Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno
Tak jsem holka šikovná.
Stihla jsem vyprovodit děti a Radeček pořád spí.
No,asi je spíš šikulka Radeček,co? smajlíkškrábajícísezamyšleněnahlavě
Kačko
Bepanthen je zázračný.
Nic neporadí,neb nevím.
Větrat,větrat,větrat. Radeček má taky od soboty červenou dupku.A já nemůžu najít Bepanthen.Tak mažu vzorečkem Hipp. A celkem pomáhá.Ještě to nemá úplně dobré,ale má to lepší a hlavně se to nezhoršuje.
kackamates píše:
Holky, potřebuju radu:
Mates má už přes týden opruzelý zadeček, už ho i myju pod vodou místo ubrousků.. když mu namažu zadek Imazolem, je to druhý den v pohodě, pak přejdu zase na normální krém a je to tu zase…
to ma od zubov…
JO zuby : Jiři máme ŠESTÝ!!
Marti myslíš?? Průjmík trošinku měl,už si skoro nepamatuju, kdy vykakal normální bobek, ono ho ty dva zuby trápily asi měsíc…
kackamates píše:
Holky, potřebuju radu:
Mates má už přes týden opruzelý zadeček, už ho i myju pod vodou místo ubrousků.. když mu namažu zadek Imazolem, je to druhý den v pohodě, pak přejdu zase na normální krém a je to tu zase…
nám pomáhá bohužel jen bepanthen, občas rybilka.
jiné jsou jen na promazání a nezabírají, z počátku jsem používala sebamed a ten taky pomáhal, ale bepanthen bohužel bez konkurence i když jsem proti němu z počátku byla
krabice dej k sousedům ne?
![]()
Dobré ráníčko!
Tak Eliášek nám začíná kašlat. ![]()
Dneska se tudíž neúčastníme herničky, bojim se, aby se mu to nerozjelo neb máme zítra plavčo a bude natáčení pupíčků a to by mně mrzelo, kdyby sme chyběli. ![]()
Kačko
Takly hlasuju pro Bepanthen, Eliášek měl z toho průjmu taky červenej zadeček a zabral pouze on.
Ondrovi se v noci spustila ukrutná rýma
, včera odpo mu to teklo malinko a jen občas, ale teď prakticky nonstop. K ránu i kašlal, jak mu tekly ty hleny do krku a samo nemohl spát. Takže my taky nedorazíme, což mě pěkně štve, ach jo.
Právě jsme se v pořádku vrátili autem ze školky, ale byla jsem fest nervozní, jízdu po sněhu a ledu fakt nemusím.
Ondra je pěkně protivný (není divu
), jdu za ním, tak zatím.
Užijte si srazík.
Jo a ráno tu na mně zvonila pani, že naproti v bytě budou dělat rekonstrukci. Tak kdyby prej dělali dělňasové bordel, že jí mám zavolat…no dělňasové dělat určitě bordel budou, když maj rekonstruovat byt. Do pr… zrovna, když je zima a my se nemůžem vypařit každej den pryč.
Kačko, skús sudocrem, kupiš ho v lekárni, u nás vždy zabral
Děkuji za rady, bepanthen nic moc, nevím proč nezabírá, sudocrem vyskouším, už jsem na něj koukala..
Jo a Eliášek vynalezl super hru…strčit si chleba do pusy…pak ho vindat a rozpatlat mi ho po poseli ![]()
ahojda, já tu ještě jsem… jsme vstávali pěkně pozdě…
to nás tam bude pomálu, i když já asi s Vojtou taky půjdu brzo dom…
tak holt maroďte a vymaroďte
pa
Terulka píše:
Jo a Eliášek vynalezl super hru…strčit si chleba do pusy…pak ho vindat a rozpatlat mi ho po poseli
Maťka, mám na teba prosbu, zháňam malému nejaký set čiapku, rukavičky a šál a najlepšie by bolo keby tá čiapočka s rukavičkami bola nepremokáva, lebo na kombinéze máme v limci
nevieš o niečom?
Enio, akej farby beriete tú trojkolku
zabulienka píše:
Maťka, mám na teba prosbu, zháňam malému nejaký set čiapku, rukavičky a šál a najlepšie by bolo keby tá čiapočka s rukavičkami bola nepremokáva, lebo na kombinéze máme v limcinevieš o niečom?
Enio, akej farby beriete tú trojkolku
a myslis ze budes potrebovat nepremokave????
lebo take som pre prckov este nevidela… ![]()
rukavicky teda ano…
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
ale ciapocku nie,len vlnene a podsite fleesom..... ![]()
toto je krasne,kukam potom a neviem sa rozhodnut…
![]()
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
tak neviem ci ti pomozem… ![]()
nam na ritku nepomaha nic len CAS a vetrat…ono to prejde samo ked sa zubok vyklube..........
![]()