PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
2.1.09 16:59

Pavli , moc hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.1.09 17:11
Pajulena píše:
jirabobes píše:
Pavli
Já myslela,že ty květy budou menší.Takhle těch dětí moc mít nebudeš,jinak bys to měla až po stehno. :lol: Ale moc pěkné. :)
No ctyri deti jsou v planu :D
:( tak to závidím. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
2.1.09 17:26
jirabobes píše:
Pajulena píše:No ctyri deti jsou v planu :D …
:( tak to závidím. :oops:

Já teda ne. Ondra je nepředstavitelný žárlivka. Pochovám Honzíka (nebo si ho třeba vezmu na klín) a Ondra se může zbláznit, že nechovám jeho. Když chovám oba, tak Ondra Honzíka odstrkuje. V posteli přes sebe lezou, aby oba leželi vedle maminky, občas mi z toho hrabe :roll:, ale je mi jasný, že časem na to budu moc ráda vzpomínat 8) :D 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
2.1.09 17:27

Marti, dik! Jsi strasne hodna :wink:

Jirko, nikdy nerikej nikdy. Ted je normalni mit dite i okolo ctyricitky, tak si treba i nejakeho toho Benjaminka poridite. Nikdy nemuzes vedet, co bude. Treba to bude i neplanovane :wink: Nebo to tak muzes nahrat :lol: :lol: Treba vyhrajete ve sportce a poridite si deti deset :lol: :lol:

Holky, moc dekuji za pochvaly. Povzbudi to :wink: Se s tim fakt zzivam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.1.09 17:38
Pajulena píše:Jirko, nikdy nerikej nikdy. Ted je normalni mit dite i okolo ctyricitky, tak si treba i nejakeho toho Benjaminka poridite. Nikdy nemuzes vedet, co bude. Treba to bude i neplanovane :wink: Nebo to tak muzes nahrat :lol: :lol: Treba vyhrajete ve sportce a poridite si deti deset :lol: :lol:

Ale pokud u nás nebude „nehoda“,tak to další opravdu nebude.A už vůbec ne za 10 let. Jsem to včera Martinovi říkala,že možná tak za 3 roky se s tím začnu pomalu smiřovat.Už mě to zase chytá,že bych chtěla miminko......Za rok to bude o trošku lepší.....a pak zase ta touha přijde.....a až budu tak rok v práci,tak si začnu pomalu zvykat na to,že už fakt mimi nebude. :? Tak si raději pořád opakuju,že by jsme se nevešli do auta a ke stolu do kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
2.1.09 18:50

Tak mi tady zase ten krám nefungoval, tak mám aspoň uklizený byt, zadělanou vánočku, upečený chleba, naplánovanou školu. :lol:

Pajulenko
Mě se líbí ten koliřík, ten se povedl. A u nás byly v plánu taky 4, ale spíš to zalomíme u tří. Honza říkal, že uvidíme, jaké bude to druhé, že kdyby jako Matík, tak prý 3 stačí. :lol: A já se krapet bojím těhu, že to bude zase děs, těch prvních 6 měsíců, pak už bylo vcelku dobře.

Jiři
Chápu tě, že to musí být těžký. Já už bych chtěla teď (až na ten strach z těhu), ale zase ta škola. :roll: Ale já mám před sebou tu vidinu toho, že snad bude, tak je to lepší. Snaž se užívat si ty tři, které máš. :wink:

Inge
Jsem si představovala ten boj v posteli, to musí být zajímavé. :lol:

Evi
Máš moc hezké děti a Krystlůfek už nevypadá jako mrňous, čím jste ho vykrmili? Ať jsi brzy fit.

Marti
Dík za trpělivost, zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
2.1.09 19:21

Žížalko my ho krmíme 24 hodin denně, tím to asi bude :lol:
Nejoblíbenější slovo je pro něj mňam mňam, celý den.
A v noci mě ožižlává nepřetržitě, každou hodinu se napije, hrůůůza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
2.1.09 19:36

Jirko, tak si uzijes vnoucatka. Se trema detma jich snad budes mit hodne. To se vyradis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.1.09 20:26

Pavli já se teda přiznám, že jsem myslela, že tetování bude decentnější. Je to pěkné, ale já bych si to teda nedala. Chápu, že to teda musí dost bolet…

Žížalo - musíš myslet pozitivně a ne hned, že druhé těhu bude jako první ne? Moje bývalá kolegyně první proležela a druhé měla ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.1.09 20:40
kitty25 píše: Žížalo - musíš myslet pozitivně a ne hned, že druhé těhu bude jako první ne? Moje bývalá kolegyně první proležela a druhé měla ok

Jo jo Jani,musíš myslet pozitivně.Já první měla úplně v poho a každé další horší a horší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.1.09 21:06

hele Jiřko, takový pozitiva si nech jo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
2.1.09 21:10

Hele nestrašte se navzájem, jo?
Já jsem měla zase každé těhotenství lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.1.09 21:21

:lol: :lol: No já jen,aby nebyla Janka překvapená.Stát se může cokoliv. :wink:
No ale stejně,každé těhu horší příznaky a ještě bych si jedno dala. :wink: I přes ty nepříjemnosti je to nejkrásnější období. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
2.1.09 21:34

Teda, Jiři , ty umíš povzbudit, jen co je pravda. :lol:

Kitty
Já se snažím myslet pozitivně, ale stejnak se trochu bojím, hlavně kvůli Matesákovi.

Co Terulka, nemáte některá zprávy, jak dorazili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
2.1.09 21:37

zizalko…islo ti to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie