Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
tak jsem právě poobědvala u mekáče, ať žije zdravá strava. ![]()
Matesák si dává obligátní chrupku, tak jdu rychle dočíst, než povalíme směr škola.
Tak dočteno. ![]()
Předně Vojtíkovi vše nej k ročku a vzhůru do dalšího. ![]()
autosedačky
Kitty, pán včera povídal, že to děsně zmskl (to je slovo
) výrobce, že v kolekci jsou v trendline tři různé povrchy.
Já už na to kašlu, jednu objednám a bude.
Kitty
Přeposlala jsem ti mail z plavča s předběžným obsazením. Je to s nima fakt boj, ani nedovedou správně opsat Eliáškovo jméno a příjmení. ![]()
Knoflice
Krásná vzpomínka, si říkám, že já ještě víc jak měsíc tahala MaŤulínka v pupku. ![]()
Matík zatím baští svoje, vařím a zavařuju už i zeleninu, občas má skleničku kupovanou, ale to jsou dost šlichty, snažím se už mixovat míň a nedávat úplně hladké. Nedáví se, neplive to, snaží se kousat. Tedy občas. ![]()
Za hoďku razíme do školy a pak do Nové Trojky dodělat ty linoryty. To je zase den. ![]()
Holky,jdu si pročítat recepty na cukroví.A pokud bude Radeček odpoledne hodňoučký,tak i něco upeču.Jééé to tu bude vonět. ![]()
Hele holky…no není to kouzelné?Tak krásně spolu u jednoho stolu.
Na Eliáškovi se teda vyřádili /Elices Belktir/ no pěkný jméno
už jsem napsala té Kukačkové
kitty25 píše:
Na Eliáškovi se teda vyřádili /Elices Belktir/ no pěkný jméno
A co na tom neumí napsat?Kdyby to aspoň napsali podle výslovnosti,když už. ![]()
očkovanie zvladol dobre, asi je dobre že ma nožičky take kuľadielka, aspoň ho to neboli!!!!!
![]()
Zabulienko
To je teda kus chlapa. Ještě mi ho,prosím,změř,ať to máme komplet.Večer zapíšu. ![]()
kitty25 píše:
Na Eliáškovi se teda vyřádili /Elices Belktir/ no pěkný jménouž jsem napsala té Kukačkové
No já vím, že má Terezka neobvyklé příjmení, ale tahle kombinace mi přišla srandovní
![]()
Jitko , od nás dostal natahovací autíčko a od našich šlapací traktor a uvidíme, čím se předvede rodina ![]()
Jiřko , nestraš s cukrovím.
Myslím, že s tím srazíkem ještě počkáme, až napečeš a pak přivezeš vzorky ![]()
Inge , dobrý. Ty zas ve mě tímhle vyvoláváš pocit, že je špatně, když na nějaký úklid letos prdím.
Jak kluci, co jim dáváš na rýmu? Po dnešku máš asi hezky vyvětráno, tak hoď olejíček do aromalampky a vykuřte ji!
enia píše:
snad moc nepředbíháme, ale zvládneme už kousky, takže se krmí sama, jen bramborovou kaší jí krmíme…tu umí vystřelit docela daleko
Šikovná holčička. ![]()
Ještě jednou děkujem všem za přání, hlavně to zdravíčko se nám bude hodit
jako všem, že jo? ![]()
Jo, pro ty, co tu s náma nebyly, když se rodilo, mám návrh: na narozky popsat, jak jste prožily těhotenství a jaký byl porod. Jednak si ráda zavzpomínám a druhak teď už o vás něco vím, tak si to i zapamatuju.
![]()
zabulienka píše:Ne ne vyhrála LUCIKU.
a asi som sa trafila najbližšie, holt mám ho v rukách![]()
![]()
![]()
![]()