PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
3.1.09 14:26

my dáváme večer kaši, pak Robik bohužel už mlíko nechce, takže další flaška mezi pátou a šestou. Ráno dáváme taky kaši a ne mlíko, Robik ho nechtěl. Jinak já bych v noci spíš učila bez mlíka, kamarádce doktorka poradila dát jen čaj nebo vodu, aby si nezvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.1.09 14:41

Ahoj
Tak,že bych byla vyspaná,se teda říct nedá.No nic.Děti mi asi venku umrzly.Už mají nachystaný horký čaj a oni nikde.

Ad mlíko na noc.....raději v noci mlíko nedávejte.Děti se to pak naučí.A krom toho se jim budou kazit zuby.Takže po kaší mlíko třeba jo,ale pak vyčistit zoubky.Znám celkem dost dětí,které usínaly s flaškou mléka a kolem třech let mají ošklivé černé zuby.Tak na noc raději jen vodu a nebo neslazený čaj.

Jitus
Jj mám.Někdy od října.po zavedení mě cca týden bolel podbřišek celkem hodně.Pak jen občas pobolíval.Cca 2 týdny jsem krvácela.Pak chvilku pauza a zase špinila a krvácela. :roll: Začátek byl hnusný.......Zato na konci listopadu jsem dostala MS.Byla bych řekla taková průměrná,ale bez bolestí…V prosinci jsem šla na kontrolu,jestli se neposunulo a jestli správně sedí.A dr mi řekl,že mám sliznici ...... nějaké číslo........a o číslo míň,tak budu úplně bez té otravné MS.Takže to vypadá,že se to blíží,protože se nic nerozjelo a zase je to míň než včera...........Takže moje MS vypadá asi takto: První den jen malinko na papíře, druhý den na intimku, třetí den trošku víc,ale pořád jen na intimku, čtvrtý den jen na papíře........... Prostě parááááda.Příště bude buď stejně maličko nebo rovnu nebude. :dance:
Slabším náturám se omlouvám za popis.Snažila jsem se,aby to neznělo nějak nechutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
3.1.09 15:02
Jitus1 píše:Pajuleno , taky mě překvapila velikost tetování. Líbí se mi :) Co na to manžel?

No ono na tech fotkach vypada opravdu o dost vetsi. Uplne vsichni reagovali, ze je strasne velke. Nasi byli doslova vykuleni. Ale ja si to fotila sama a z vrchu, tak se to dost protahlo a vypada to, ze to mam do pul litka.Me se nejak extra velke nezda. Manzel (nebo skoromanzel :) ) byl u toho, kdyz se to delalo a ve vsem mi radil, takze ma na nem taky trochu zasluhu. Moc se mu libi. Ja uz si na nej zvykla a jsem z nej moc stasna. Ja miluju vysoke podpadky a s nimi to vypada nejlip :D Jsem se vcera promenadovala hodinu pred zrcadlem :lol: :roll:

K tem zubum. Mamy znama ma synu dva roky, ktereho stale v noci koji a ten nema zdravy zub v puse. Ma asi 8 blomb, coz musi byt ve dvou letech hruza. Ja to teda delam dost blbe. Vycistim vecer zuby a pak mu dam jeste cucnou. Ale s tim je konec. Holky, cistite zuby i rano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
3.1.09 15:10
Jitus1 píše:Pajuleno , taky mě překvapila velikost tetování. Líbí se mi :) Co na to manžel?

No ono na tech fotkach vypada opravdu o dost vetsi. Uplne vsichni reagovali, ze je strasne velke. Nasi byli doslova vykuleni. Ale ja si to fotila sama a z vrchu, tak se to dost protahlo a vypada to, ze to mam do pul litka.Me se nejak extra velke nezda. Manzel (nebo skoromanzel :) ) byl u toho, kdyz se to delalo a ve vsem mi radil, takze ma na nem taky trochu zasluhu. Moc se mu libi. Ja uz si na nej zvykla a jsem z nej moc stasna. Ja miluju vysoke podpadky a s nimi to vypada nejlip :D Jsem se vcera promenadovala hodinu pred zrcadlem :lol: :roll:

K tem zubum. Mamy znama ma synu dva roky, ktereho stale v noci koji a ten nema zdravy zub v puse. Ma asi 8 blomb, coz musi byt ve dvou letech hruza. Ja to teda delam dost blbe. Vycistim vecer zuby a pak mu dam jeste cucnou. Ale s tim je konec. Holky, cistite zuby i rano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.1.09 15:10

Pavli
Tak já po kaši vyčistím zuby a potom ještě nakojím.Ale to brzo zkončí.
Dětem jsem toudle dobu už na noc mlíčko nedávala.O pár měsíců dýl Radečkovi snad neublíží.
A čistím jen večer. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.1.09 15:28

já čistím zas jen ráno, večer dávám fluoridovou tabletu, dle rady zubařky, ale snad se vybičuju k čištění i večer. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
3.1.09 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.1.09 15:30

Petro
Jak dáváš tu tabletu? Velké děti ji cucají,ale jak ji mám dát Radečkovi.Mi zubařka nic neřekla (asi si myslela,že vím) a jen mi to zapsala,že flouridové tablety dávám.Tak bych teda začla,ale nevím jak.Vždyť ještě neumí cucat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.1.09 15:33

u nas tie tablety nie su..... 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.1.09 15:40

Ahojky,
učím se poznávačku rostlin a zvířat na přírodu, je toho 500 stránek, na každá 4-6 rostlin, je to na palici-nejhorší jsou mechy a ze zvířat ty, co nemůžu ani vidět.

telka
Holky, díky za rady. Ani mě nenapadlo kupovat jinou než digitální, dneska už to nemá smysl, i proto do ní jdeme. Velikost jak psala Kitty, 82 cm, víc se nám sem nevejde a ani nemá smysl, neb bychom si kazili oči. A těch 15tis. mám jako rozumnou hranici, přeci jen investuju radši do jiných věcí. :lol: A taky známé heslo-nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci stále platí. :lol:
Kačko
Pěkné fotky. A u nás ta stará telka poletí, neb nevím, kdo by se na ni ještě chtěl koukat, když skoto nehraje a rozumět je taky jak kdy.:lol:

záchod
Taky u nás vede, ale sám tam nesmí, jen když tam někdo sedí a je ucpáno. :lol: A začal moc rád strkat hlavu do pračky. :roll: :lol:

Kitty
Ještě jsem se chtěla zeptat, nějak to tu zapadlo-to ticket to ride máte karetní nebo deskovku?Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.1.09 15:47

no Robik má zuby, takže jí kouše… ale zkus mu jí dát, uvidíš, co s ní udělá ne?

Marti tak jsou jiné, zeptej se v lékárně, mají víc druhů, jedny jsou tuším ještě s kalciem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.1.09 15:48

Ještě k zoubkům Četla jsem, že mateřské mléko dětským zubům neškodí, neb obsahuje nějakou látku, která neutralizuje to, že je sladké.
My čistíme jak kdy, snažím se ráno i večer, ale občas to nedopadne.
A o těch tabletách vám řekla obvoďačka? U nás nic, nemáme je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
3.1.09 16:16

Kacko, fotky krasne! Uplne jsem se zacala tesit, az vyrazime taky :wink:

Marti, nektere staty maji fluorid ve vode, a proto se nepredepisuji, tak se zkus zeptat doktorky. My napr. tablety nemame, protoze ho tu pridavaji do vody, ale v x dalsich americkych statech musi tablety brat…

A jakym zubnim kartackem ty zuby cistite? Ja mam zatim gumovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
3.1.09 16:19

Jo a s tim fluorydem se to nesmi prehanet, nebo se udelaji fleky na zubech. Ja mam taky jeden. Moje kamaradka zubarka rikala, ze je lepsi si zjistit ten obsah vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.1.09 16:24

Jani
Nene,napsala mi je zubařka pro děti.Hrozí jim po Martinovi kazivé zuby.Kubík už má plombu.Asi měsíc.O Radečkovi nic neříkala,ale má to napsané v té zubní kartě,co je v očkováku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí