Poradna duly
Jana Čurdová
Knoflice ja som si myslela že vy mate oslavu, už som asi popletená
Maťa, tak keď budem kupovať novú sedačku, viem na koho sa obrátiť ![]()
zabulienka píše:
Knoflice ja som si myslela že vy mate oslavu, už som asi popletenáMaťa, tak keď budem kupovať novú sedačku, viem na koho sa obrátiť
Knoflice píše:
MartinaSk co ty tvoje zuby?
sanka boli stale a k zubarovi nech sa pozrie ci su to naozaj zuby nemam kedy ist......
![]()
zatial ho nevidno… ![]()
A dáváš na to něco? Aspoň studený obklad? Já už mám všechny osmičky venku, s těma spodníma byl problém
a těma horníma jsem se kousala do tváře. ![]()
Kde dneska všecky jste? Já nemám nic naplánováno a Vojtík si spí a tu nikdo. ![]()
Vojtíkovi vše nej nej nej k ročku!!!
MartiSK - ale ten zvuk při utahování pásů dělá i kolekce 08. Jinak si myslím, že ty rozdíly nejsou až tak velké a v kolekci 09 nic podobné Claře nebylo.
http://www.beruska8.cz/…onky1/34.gif Vojtíkovi všechno nejlepší k 1. narozeninám!!!
MartinaSK , ať zuby nebolí! Já byla u zubařky za poslední měsíc 5×, zlobila mě stará plomba
Brala jsem si aspoň paralen, abych večer vůbec usnula. Musela jsem vždycky počkat, až bude manžel doma a pak vyrazit, bez objednání. Dr. to naštěstí nevadilo, navíc je šikovná, naštěstí…
Knoflice , copak dostane Vojtík k narozeninám?
Holky, jak jste na tom s vařením? U nás šlichtičky moc nevedou, přecházíme na naše jídlo, bez soli a koření.
Jitus1 píše:Holky, jak jste na tom s vařením? U nás šlichtičky moc nevedou, přecházíme na naše jídlo, bez soli a koření.
no u nás je to to samé, jelikož jíme společně, tak chce samozřejmě to, co máme my…na chvilku jsme jí dostali tím, že jsme jí její šlichtičky dávali do stejného talíře, ale teď už to taky neprochází…
zvláštní, že se rychle naučila používat slovo dej…hlavně u jídla, potvora
takže u nás to vypadá tak, že dovaříme, odebereme její porci a dochucujeme… tedy já nejsem moc kuchařka, takže u nás se jí takové věci jako kuřecí a krůtí řízky na tisíce způsobů se zeleninou, těstoviny s omáčkami, lasagně a tak… prostě relativně zdravé rychlovky…
taky si často necháváme jídlo posílat z blízké pizzerie…
snad moc nepředbíháme, ale zvládneme už kousky, takže se krmí sama, jen bramborovou kaší jí krmíme…tu umí vystřelit docela daleko
ovocné a tak kaše odmítá, dá si jen vyjímečně…takže máme maso i k večeři..
Tak, okna už jsou umytá
, jenom nevím, co se záclonami, když mám pračku pořád v opravně
.
Co se jídla týče, o víkendu měl Ondra svíčkovou
, jinak ale jí stále odděleně.
tak jsem právě musela najít nějakou zásobárnu gifových obrázků, abych nebyla pozadu ![]()
Tak mám zpravené a doplněné nehtíky.Nechala jsem si jenom francii.Nějak mě nenapadlo,jak to ozdobit.
![]()
A zase je to krásné.
A Radeček to krásně vydržel.Jen ke konci už trochu kňučel,ale to bylo z únavy.
Ad jídlo …Poslední dobou to nějak šidím a baští skleničky.
Ale jinak kousky taky zvládá.Vždyť na té mojí oslavě baštil kousky.Jako velký. A potom ještě několikrát. A zatím moc nežebrá.Stačí mu,když dostane třeba rohlík. ![]()