Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte, tak u mě nic nového…
Ivčo vítejte s miminkem doma!! Teď už budou jiné starosti - ale já už se na to moc těším!!!
Taky gratuluju Radce k Fildovi ![]()
Kdo bude další??
Tady se s miminkama úplně roztrhl pytel, musím dopsat svoje tipy, abych to vůbec stihla…
Aluška-překvapení - 3400 - kluk
Rachel - holčička - 3300
Fazole - holčička - 3100
Nikolina - chlapeček - 3650
Snad některé nemám dvakrát, už se nepamatuju ![]()
Krásné ráno všem ![]()
tak ani u mě žádné novinky, cítím se pořád stejně…jen to bříško je den ode dne větší. Teď roste opravdu před očima, až z toho mám děs běs…páč jestli to takhle půjde až do termínu, tak asi brzy exploduju
. Občas to beru s humorem, ale pravda, někdy už mám sama ze sebe solidní depky, jak jsem celá oteklá a vůbec…hrůza pohledět
. Ale těch pár dní už hald musíme vydržet
. Tak holky hlašte…která bude další??? ![]()
EvickaS píše:
Ahojte, tak u mě nic nového…
Ivčo vítejte s miminkem doma!! Teď už budou jiné starosti - ale já už se na to moc těším!!!
Taky gratuluju Radce k Fildovi
Kdo bude další??
Tady se s miminkama úplně roztrhl pytel, musím dopsat svoje tipy, abych to vůbec stihla…
Aluška-překvapení - 3400 - kluk
Rachel - holčička - 3300
Fazole - holčička - 3100
Nikolina - chlapeček - 3650
Snad některé nemám dvakrát, už se nepamatuju
dvakrat nemas.......ale nemas tipy na Vladi1 a na mna...........
![]()
Dobré ráno,
hlásim,že u nás žádná změna,tak se asi nic konat nebude,máme ještě čas.Beru to tak,že do 14dní to snad bude.
U nás je venku pěkně ošklivě,fouká vítr a prší.Sníh je dole a všude jsou louže a bahno.
Kitty,držim palce na kontrolu.
Zatim pa.
Tak kočky hlásím, že kočárek opět nebude
. Před chvílí mi volali, že to tenhle týden nestihnou, jestli nevadí, že ho dovezou až příští týden. Já už jsem z toho vážně zralá na prášky, to jsou všude jen sliby, med kolem hubiny a skutek utek
![]()
Nikolina1 píše:
Tak kočky hlásím, že kočárek opět nebude. Před chvílí mi volali, že to tenhle týden nestihnou, jestli nevadí, že ho dovezou až příští týden. Já už jsem z toho vážně zralá na prášky, to jsou všude jen sliby, med kolem hubiny a skutek utek
![]()
ale hlavne je ze bude,no nie???.......... ![]()
aj tak nepojdes hned von s miminkom...... ![]()
Ahoj holky, tak ja uz mam pres hodinu pekne poslicky
… jak porad nebylo nic, tak si to asi vybiram ted … muzu rict, nic moc
… asi zkusim i vanu … taky mi odesla hlenova zatka (asi zatim jen zacatek), ale na porod to jeste chvili nevypada … jen toho asi moc dneska neudelam ![]()
Nikolino , mam za sebou dalsi noc s bolestmi uzlin, ale ted to docela prestava, trochu se spustila ryma a povolilo to, snad to bude do dvou dnu pryc …pomohlo vcera vecer inhalovani hermanku… jinak s kocarkem si hlavu nedelej, my ho zatim nemame ani vybrany
… treba se to stihne … a nebo budete miminko ze zacatku nosit treba v satku, jestli ho mate … nejak bude …
tak se mejte a obcas neco piste, je tu takove ticho ![]()
Marti, kéž bych tomu mohla věřit, ale už se začínám obávat, že tenhle kočárek nám zkrátka není souzený či co… Předtím to takhle trvalo dva měsíce, pořád jen sliby, že příští týden už na 100% a nakonec skutek utek a my jsme pořád bez kočárku. A teď už jsem tááák doufala a těšila se že snad a zase ta studená sprcha..:(. Bohužel opět mi nic jiného nezbývá než doufat a věřit… Já vím, že s mimískem hned tak ven stejně nevyrazím, ale tím že nemáme kočárek, nemáme ho vlastně ani v čem převézt, páč autosedačka je součástí toho co jsme si objednali… Ale ono to nějak dopadne… Jen na té náladě mi to zrovna dvakrát nepřidává, chjoooo
Aluško, tak koukej toho bacila co nejdřív setřást, ať jsi k porodu fit
, vypadá to, že jsi další horká adeptka
…tak držím palečky. Jakto, že jste taky ještě bez kočárku???
NIKI…nebud smutna.........nejak bude,uvidis........... ![]()
ja patram dalej po tovjom kociku,ked budem nieco vediet poslem ti SZ..............
![]()
aj moja skoro svagrova bola tiez par dni pred porodom chora a onedlho porodila.............tak bacha holky,co ste chore...........
![]()
inak skore uzdravenie zelam........... ![]()
Aluško,to se zdá nadějný,třeba to nebudou poslíčci a začíná se rozjíždět k porodu.
Nikolino,tak to je radost s tim kočárkem,ale asi budeš muset doufat,že příští týden bude.Nejhorší je,že Ti něco slíbí,pak to nedodrží a ty s tim vůbec nic nenaděláš,akorát máš nervy,aby to přišlo včas.
Marti, jsi zlatíčko
, ale nelam si s tím hlavinu…ono to nějak dopadne…Obávám se, že nic jiného než doufat nám stejně nezbude :/, páč už jsme tam nechali zálohu, takže těch možností, jak tuhle nepříjemnost vyřešit je vážně po skromnu :/.
Ahojky těhulky a maminky,
ozývám se po delší době, ale měla jsem tu na týden skoro tchýni a to byl mazec
Všem novopečeným maminkám - obrovská gratulace ke klučíkům že by už taky nějaká holčička - co Aluško??
Nikolíno - držím pěsti s kočárkem, neboj, nějak to dopadne, hlavně se nenervuj ![]()
Já začínám být hrozně unavená, všechno mě zmáhá, břicho mám jak balon, ale podle páteční kontroly to na porod jen tak nevypadá. Akorát podle UTZ už má malá 2970 g
a to už by skoro mohla ven ![]()
Jestli si pamatuju dobře, tak fotečky miminek sem dávaly Ivča, Terulka a Jířa - jsou super.
papa, mějte se krásně.
Vladi, přesně tak…nejhorší na tom všem je ta bezmoc
. Kdyby to bylo poprvé, co tohle řeším, tak se nad tím možná ani nepozastavim, ale po té první „dvouměsíční zkušenosti“ už jsem fakt bezradná… Ale jak říkáš, neudělám nic… No snad raději už dost o kočárku nebo mi hrábne ![]()
Ahoj holky!
Tak se tady pořád rozkoukávám..... tipy na mimísky - zatím se nepřipojím, fakt jsem mimo ![]()
Už jsem sice Radce psala, i ještě kytičku
......
Radko, moc gratuluju k Filípkovi, celé rodince přejem moc zdravíčka a štěstíčka…
http://www.gify.nou.cz/…ubory/61.gif
Marťo , moc díky za ten odkaz, jsou tam užitečné rady ..... moc se mi to hodí, dokonce jsem včera navečer volala laktační poradkyni, tak to snad zvládnem v pohodě, už je to na dobré cestě ..... no, kdyby se mi prsa nalila už v porodnici, tak bychom to asi vyřešili už tam, takhle člověk hledá každou info ..... ještě jednou díky!!!!!
Teď čekáme na paní doktorku, každou chvilku by měla dorazit. No, zkusím zatím popsat narození Honzíka, kdybych to nestihla, tak brzy doplním.....
Marti , super, že vedeš tabulku, až budeš v porodnici, tak ji zase třeba převezmu, zatím jsem ráda, víc než počítači se věnuju miminku a tatínkovi ![]()
A ještě poprosím o opravu údajů - tímto se všem omlouvám za mystifikaci - nějak jsem po porodu asi blbě vnímala nebo co, Honzík neměl 51 cm, ale jen 49 cm ...... já jsem do světa rozeslala smsky se špatnou mírou
![]()
Tak hezký den všem, kdo se chytá rodit, tak ať to v pohodě zvládnete!!!!
Jo, koukala jsem do galerky, krásní broučci ...... všímáte si, že se rodí jen hezká miminka ![]()
Pa I.