Poradna duly
Jana Čurdová
Pajulena píše:jirabobes píše:No ctyri deti jsou v planu
Pavli
Já myslela,že ty květy budou menší.Takhle těch dětí moc mít nebudeš,jinak bys to měla až po stehno.Ale moc pěkné.
…
jirabobes píše:Pajulena píše:No ctyri deti jsou v planu…
tak to závidím.
Já teda ne. Ondra je nepředstavitelný žárlivka. Pochovám Honzíka (nebo si ho třeba vezmu na klín) a Ondra se může zbláznit, že nechovám jeho. Když chovám oba, tak Ondra Honzíka odstrkuje. V posteli přes sebe lezou, aby oba leželi vedle maminky, občas mi z toho hrabe
, ale je mi jasný, že časem na to budu moc ráda vzpomínat
.
Marti, dik! Jsi strasne hodna ![]()
Jirko, nikdy nerikej nikdy. Ted je normalni mit dite i okolo ctyricitky, tak si treba i nejakeho toho Benjaminka poridite. Nikdy nemuzes vedet, co bude. Treba to bude i neplanovane
Nebo to tak muzes nahrat
Treba vyhrajete ve sportce a poridite si deti deset
![]()
Holky, moc dekuji za pochvaly. Povzbudi to
Se s tim fakt zzivam…
Pajulena píše:Jirko, nikdy nerikej nikdy. Ted je normalni mit dite i okolo ctyricitky, tak si treba i nejakeho toho Benjaminka poridite. Nikdy nemuzes vedet, co bude. Treba to bude i neplanovaneNebo to tak muzes nahrat
![]()
Treba vyhrajete ve sportce a poridite si deti deset
![]()
Ale pokud u nás nebude „nehoda“,tak to další opravdu nebude.A už vůbec ne za 10 let. Jsem to včera Martinovi říkala,že možná tak za 3 roky se s tím začnu pomalu smiřovat.Už mě to zase chytá,že bych chtěla miminko......Za rok to bude o trošku lepší.....a pak zase ta touha přijde.....a až budu tak rok v práci,tak si začnu pomalu zvykat na to,že už fakt mimi nebude.
Tak si raději pořád opakuju,že by jsme se nevešli do auta a ke stolu do kuchyně.
Tak mi tady zase ten krám nefungoval, tak mám aspoň uklizený byt, zadělanou vánočku, upečený chleba, naplánovanou školu. ![]()
Pajulenko
Mě se líbí ten koliřík, ten se povedl. A u nás byly v plánu taky 4, ale spíš to zalomíme u tří. Honza říkal, že uvidíme, jaké bude to druhé, že kdyby jako Matík, tak prý 3 stačí.
A já se krapet bojím těhu, že to bude zase děs, těch prvních 6 měsíců, pak už bylo vcelku dobře.
Jiři
Chápu tě, že to musí být těžký. Já už bych chtěla teď (až na ten strach z těhu), ale zase ta škola.
Ale já mám před sebou tu vidinu toho, že snad bude, tak je to lepší. Snaž se užívat si ty tři, které máš. ![]()
Inge
Jsem si představovala ten boj v posteli, to musí být zajímavé. ![]()
Evi
Máš moc hezké děti a Krystlůfek už nevypadá jako mrňous, čím jste ho vykrmili? Ať jsi brzy fit.
Marti
Dík za trpělivost, zkusím to.
Žížalko my ho krmíme 24 hodin denně, tím to asi bude ![]()
Nejoblíbenější slovo je pro něj mňam mňam, celý den.
A v noci mě ožižlává nepřetržitě, každou hodinu se napije, hrůůůza ![]()
Jirko, tak si uzijes vnoucatka. Se trema detma jich snad budes mit hodne. To se vyradis ![]()
Pavli já se teda přiznám, že jsem myslela, že tetování bude decentnější. Je to pěkné, ale já bych si to teda nedala. Chápu, že to teda musí dost bolet…
Žížalo - musíš myslet pozitivně a ne hned, že druhé těhu bude jako první ne? Moje bývalá kolegyně první proležela a druhé měla ok
kitty25 píše: Žížalo - musíš myslet pozitivně a ne hned, že druhé těhu bude jako první ne? Moje bývalá kolegyně první proležela a druhé měla ok
Jo jo Jani,musíš myslet pozitivně.Já první měla úplně v poho a každé další horší a horší. ![]()
Hele nestrašte se navzájem, jo?
Já jsem měla zase každé těhotenství lepší ![]()
No já jen,aby nebyla Janka překvapená.Stát se může cokoliv. ![]()
No ale stejně,každé těhu horší příznaky a ještě bych si jedno dala.
I přes ty nepříjemnosti je to nejkrásnější období. ![]()
Teda, Jiři , ty umíš povzbudit, jen co je pravda. ![]()
Kitty
Já se snažím myslet pozitivně, ale stejnak se trochu bojím, hlavně kvůli Matesákovi.
Co Terulka, nemáte některá zprávy, jak dorazili?