PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
4.1.09 21:45

Jiři
To měl být nejapný žert. :oops: Mě se to taky ještě nestalo, jen navečer na návštěvě.

Katko
Tak jsem zvědavá na fotky, jak to tam máte krásný.

Díky za rady, ještě, že vás mám, společně vyřešíme všechno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
4.1.09 21:47

Holky, dobrou noc.

jsem vás dočetla, ale chce se mi spinkat… mates taky Luci nespí, je to děs běs… musím na něj taky něco vymyslet.Ale když mu zase leze zub, zak se mi nechce začínát s něčím novým. Výmluva, co??? No jo, zítra začínám hubnout a mates přechází na UM!!!! Si slibuji!

a příští týden bude spát a usínát sám!!! si slibuju:-)

tak jsem zvědava.

Dobrou noc

Jiřko, byli jsem na Kralickém Sněžníku Dolní Morava nebo tak nějak, mezi Jeseníkem a Orlickýma horama…

Jo a míry v podsatě nevím. Naměřeno u bývalé mudr 76 u nového doktrora 73.. tak nevím…
váha 9,6
zuby 7ks

tak jdu hajat… papa

dejte nějaké fotky baby¨!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.1.09 21:51
žížala píše:
Jiři
To měl být nejapný žert. :oops: Mě se to taky ještě nestalo, jen navečer na návštěvě.

V pohodě.My se tam, fakt procházeli. :lol: No i nakupovali…možná 2 hoďky. :oops: Ale ve tři jsme jeli domů.Večer by mě to nepřekvapilo,ale ve dne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.1.09 21:56

Kačko
Takže přestáváš kojit? Já se nemůžu dokopat. :oops: No jo,ale když já kojím poslední dítko.ždycky když na mě něco leze a povzdechnu si,že si nic nemůžu vzít,tak mi Martin řekne,ať přestanu kojit,že děti už dávno nebyly kojení.Ale ještě nechci přestat.

Myslíte,že ještě něco prospěšného prckům předáváme? Myslím v mlíku? Si říkám,že nepřestanu,zvlášť když je pořád zahleněný.Tak má aspoň trochu mlíka,jinak mu těď nedávám nic mléčného.Ještě,že zítra jdeme k mudře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.1.09 22:05

Kačko
Tak si Matýska změřte doma a zapíšeme to co naměříte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.1.09 22:19

Tak naše vánoční fotečky. :wink:

Děti si hrají po rozbalení všech dárečků.To není čurbes,to jsou ty dárky.Teda jen maličká část. :lol:  

A jedna ze 28.12.,dřív o toho nosorožce Radeček nejevil zájem. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.1.09 23:04

Jiři
Já si myslím, že mlíko je pořád pro děti lepší než kravské. Však jsme jediní savci, kteří pijí jiné, než mateřské mléko.

Kačko
Já to taky kvůli zubům oddalovala a nechtělo se mi do toho, vlastně do ničeho nového.
Tak hodně sil přeju.
Jiři
Fotky pěkný, líbí se mi, jak si hezky hrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.1.09 23:19

Chtěly jste fotky, máte je mít :lol:

ještě dlužím sedajdu (dokonce bez pláče :lol: )
http://img3.rajce.idnes.cz/…PC080035.JPG

šťastné dítko u stromečku-samospoušť :lol:
http://img3.rajce.idnes.cz/…PC240163.JPG

Matík a stromeček
http://img3.rajce.idnes.cz/…PC240167.JPG

a jedna narozeninová (dort se bohužel nevyvedl, neztuhnul mi jeden medvěd a proto nebyl stojící, ale ležící, ale oslavenci chutnal a to bylo hlavní. :lol: )
 http://img3.rajce.idnes.cz/…PC280185.JPG

Více fotek na rajčeti.

Jo a ještě vtipná historka z dneška-Matík šťastně bušil do stromečku traktorem a dal mu co proto, takže se stromkem na tři krále rozloučíme.

Dobrou, jdu spát, zítra mě čeká děsný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.1.09 00:45

Jani
Tak to šťastné dítko u stromečku mě pořádně rozesmálo. :lol: :lol: :lol: Moc ti to tam sluší.Konečně fotka,kde jde dobře vidět tvůj účes. :wink:
I ostatní fotečky jsou moc pěkné.
Jaký medvěd ti neztuhl?
Co bude zítra? Zítra ještě nic,ne?

Mám udělaný „marcipán“ a zítra začne moje další tvorba.Snad se mi to povede.Bude to do školky.

Jdu spát.Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.1.09 08:10

Dobré ráno všem. :)
Jsem prváááá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.1.09 08:58

ahoj, zdravím, včera jsem byla celý den v Brně na doučku z matiky a dneska jdu taky počítat, tak se mějte, stavím se později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.1.09 09:06

Dneska má MArtin písemku z matiky a z chemie.Chemii má v malíčku,zato s matikou se zapotí. :)

Jdu péct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
5.1.09 09:09

Dobré ránko,

jsme se dneska docela vyspali po hodně dlouhé době… Jaké UM používáte?? Já mám doma Nutrilon 2 z dob,kdy už jsem neodstřikávala, kdyby bylo třeba třeba.. Včera jsem ho matesovi udělala, fuj tajbl to bylo, Mates to taky nechtěl…

Si pamatuju takový ten komunistický sunar, byl výborný… je stále dobrý???

Nebo takové ty dražší mléka???

Bebusko, ty jsi vlastně nekojila,co používáš??

U nás je nádherně bílo… Dneska nikam pro jistotu nejedu, vlastně ani nemůžu,manžel odjel s autosedačkou a do vajíčka už „asi“ matese nenarvu..

Máme tady nějakou Plzeňačku???
Jsem si vybrala v kice závěsy a tady bylyposlední, v plzni jsou další kusy, bohužel neposílají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
5.1.09 09:23

Kačko, kojeným dětem prý nejvíc chutná sunar. Navíc od 12 měsíců existuje i sunar s příchutí (banán, vanilka, kakao), takže to může být další krok, když to nepije. Nutrilon se doporučuje mimčům, že je „nejlepší“, ale moc nechutná. A dražší mléka? Nejdražší je Nutrilon, ne 8).

Já teď byla pro auto na nádraží (manžel s Honzíkem si ho ráno vzali, aby stihli vlak do školky) a cesta nic moc. Odpoledne musím ještě do školky, tak snad silnice protáhnou.

Autosedačka - vajíčko máme obrovské, na jaře v něm nouzově jel Honzík :oops: a hlava mu nepřečuhovala. Ondra dostal k vánocům MC sedačku, doufala jsem, že v ní přestane tolik brečet, ale bohužel :?.

Kitty - Matika, ta mě vždycky bavila 8) , ale ostatní moc ne. Co berete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
5.1.09 09:26

V jednu se jedu podívat do jedněch soukromých jesliček, že bych tam teď, když budu jezdit do práce, Ondru jednou týdně dávala. Jsem zvědavá :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí