PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
24.11.08 07:56

Dobré ráno
Tak jsem holka šikovná. :) Stihla jsem vyprovodit děti a Radeček pořád spí. :) No,asi je spíš šikulka Radeček,co? smajlíkškrábajícísezamyšleněnahlavě

Kačko
Bepanthen je zázračný. :wink: Nic neporadí,neb nevím. :( Větrat,větrat,větrat. Radeček má taky od soboty červenou dupku.A já nemůžu najít Bepanthen.Tak mažu vzorečkem Hipp. A celkem pomáhá.Ještě to nemá úplně dobré,ale má to lepší a hlavně se to nezhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.11.08 07:58
kackamates píše:
Holky, potřebuju radu:
Mates má už přes týden opruzelý zadeček, už ho i myju pod vodou místo ubrousků.. když mu namažu zadek Imazolem, je to druhý den v pohodě, pak přejdu zase na normální krém a je to tu zase…

to ma od zubov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
24.11.08 08:06

JO zuby : Jiři máme ŠESTÝ!!

Marti myslíš?? Průjmík trošinku měl,už si skoro nepamatuju, kdy vykakal normální bobek, ono ho ty dva zuby trápily asi měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.11.08 08:27
kackamates píše:
Holky, potřebuju radu:
Mates má už přes týden opruzelý zadeček, už ho i myju pod vodou místo ubrousků.. když mu namažu zadek Imazolem, je to druhý den v pohodě, pak přejdu zase na normální krém a je to tu zase…

nám pomáhá bohužel jen bepanthen, občas rybilka.

jiné jsou jen na promazání a nezabírají, z počátku jsem používala sebamed a ten taky pomáhal, ale bepanthen bohužel bez konkurence i když jsem proti němu z počátku byla

krabice dej k sousedům ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.11.08 08:43

Dobré ráníčko!

Tak Eliášek nám začíná kašlat. :(
Dneska se tudíž neúčastníme herničky, bojim se, aby se mu to nerozjelo neb máme zítra plavčo a bude natáčení pupíčků a to by mně mrzelo, kdyby sme chyběli. :?

Kačko
Takly hlasuju pro Bepanthen, Eliášek měl z toho průjmu taky červenej zadeček a zabral pouze on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11346
24.11.08 08:54

Ondrovi se v noci spustila ukrutná rýma :( :(, včera odpo mu to teklo malinko a jen občas, ale teď prakticky nonstop. K ránu i kašlal, jak mu tekly ty hleny do krku a samo nemohl spát. Takže my taky nedorazíme, což mě pěkně štve, ach jo.

Právě jsme se v pořádku vrátili autem ze školky, ale byla jsem fest nervozní, jízdu po sněhu a ledu fakt nemusím.

Ondra je pěkně protivný (není divu :roll:), jdu za ním, tak zatím.

Užijte si srazík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.11.08 09:11

Jo a ráno tu na mně zvonila pani, že naproti v bytě budou dělat rekonstrukci. Tak kdyby prej dělali dělňasové bordel, že jí mám zavolat…no dělňasové dělat určitě bordel budou, když maj rekonstruovat byt. Do pr… zrovna, když je zima a my se nemůžem vypařit každej den pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
24.11.08 09:13

Kačko, skús sudocrem, kupiš ho v lekárni, u nás vždy zabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
24.11.08 09:17

Děkuji za rady, bepanthen nic moc, nevím proč nezabírá, sudocrem vyskouším, už jsem na něj koukala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.11.08 09:17

Jo a Eliášek vynalezl super hru…strčit si chleba do pusy…pak ho vindat a rozpatlat mi ho po poseli :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.11.08 09:44

ahojda, já tu ještě jsem… jsme vstávali pěkně pozdě…
to nás tam bude pomálu, i když já asi s Vojtou taky půjdu brzo dom…
tak holt maroďte a vymaroďte
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.08 10:01
Terulka píše:
Jo a Eliášek vynalezl super hru…strčit si chleba do pusy…pak ho vindat a rozpatlat mi ho po poseli :evil:
:lol: No to je ale kluk šikovný. :wink: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
24.11.08 10:09

Maťka, mám na teba prosbu, zháňam malému nejaký set čiapku, rukavičky a šál a najlepšie by bolo keby tá čiapočka s rukavičkami bola nepremokáva, lebo na kombinéze máme v limci

nevieš o niečom?

Enio, akej farby beriete tú trojkolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.11.08 10:53
zabulienka píše:
Maťka, mám na teba prosbu, zháňam malému nejaký set čiapku, rukavičky a šál a najlepšie by bolo keby tá čiapočka s rukavičkami bola nepremokáva, lebo na kombinéze máme v limci

nevieš o niečom?

Enio, akej farby beriete tú trojkolku

a myslis ze budes potrebovat nepremokave????
lebo take som pre prckov este nevidela… :(
rukavicky teda ano…
 http://www.mimibazar.sk/foto.php?…

ale ciapocku nie,len vlnene a podsite fleesom..... :)

toto je krasne,kukam potom a neviem sa rozhodnut… :roll: :lol:
 http://www.mimibazar.sk/foto.php?…

tak neviem ci ti pomozem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.11.08 10:54

nam na ritku nepomaha nic len CAS a vetrat…ono to prejde samo ked sa zubok vyklube.......... :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí