Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, ještě jsem chtěla napsat, že jsme v pondělí zajeli autosedačku.. a Vojta si vůbec nevšim, že v ní je
Jak v ní doma brečel …
Dnes mu k obědu vařím bramboračku se zeleninou..
A ten banánový sunar taky moc nechce, ale trošku jo. Takže ho prostě vypije.. Musím mu dávat z hrnečku, páč flašku nechce vůbec. I když se divím, ale vodu z flašky pije …
A dr. mi řekla, pokud nebude chtít UM , ať mu dám obyč. mléko kravské. Že se nedá nic dělat… Tak včera u sestřenky měl k snídani. Koupila jsem bio mléko.. ![]()
Marti , koukám, že máme metříky ze stejné adresy, jak jsi udělala, aby se ti zobrazovalo, jak je Kubko starý? Mně to ukazuje, za jak dlouho mu budou dva. A to se mi nelíbí
![]()
Lena1 píše:
Marti , koukám, že máme metříky ze stejné adresy, jak jsi udělala, aby se ti zobrazovalo, jak je Kubko starý? Mně to ukazuje, za jak dlouho mu budou dva. A to se mi nelíbí![]()
musis si zaskrtnut after ..je to pod tou farebnou skalou… ![]()
aspon si myslim…skus to tak… ![]()
martinaSK píše:Lena1 píše:musis si zaskrtnut after ..je to pod tou farebnou skalou…
Marti , koukám, že máme metříky ze stejné adresy, jak jsi udělala, aby se ti zobrazovalo, jak je Kubko starý? Mně to ukazuje, za jak dlouho mu budou dva. A to se mi nelíbí![]()
aspon si myslim…skus to tak…
Jéé,to byla rychlost
Díky, jdu to zkusit ![]()
Marti super metříky, já už u toho strávila šíleně času, ještě jsem ale nevybrala žádný co by se mi extra líbil, ale snad se zadaří.
Leni to se potom nedá nic dělat, když UM nebude chtít, tak dej klidně radši mlíko. Lepší nějaký mlíko, než žádný
kitty25 píše:
Marti super metříky, já už u toho strávila šíleně času, ještě jsem ale nevybrala žádný co by se mi extra líbil, ale snad se zadaří.Leni to se potom nedá nic dělat, když UM nebude chtít, tak dej klidně radši mlíko. Lepší nějaký mlíko, než žádný
no ja som vacsi fanatik do metrikov.....
![]()
o tyzden budem mat iny,ak nie skor.....
![]()
Děti to zvládli na výbornou.Prý ani chvilku Radeček neplakal.
Trvalo mi to něco přes půl hoďky.No mi ani ne,ale byly šílené fronty. ![]()
Jani
My ale už další mimčo mít nebudeme.
Teda není v plánu,ale žádná ochrana není 100%.Že?
Tak šátek prodám.Teda až se k tomu dokopu.
Se mi nějak nechce s ním loučit. ![]()
Já budu metříky měnit za chviličku.Ten Radečkův je dočasný (asi).Chci,aby se mi k sobě ty 3 metříky hodily.Tak buď něco podobného najdu i dětem a nebo všem třem najdu nový.
Kitty
Já u toho metříku taky strávila děsnýho času, projela spoustu adres a všude bylo něco, co se mi nelíbilo. Tenhle se mi líbí moc, jen jsem chtěla větší fotku a nějak mi to nejde.
Marti
Já o orchidei taky uvažovala, moc se mi líbí. Co potřebuje, aby mi hned nechcípla? Díky.
Tak hotovo, Marti díky ![]()
No já nevěděla taky , jaký vůbec vybrat. Takže je asi taky budu měnit ![]()
Jiřko , děti jsou šikulky ![]()
žížala píše:
Kitty
Já u toho metříku taky strávila děsnýho času, projela spoustu adres a všude bylo něco, co se mi nelíbilo. Tenhle se mi líbí moc, jen jsem chtěla větší fotku a nějak mi to nejde.Marti
Já o orchidei taky uvažovala, moc se mi líbí. Co potřebuje, aby mi hned nechcípla? Díky.
nema rada mraz a zimu…takze kupovanie orchideje nechaj na jar.....
![]()
inak je to jedna nenarocna kvetinka......
..ku podivu… ![]()
já jsem zatím našla, ještě zkusím dát fotku, ale nevím, zda to půjde. píše, že mám dlouhý podpis. Teď už nemám čas, tak to dodělám později.
Dneska se kamarádce narodilo miminko. Krásný co? Poslední den v roce.
kitty25 píše:Dneska se kamarádce narodilo miminko. Krásný co? Poslední den v roce.
Krásný
(pro mne at je to jakykoliv den) ![]()
kitty25 píše:Dneska se kamarádce narodilo miminko. Krásný co? Poslední den v roce.
hezký, to je paráda, to si to ti prckové umí vybrat! ![]()
Kitty
Pěkný metřík a mrňous si vybral pěkný den, to budou Silvestry, až trochu odroste. ![]()
Tak se mějte, my valíme oslavovat, že se máme dobře. Kdybych už večer nenakoukla, tak ať se vstup do dalšího roku vydaří a ať zažíváte spoustu legrace s našima už ne prckama. ![]()