PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
3.1.09 16:26

Pavli
Zatím čistím tím gumovým co vypadá jako normální.Ale už se může i normálním dětským měkkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.1.09 16:29

já mám takový dětský, co byl v :,-(ě z dm, teda krátký normální se štětinkama.

já bych ty tablety moc neřešila, mě to řekla zubařka a tak je dávám, předepsala i dětská dr. vodu nijak zjišťovat nehodlám.
já tablety brala celé dětství a fleky nemám, tak na to prdím.
kdyby to někdo zjišťoval, dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.1.09 16:53

Kitty
Zjišťovat to nebudu, ale ve škole jsme překládali článek o tom, jak je v Praze fluoridová voda a jak ve výzkumech vyšlo, že to přidávání fluoru má cenu. Tak nejspíš ve vodě je, ale ruku do ohně za to nedám.

Taky čistím kartáčkem z dm, doktorka říkala, že stačí i kus látky na prstu, že jde hlavně o naučení zvyku.

K zubařce ůjdeme až tak na 18 měsíci, jsem se tak dohodla s doktorkou, teď stejnak neotevře pusu ani přede mnou, natož před cizím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.1.09 17:03

Tak já jsem s Radečkem byla u zubařky v roce.No kousek po,ale jakoby v roce.On je Raďulka šikulka a pusu otevřel.Ale i kdyby neotevřel,tak by se aspoň povozil v křesle.Aby si zvykl.S dětmi jsem začla chodit od roku a půl nebo od dvou let.První prohlídka byla jezdící a až na druhé tu pusu otevřely.Kuba mi potom strkal to zrcátko do pusy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.1.09 17:11

Jani ,ty máš novou fotku pod nickem.Pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.1.09 18:07
jirabobes píše:
Jani ,ty máš novou fotku pod nickem.Pěkná.

Díky, jsem se v tom prográmku doporučovaném Martinou naučila konečně rychle a jednoduše ořezávat fotky, tak jsem si ji změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
3.1.09 20:35

Hezký večer,

Fluor nedáváme. Ptala jsem se obvoďačky u Honzíka, řekla mi, že to nechá na zubařku a zubařka řekla, že není třeba. K zubaři půjdeme všichni tři v únoru. Na noční kojení se zubařka vůbec netvářila. Zuby čistíme kartáčkem bez pasty ráno i večer.

S televizí neporadím, nastudováno nemám.

Jdu zahnat Honzíka do postele, pozítří jde do školky, tak musíme nastolit zase režim (Ondra už snad konečně po půlhodině uspávání spí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
3.1.09 22:15

Ahojte!

Tak už jsme doma… Bylo krásně, skvěle jsme si to užili, i když se mi hrozně stýskalo. Dobře jsme si zajezdili, chodili do aquaparku, vyzkoušeli sáňkařskou dráhu, zašli na párty :) .
Matýsek je od babiček pěkně vykrmený, prý vstává v 5h ráno, tak doufám, že se zase najede na náš normální režim. Měl několik dní průjem, má pořád opruzený zadek, ale jinak pohoda (tu virózu měla celá moje i manželova rodina). Když jsme přijeli, tak na mně asi minutu nechápavě koukal, ale pak se na mně vrhnul a už se mně nechtěl pustit… Jinak už začal trochu chodit (asi jsme tady jedni z posledních), když se zapomene, tak udělá pár kroků… A úplně mi za ten týden vyrostl…

Jinak všem přeju vše nejlepší do nového roku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.1.09 22:18

tak to je Mates šikulka, že to zvládnul. Na režim určo najede, protože doma je prostě doma, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.1.09 22:18

a vůbec, jak dopadla Báro bilance prvního vánočního nakupování přes tvůj e-shop? se pochlub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.1.09 22:51

Bramburko
Tak to zní, že jste si to užili a i Matýsek si to užil.To je fajn, já bych se ustýskala. Dej nám sem nějaké fotky, ať se můžem pokochat a závidět. :wink: A gratulace k ťapání. :wink:

Kitty
Jak jde učení? Já už šilhám a mám těch zvířat plný zuby. A kytky jsou ještě horší. S takovou mě v pondělí vyrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.1.09 00:44

Tak máme hotovo.Dneska toho bylo požehnaně.

Baruš
Vítej doma.Marýsek a babička jsou šikulky,že to zvládli. Fotky budou? To víš,já se na hory nedostanu ani u nás,natož tak do Alp.Tak ať se aspoň pokochám. :)

Jsem k.o.

Dobrou a klidnou noc všem.

Jo,psala mi Terezka,že tam prší.

Už fakt jdu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
4.1.09 03:43

Ahoj Barco, taky se tesim na fotky. A co prsa? Nemela jsi problemy s mlekem? Prestalo se delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.1.09 06:32

Ahojky

Holky,nejak to už nezvladam.Manželstvo,domacnosť…no skoro vobec nič.Samik sa v noci budi skoro každych 15min.Po tom kojeni v autosedačke mám úplne do krvy popraskané bradavky :cry: .Takže,každé nočné kojenie ma ide zabiť.Už som nemohla ani zaspať.Pak tu chodím celý deň jak mrena a som nervozna.Dnes ešte musim zbaliť Adama a napiecť mu.Zajtra rano o 5h odjiždi do Prahy :(

Včera som stihla prečítať 2 stranky :roll:

Pavli 8O 8O 8O kerka je moooc pekná,ale na moj vkus moooc velka.Ja mam radšej menej nápadné veci :wink: .Ale je fakt pekná

Baruško vitaj speť.Hlavne,že ste si to užili.Obdivujem,ťa,že si dokazala byť bez maleho.Adam mi ho veme ven a ja furt čumim z okna kde su a vyvolavam mu jak maly :oops:

čistenie zubkov Samík si čisti sám so mnou.Ale len mu namočím kartáček do vody.Maju sa čistiť poriadne,keď vyjdu stoličky.U nás asi až za rok :lol: Chcem mu kupiť tie fluoridové tablety,ale furt sa na to zabudnem spýtať dr. :roll: :oops:

Televize ja sa v tom nevyznam,ale určite neodporučam taký starý krám ako mame my.Je sice 72,ale zaberie polku obyvaku :lol: :lol: :lol: :lol: Keď raz budem mať na novú,tak si kúpim 82 večšiu nie ale hlavne nech je čo najtenšia a zavesím si ju na stenu,nech nezabera priestor :lol: :lol: :lol:

tak idem skusiť dočitať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.1.09 06:57

Holky všetky fotečky su moc moc pekné.Hlavne tie detičky na nich

Samík už spí hodinu vkuse 8O :D .Hlavne,že ja tu sedim a nespim :oops: :roll:

Tááák pár fotiek z vianoc

http://emimino.cz/…100_4613.JPG /> http://emimino.cz/…100_4605.JPG /> A tady bol Samík s babičkou uklízet v kostole
 http://emimino.cz/…100_4531.JPG

Jiřko myslim,že ty si psala,že v noci mliko už nie,že sa kazia zuby.Tak poraď ako mu vysvetliť,že nomože.Davam mučaj ale keď sa napije,tak chce prso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí