trápit dlouho. A ještě ho navíc zase začalo bolet bříško (doufám, že nevzpomíná na časy pře necelým rokem, kdy permanentně plakal
Zabulienka - fotka v sáňkách super. Taky bych šla s malým, ale sáňky zatím nemáme…), taky hodně kaká a zadeček má taky opruzený. Zaručeně nám pomáhá Imazol, ten vyléčí vždy, a jinak mažem Bepanthenem.
nehty krásný, takhle přesně si to já představuju
jirabobes píše:
Baruš
Máš je moc hezké. Na tenkých prstech a tenkých nehtech to vypadá úchvatně. Mě to ty moje kopyta aspoň optycky prodloužilo a zženštilo.
A jakto,že je máš tak lesklé.Koukám se na ruce a nelesknou se mi.Je to tím,že je máš nové?Já už si nepamatuju,jaké byly ty moje.
to má nalakované ne? normálně se to samo tak nelesken, vždycky to musí být nalakované
Knoflice píše:
Tak jsem si hledala Petru, jaký má metřík a trochu jsem ho nepochopilaAle jo, já dočtu, jestli se tu nemnožíme
nemnožíme. já jsem si nakonec včera koupila ovu test, když těhu nevyšel a právě na včera mi vyšla ovulace, takže jsem metřík změnila. uvidíme, jak to bude dál ![]()
Ahoj e-tetičky koukejte co mi právě přišlo…dostal jsem to od taťky předčasně k narozkám. ![]()

holky ja by som uz na vasom mieste kupovala romerky z kolekcie 09!!!!!…maju dva vylepsenie mozno i viac ale ja viem iba o tychto… ![]()
Ahoj Eliášku, ty se teda máš, to ti budem všichni závidět ![]()
Nepřihlášená Eva
jo Báro cena je super. tady se myslím pod 900 nedostanu. škoda
Ahojky, už jsme z poradny doma a Vojta mi po cestě usnul. Takže Jiřko , do tabulky prosím:
den před 1 rokem: 79 cm, 10700g.
Koukala jsem, nic nepřibral. ![]()
Jdu něco dočíst a třeba přitom najdu i tipovací tabulku.
Petro , ti to nějak hapruje, ta ovulace. No asi bude pravda, že ne každý ji má uprostřed cyklu.
Eliášku , sedačka je bomba, opravdu vejde mamce do auta? ![]()
Jiři,dík za recept,vypadá to moc dobře a hlavně chutně.
Eliášku,jsi frajer v té sedačce,sedíš tamjak král.Co mamina,ještě ji ruka bolí?
Kitty,at to tentokrát vyjde.Ty ještě nedostala menstruaci?Jestli ne,to se blbě určuje ovu,testík snad bude spolehlivej.
Katka Knoflice se už našla
.
Dočítala jse trochu, takže:
Baruš nehtíky mooc pěkné, to se mi fakt líbí. Tiše závidím ![]()
Nosila jsem je před dvěma rokama, když jsem pracovala v kauflandu, ale když jsem je měla potřetí, tak mě dala šéfová na vybalování zboží a bylo po nehtech,,,asi záviděla
holky, myslíte, že se prodává v ikei takový ten sob na zem?
Katko spíš to trvá, než to tělo naběhne po vysazení antikoncepce zejména ještě po kojení.