Poradna duly
Jana Čurdová
Pavli
Zatím čistím tím gumovým co vypadá jako normální.Ale už se může i normálním dětským měkkým.
já mám takový dětský, co byl v
ě z dm, teda krátký normální se štětinkama.
já bych ty tablety moc neřešila, mě to řekla zubařka a tak je dávám, předepsala i dětská dr. vodu nijak zjišťovat nehodlám.
já tablety brala celé dětství a fleky nemám, tak na to prdím.
kdyby to někdo zjišťoval, dejte vědět.
Kitty
Zjišťovat to nebudu, ale ve škole jsme překládali článek o tom, jak je v Praze fluoridová voda a jak ve výzkumech vyšlo, že to přidávání fluoru má cenu. Tak nejspíš ve vodě je, ale ruku do ohně za to nedám.
Taky čistím kartáčkem z dm, doktorka říkala, že stačí i kus látky na prstu, že jde hlavně o naučení zvyku.
K zubařce ůjdeme až tak na 18 měsíci, jsem se tak dohodla s doktorkou, teď stejnak neotevře pusu ani přede mnou, natož před cizím.
Tak já jsem s Radečkem byla u zubařky v roce.No kousek po,ale jakoby v roce.On je Raďulka šikulka a pusu otevřel.Ale i kdyby neotevřel,tak by se aspoň povozil v křesle.Aby si zvykl.S dětmi jsem začla chodit od roku a půl nebo od dvou let.První prohlídka byla jezdící a až na druhé tu pusu otevřely.Kuba mi potom strkal to zrcátko do pusy. ![]()
jirabobes píše:
Jé Jani ,ty máš novou fotku pod nickem.Pěkná.
Díky, jsem se v tom prográmku doporučovaném Martinou naučila konečně rychle a jednoduše ořezávat fotky, tak jsem si ji změnila.
Hezký večer,
Fluor nedáváme. Ptala jsem se obvoďačky u Honzíka, řekla mi, že to nechá na zubařku a zubařka řekla, že není třeba. K zubaři půjdeme všichni tři v únoru. Na noční kojení se zubařka vůbec netvářila. Zuby čistíme kartáčkem bez pasty ráno i večer.
S televizí neporadím, nastudováno nemám.
Jdu zahnat Honzíka do postele, pozítří jde do školky, tak musíme nastolit zase režim (Ondra už snad konečně po půlhodině uspávání spí).
Ahojte!
Tak už jsme doma… Bylo krásně, skvěle jsme si to užili, i když se mi hrozně stýskalo. Dobře jsme si zajezdili, chodili do aquaparku, vyzkoušeli sáňkařskou dráhu, zašli na párty
.
Matýsek je od babiček pěkně vykrmený, prý vstává v 5h ráno, tak doufám, že se zase najede na náš normální režim. Měl několik dní průjem, má pořád opruzený zadek, ale jinak pohoda (tu virózu měla celá moje i manželova rodina). Když jsme přijeli, tak na mně asi minutu nechápavě koukal, ale pak se na mně vrhnul a už se mně nechtěl pustit… Jinak už začal trochu chodit (asi jsme tady jedni z posledních), když se zapomene, tak udělá pár kroků… A úplně mi za ten týden vyrostl…
Jinak všem přeju vše nejlepší do nového roku!!!
tak to je Mates šikulka, že to zvládnul. Na režim určo najede, protože doma je prostě doma, uvidíš.
a vůbec, jak dopadla Báro bilance prvního vánočního nakupování přes tvůj e-shop? se pochlub
Bramburko
Tak to zní, že jste si to užili a i Matýsek si to užil.To je fajn, já bych se ustýskala. Dej nám sem nějaké fotky, ať se můžem pokochat a závidět.
A gratulace k ťapání. ![]()
Kitty
Jak jde učení? Já už šilhám a mám těch zvířat plný zuby. A kytky jsou ještě horší. S takovou mě v pondělí vyrazí.
Tak máme hotovo.Dneska toho bylo požehnaně.
Baruš
Vítej doma.Marýsek a babička jsou šikulky,že to zvládli. Fotky budou? To víš,já se na hory nedostanu ani u nás,natož tak do Alp.Tak ať se aspoň pokochám. ![]()
Jsem k.o.
Dobrou a klidnou noc všem.
Jo,psala mi Terezka,že tam prší.
Už fakt jdu. ![]()
Ahoj Barco, taky se tesim na fotky. A co prsa? Nemela jsi problemy s mlekem? Prestalo se delat?
Ahojky
Holky,nejak to už nezvladam.Manželstvo,domacnosť…no skoro vobec nič.Samik sa v noci budi skoro každych 15min.Po tom kojeni v autosedačke mám úplne do krvy popraskané bradavky
.Takže,každé nočné kojenie ma ide zabiť.Už som nemohla ani zaspať.Pak tu chodím celý deň jak mrena a som nervozna.Dnes ešte musim zbaliť Adama a napiecť mu.Zajtra rano o 5h odjiždi do Prahy ![]()
Včera som stihla prečítať 2 stranky ![]()
Pavli
kerka je moooc pekná,ale na moj vkus moooc velka.Ja mam radšej menej nápadné veci
.Ale je fakt pekná
Baruško vitaj speť.Hlavne,že ste si to užili.Obdivujem,ťa,že si dokazala byť bez maleho.Adam mi ho veme ven a ja furt čumim z okna kde su a vyvolavam mu jak maly ![]()
čistenie zubkov Samík si čisti sám so mnou.Ale len mu namočím kartáček do vody.Maju sa čistiť poriadne,keď vyjdu stoličky.U nás asi až za rok
Chcem mu kupiť tie fluoridové tablety,ale furt sa na to zabudnem spýtať dr.
![]()
Televize ja sa v tom nevyznam,ale určite neodporučam taký starý krám ako mame my.Je sice 72,ale zaberie polku obyvaku
Keď raz budem mať na novú,tak si kúpim 82 večšiu nie ale hlavne nech je čo najtenšia a zavesím si ju na stenu,nech nezabera priestor
![]()
tak idem skusiť dočitať…
Holky všetky fotečky su moc moc pekné.Hlavne tie detičky na nich
Samík už spí hodinu vkuse
.Hlavne,že ja tu sedim a nespim
![]()
Tááák pár fotiek z vianoc
http://emimino.cz/…100_4613.JPG /> http://emimino.cz/…100_4605.JPG /> A tady bol Samík s babičkou uklízet v kostole
http://emimino.cz/…100_4531.JPG
Jiřko myslim,že ty si psala,že v noci mliko už nie,že sa kazia zuby.Tak poraď ako mu vysvetliť,že nomože.Davam mučaj ale keď sa napije,tak chce prso…