PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
1.1.09 14:09

tak Robik a manžel spinkají a já suprově zvládla čočku mám radost

pro Bebušku - vařila jsem červenou /vaří se 15-20minut/ - dala jse trošilinku octa do vody. Pak jsem si udělala trošku jíšky z másla a mouky a osmažila cibulku /já to s cibulkou ráda/. Pak jsem čočku scedila /dala jsem moc vody/ do ní přilila ještě trošinku octa - tak lžíci, pak vmíchala cibulku a jíšku. Byla moc hustá, tak jsem přilila trošku vody a nechala ohřívat a míchala. Až se mi zdála konzistence dobrá, tak jsem to vypla a snědla :lol: solila jsem až na talíři, aby to mohl i Robik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.1.09 16:01

Marti krásný metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
1.1.09 16:04

Zdravím v novém roce :-)

přeju všechno nejlepší, hlavně zdraví, štěstí, pohodu a spoustu radosti s dětma!!!

http://www.beruska8.cz/…uurwerk6.gif

Bylo by super, kdyby u nás platilo „jak na Nový rok, tak po celý rok“ - Klárka se vzbudila až do 5:30, nakojila jsem a spali jsme do 8 hodin :) Barča se taky celou noc nevzbudila.

Na obědě jsme byli u našich, dneska jen lenošíme… :)

Marti , ty jsi znalec :wink: , když mi odkvete orchidej, co s mám udělat?

Jiři , zajímavé hry hrajete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.1.09 16:10
kitty25 píše:
Marti krásný metřík

:wink: …dal mi zabrat…ale este aj tak to nie je ono…ked bude cas popracujem na nom… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.1.09 16:11

Jitus…ked ti odkvitla a meschne cela stonka,tak odrez ju na tretom zahybe… :wink:

ale ak ti uschyna cela ta stonka kde bol kvietok tak to musis fiknut az celkom dole..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.1.09 16:29

Tak se mi smazal dlouhý příspěvek :evil:

Radeček byl v noci hodnoučký.Ale kolem 3 hod.při přesunu do postele se vzbudil.Takže jsem do 5 hod. čumákovala.Vztávali jsme o půl osmé.
Tak jsem to šla po o dospat.To je málo i na mě.

Bára pozdravuje a přeje vše nej do nového roku.Na horách je super,perfektní lyžování i počasí.Matýsek to prý zvládá dobře.

Hanka (Sabika),přeje všem na emimču hezký Silvestr a krásný šťastný nový rok. Filípek byl opět v nemocnici,měl glykemický šok.Tak mu museli dát kapačky a testovali jej a pozorovali. :( Snad je teď dobrý.
Hanka dorazí na emimi po neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.1.09 17:41

Přeji Vám všem pohodový a klidný Nový rok, sluníčka batolící se kolem a hlavně žádné nemoci a jiné trable!!! :lol: :lol: :lol:
Takže Silvestra jsme strávili u Petry a rodinky, bylo to fajn, VOjta byl po očkování prevenarem, tak odpo byl protivka, mrzout a ospalka, teplota naštěstí nee, tak šel s nurofenem i celkem brzy spát a s Robíkem byli zlatí celou noc. Teda Vojťulín si ve tři dal půlhodinku hraní si, pak mlíčko a pak zas hned chrupka do osmi, prostě nádhera, povedlo se to klukům, ta noc.
Janko , mě kočovníkem nazývaj už léta, ale kvůli tomu,jak jsme se několikrát stěhovali :lol: , takže dobrý , to mi neva :-)
Ale bylo to opravdu fajn, jsme si s Lukášem říkali :lol: :wink:

Peťo , čočku jsem nakonec taky dělala, pytlíkovou a dobrý, jen moc octa, mamce ujela ruka, když se mi do toho začla „vrtat“… :wink: cibulku já taky ráda, ale jen nahoru, vajíčko, párek a ještě teď mě to tlačí v břiše… šli jsme vyprovodit rodiče dom, tak jsme ještě teď vymrzli, ale bodlo to, ta procházka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
1.1.09 17:58

Ahoj holky, tak my teda meli Sylvestra :? Sla jsem s Matesem na hokej a potom jeden hrac poradal mejdan, tak jsme jeli po zapase tam, ze tam bud Matyska dame spinkat nebo pojedem dom, kdyz uz to fakt nebude moct vydrzet. No ja jela z hokeje v ryflich a triku, dorazime tam a vsechny slecny a pani mely na sobe vecerni roby. Tak me tam akorat sjely ocima, ze co ma tohle znamenat, tak jsme se otocili na pate a jeli domu, ale to ja uz mela po nalade. Se tam na me koukali jak na nejakou uklizecku. Tady jsou snad vseci uplne jebli. U nekoho doma se natrasat ve vecernich satech, jenom pro to, ze je Sylvestr. Doma jsme drepli k televizi, ja dvanact a pet min. usnula a Martin me o pul treti vzbudil, at jdu do postele. Ani jsme si nepritukli. Pes se nam, nevime proc, chudak posral a poblil, tak si to taky uzil…

No a ndes me ceka muceni v tetovacim salonu. Ani jsem nervozitou dospat nemohla. Tak na me myslete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.1.09 18:18

Jéééé Pavli
Pak se pochlub. :wink:
Ty ženské tam u vás jsou asi fakt jeblé. :roll: By mě taky naštvaly. Zase na druhou stranu jsi nemusela řešit ukládaní Matýska. :wink:
Co pejsek? Už mu je líp? Nebo to byl jen nějaký protest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
1.1.09 18:47
jirabobes píše:
Jéééé Pavli
Pak se pochlub. :wink:
Ty ženské tam u vás jsou asi fakt jeblé. :roll: By mě taky naštvaly. Zase na druhou stranu jsi nemusela řešit ukládaní Matýska. :wink:
Co pejsek? Už mu je líp? Nebo to byl jen nějaký protest?

Je pravda, ze jsme meli o starost min, ale zas to byla po dlouhe dobe prilezitost, dostat se mezi lidi a taky se poradne nazrat, zvlast kdyz to slo ze spolecnych penez (vsichni hraci prispivaji do spolecne kasy na podobne akce). No a zradla tam bylo pozehnane. Me jde proste hlavne o to zradlo :D
A pejsek uz je lepsi. Asi to mel z kuratka. Chtela jsem mu prilepsit, tak jsem mu uvarila kuratko. Oni ti ovcaci maji desne citlivy zazivaci trakt. Jsi hodna, ze se ptas…
Jinak jsi me pobavila s tema vasima soutezema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
1.1.09 18:54

ahojky při prvním večeru roku 2009. :wink:

Tak můžu potvrdit, že Inge manžel je sympaťák i naživo, nejen v televizi, bylo to příjemný dopolko.

Kitty Červenou já mám taky ráda, ale zapomněla jsem si ji koupit. Zkusím dle tvých instrukcí.

Jiři
Evidentně jste si Silvestra užili :lol: , super popis.

Pajulenko
To je k vzteku, tenhle pocit vyhoštění taky nemám ráda. A pochlub se s tetováním, jsme baby zvědavé.

Marti
Super metřík, jak jsi to zvládla? Já jsem to okoukala u listopadek, chtěla jsem ho taky, zkoušela jsem vkládat tu fotku jako pozadí a vždycky se mi roztáhla, víc mi jich tam vložit nešlo.
Kolik u vás teď stojí rohlík v eurech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.1.09 19:36
žížala píše:Marti
Super metřík, jak jsi to zvládla? Já jsem to okoukala u listopadek, chtěla jsem ho taky, zkoušela jsem vkládat tu fotku jako pozadí a vždycky se mi roztáhla, víc mi jich tam vložit nešlo.
Kolik u vás teď stojí rohlík v eurech?

mam adobe photoshop …a tam si spravis tie fotky a potom ich upravujem v XnView…inac super program,odporucam… :wink:

jo a rozky…este nebola v obchode lebo dnes mame statny sviatok,vsetko zatvorene..... :?

ale zajtra do obchodu vlietnem a budem pozerat ako puk na tie ceny… :roll: :lol:

ale vyfasovali sme take eurokalkulacky,ktora ti prerata z eura na SK cenu alebo opacne..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
1.1.09 19:52

Marti
Dík, já mám gimp, ale zatím s ním moc neumím, tak nevím, jak bych to dělala. Je to nad mé síly, s technikou já bojovala vždy, ale líbí se mi to. Až bude víc času, tak to zkusím. Jen otázka, to jsi v photoshopu upravovala ty fotky vedle sebe a pak je tam nahrála všechny najednou?d.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.1.09 20:18
žížala píše:
Marti
Dík, já mám gimp, ale zatím s ním moc neumím, tak nevím, jak bych to dělala. Je to nad mé síly, s technikou já bojovala vždy, ale líbí se mi to. Až bude víc času, tak to zkusím. Jen otázka, to jsi v photoshopu upravovala ty fotky vedle sebe a pak je tam nahrála všechny najednou?d.

vsechny na jednou som urobila v tom druhom programe… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
1.1.09 21:23

Tak jedu. Boze ja jsem tak strasne nervozni!!!! Tak potom hodim ty fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí