Poradna duly
Jana Čurdová
tak Robik a manžel spinkají a já suprově zvládla čočku mám radost
pro Bebušku - vařila jsem červenou /vaří se 15-20minut/ - dala jse trošilinku octa do vody. Pak jsem si udělala trošku jíšky z másla a mouky a osmažila cibulku /já to s cibulkou ráda/. Pak jsem čočku scedila /dala jsem moc vody/ do ní přilila ještě trošinku octa - tak lžíci, pak vmíchala cibulku a jíšku. Byla moc hustá, tak jsem přilila trošku vody a nechala ohřívat a míchala. Až se mi zdála konzistence dobrá, tak jsem to vypla a snědla
solila jsem až na talíři, aby to mohl i Robik
Zdravím v novém roce ![]()
přeju všechno nejlepší, hlavně zdraví, štěstí, pohodu a spoustu radosti s dětma!!!
http://www.beruska8.cz/…uurwerk6.gif
Bylo by super, kdyby u nás platilo „jak na Nový rok, tak po celý rok“ - Klárka se vzbudila až do 5:30, nakojila jsem a spali jsme do 8 hodin
Barča se taky celou noc nevzbudila.
Na obědě jsme byli u našich, dneska jen lenošíme… ![]()
Marti , ty jsi znalec
, když mi odkvete orchidej, co s mám udělat?
Jiři , zajímavé hry hrajete ![]()
kitty25 píše:
Marti krásný metřík
…dal mi zabrat…ale este aj tak to nie je ono…ked bude cas popracujem na nom… ![]()
Jitus…ked ti odkvitla a meschne cela stonka,tak odrez ju na tretom zahybe… ![]()
ale ak ti uschyna cela ta stonka kde bol kvietok tak to musis fiknut az celkom dole..... ![]()
Tak se mi smazal dlouhý příspěvek ![]()
Radeček byl v noci hodnoučký.Ale kolem 3 hod.při přesunu do postele se vzbudil.Takže jsem do 5 hod. čumákovala.Vztávali jsme o půl osmé.
Tak jsem to šla po o dospat.To je málo i na mě.
Bára pozdravuje a přeje vše nej do nového roku.Na horách je super,perfektní lyžování i počasí.Matýsek to prý zvládá dobře.
Hanka (Sabika),přeje všem na emimču hezký Silvestr a krásný šťastný nový rok. Filípek byl opět v nemocnici,měl glykemický šok.Tak mu museli dát kapačky a testovali jej a pozorovali.
Snad je teď dobrý.
Hanka dorazí na emimi po neděli.
Přeji Vám všem pohodový a klidný Nový rok, sluníčka batolící se kolem a hlavně žádné nemoci a jiné trable!!!
![]()
Takže Silvestra jsme strávili u Petry a rodinky, bylo to fajn, VOjta byl po očkování prevenarem, tak odpo byl protivka, mrzout a ospalka, teplota naštěstí nee, tak šel s nurofenem i celkem brzy spát a s Robíkem byli zlatí celou noc. Teda Vojťulín si ve tři dal půlhodinku hraní si, pak mlíčko a pak zas hned chrupka do osmi, prostě nádhera, povedlo se to klukům, ta noc.
Janko , mě kočovníkem nazývaj už léta, ale kvůli tomu,jak jsme se několikrát stěhovali
, takže dobrý , to mi neva ![]()
Ale bylo to opravdu fajn, jsme si s Lukášem říkali
![]()
Peťo , čočku jsem nakonec taky dělala, pytlíkovou a dobrý, jen moc octa, mamce ujela ruka, když se mi do toho začla „vrtat“…
cibulku já taky ráda, ale jen nahoru, vajíčko, párek a ještě teď mě to tlačí v břiše… šli jsme vyprovodit rodiče dom, tak jsme ještě teď vymrzli, ale bodlo to, ta procházka ![]()
Ahoj holky, tak my teda meli Sylvestra
Sla jsem s Matesem na hokej a potom jeden hrac poradal mejdan, tak jsme jeli po zapase tam, ze tam bud Matyska dame spinkat nebo pojedem dom, kdyz uz to fakt nebude moct vydrzet. No ja jela z hokeje v ryflich a triku, dorazime tam a vsechny slecny a pani mely na sobe vecerni roby. Tak me tam akorat sjely ocima, ze co ma tohle znamenat, tak jsme se otocili na pate a jeli domu, ale to ja uz mela po nalade. Se tam na me koukali jak na nejakou uklizecku. Tady jsou snad vseci uplne jebli. U nekoho doma se natrasat ve vecernich satech, jenom pro to, ze je Sylvestr. Doma jsme drepli k televizi, ja dvanact a pet min. usnula a Martin me o pul treti vzbudil, at jdu do postele. Ani jsme si nepritukli. Pes se nam, nevime proc, chudak posral a poblil, tak si to taky uzil…
No a ndes me ceka muceni v tetovacim salonu. Ani jsem nervozitou dospat nemohla. Tak na me myslete ![]()
Jéééé Pavli
Pak se pochlub. ![]()
Ty ženské tam u vás jsou asi fakt jeblé.
By mě taky naštvaly. Zase na druhou stranu jsi nemusela řešit ukládaní Matýska. ![]()
Co pejsek? Už mu je líp? Nebo to byl jen nějaký protest?
jirabobes píše:
Jéééé Pavli
Pak se pochlub.
Ty ženské tam u vás jsou asi fakt jeblé.By mě taky naštvaly. Zase na druhou stranu jsi nemusela řešit ukládaní Matýska.
Co pejsek? Už mu je líp? Nebo to byl jen nějaký protest?
Je pravda, ze jsme meli o starost min, ale zas to byla po dlouhe dobe prilezitost, dostat se mezi lidi a taky se poradne nazrat, zvlast kdyz to slo ze spolecnych penez (vsichni hraci prispivaji do spolecne kasy na podobne akce). No a zradla tam bylo pozehnane. Me jde proste hlavne o to zradlo ![]()
A pejsek uz je lepsi. Asi to mel z kuratka. Chtela jsem mu prilepsit, tak jsem mu uvarila kuratko. Oni ti ovcaci maji desne citlivy zazivaci trakt. Jsi hodna, ze se ptas…
Jinak jsi me pobavila s tema vasima soutezema ![]()
ahojky při prvním večeru roku 2009. ![]()
Tak můžu potvrdit, že Inge manžel je sympaťák i naživo, nejen v televizi, bylo to příjemný dopolko.
Kitty Červenou já mám taky ráda, ale zapomněla jsem si ji koupit. Zkusím dle tvých instrukcí.
Jiři
Evidentně jste si Silvestra užili
, super popis.
Pajulenko
To je k vzteku, tenhle pocit vyhoštění taky nemám ráda. A pochlub se s tetováním, jsme baby zvědavé.
Marti
Super metřík, jak jsi to zvládla? Já jsem to okoukala u listopadek, chtěla jsem ho taky, zkoušela jsem vkládat tu fotku jako pozadí a vždycky se mi roztáhla, víc mi jich tam vložit nešlo.
Kolik u vás teď stojí rohlík v eurech?
žížala píše:Marti
Super metřík, jak jsi to zvládla? Já jsem to okoukala u listopadek, chtěla jsem ho taky, zkoušela jsem vkládat tu fotku jako pozadí a vždycky se mi roztáhla, víc mi jich tam vložit nešlo.
Kolik u vás teď stojí rohlík v eurech?
mam adobe photoshop …a tam si spravis tie fotky a potom ich upravujem v XnView…inac super program,odporucam… ![]()
jo a rozky…este nebola v obchode lebo dnes mame statny sviatok,vsetko zatvorene..... ![]()
ale zajtra do obchodu vlietnem a budem pozerat ako puk na tie ceny…
![]()
ale vyfasovali sme take eurokalkulacky,ktora ti prerata z eura na SK cenu alebo opacne..... ![]()
Marti
Dík, já mám gimp, ale zatím s ním moc neumím, tak nevím, jak bych to dělala. Je to nad mé síly, s technikou já bojovala vždy, ale líbí se mi to. Až bude víc času, tak to zkusím. Jen otázka, to jsi v photoshopu upravovala ty fotky vedle sebe a pak je tam nahrála všechny najednou?d.
žížala píše:
Marti
Dík, já mám gimp, ale zatím s ním moc neumím, tak nevím, jak bych to dělala. Je to nad mé síly, s technikou já bojovala vždy, ale líbí se mi to. Až bude víc času, tak to zkusím. Jen otázka, to jsi v photoshopu upravovala ty fotky vedle sebe a pak je tam nahrála všechny najednou?d.
vsechny na jednou som urobila v tom druhom programe… ![]()
Tak jedu. Boze ja jsem tak strasne nervozni!!!! Tak potom hodim ty fotky…