Poradna duly
Jana Čurdová
Terulko, obrovská gratulace k Eliáškovi
![]()
Hodně zdravíčka vám oběma a Tobě mamčo hodně mlíčka. Kitty, tak že by další miminko?
Budem držet palečky ať se to hýbe a máš toho svého drobečka brzo u sebe ![]()
Terulko posielam ti OBR gratulaciu k prekrasnemu vykonu…prajem hodne mliecka,zdravia a stastia,lasky......nech vam robia deticky len samu radost.....!
![]()
Terulka - OBR GRATULACE!!!!!! Vyšlo Ti to ještě v listopadu, koukám ![]()
Vladi1 - jééé vánoční výzdoba.. co vše a jak zdobíš?? Já dneska další várku lineckého peču, perníky opět, protože jsme minulý týden půlku sežrali a asi udělám kokosové koule už a hodím je do mražáku, ať vydrží. Jinak že bych šla už narvat někde větvičky a nazdobit je?
Tak holky papa
Tak jsem psala Jíře,že máme další prosinčátko a odpísala:
Terezce mooc blahopřejeme. Uz konečně začínám mít mlíčko. A Rada se uz naucil pit. A zacina pribirat. Zitra by nas meli pustit domu.
Tak holky sup,sup, kdo bude dalsi? Ted by to chtelo nejakou holcicku. Vsechny moc zdravim. Papa J.
TAK BUDEM DRŽET PĚSTIČKY ABY JE ZÍTRA PUSTILI!!!
Holky nějaké info od Ivči není?
Děvčata,
vím že je sobota,obvykle tu také nestraším,ale nějak mi tu schází některé těhulky co se neozvaly.
Jinak Terulka neměla tipovačku na mimčo?! ![]()
Chybí tipy také na Vladi,Alušku,Nikolinu a Rachel a ještě někdo se blíží kosmickou rychlostí???? Hlaste se dobrovolně ![]()
Moje tipy:
Vladi-3320g
Aluška-3400g
Nikolina-3200g
Rachel-3500g .......
a dál kdo další??? ![]()
ahojky, tak přidávám tipy:
Vladi-3360g
Aluška-3420g
Nikolina-3280g
Rachel - 3220g
Ještě Radka ![]()
můj tip:
Radka-3370g
no je sobota malá je dnes se svou sestřenkou a babičkou ve škole dělají adventní věnce tak jsem zůstala doma sama (manža stále na Slovensku) tak se nudím a snažím se vás popohnat k porodům už je
PROSINEC
Ahoj, hlásím, že žádné změny u nás nejsou. Dneska jsem spala 11 hodin v kuse, to snad ani není možné…
Jinak chodím pěšky po schodech domů/7.patro/, večer si dávám svařák, piju maliník, denně aspoň jedna hodinová procházka, no prostě se snažím - anic.
Tak už se na to asi vykašlu.
Ale vždyť nehoří, máme čas.
GRATULUJEME všem novým miminkům!!!! ![]()
Hurá!!! vítám dalšího chlapa mezi námi - přeju mu hrozně moc dobrého mlíčka, zdravíčka a tu nejlepší maminu pod sluncem ![]()
tak maminy která pak otevře prosinec - šup šup
Taky se přidávám k velké gratulaci a vítááám dalšího chlapáka mezi námi, přeji hodně štěstíčka a zdravíčka.
No ode dneška jsem už ofic v prosinci, tak doufám, že se nám te rychlej rozjezd na konci listopadu tímto neutne.....a nebudem tady všechny čuček do Vánoc
![]()
Já jsem byla včera na té akcičce a vydržela do deseti, potom jsem jeli domů…, ale bylo to fajn.
Vladi-3350g
Aluška-3430g
Nikolina-3250g
Rachel-3560g
Tak zatím papa
tak nevím, zda jsem v mezičase poslala nějaký tip, ale posílám tyto. Holt Terka nás předběhla, tak to jsme nějak nestihli.
Vladi-3260g
Aluška-3620g
Nikolina-3380g
Rachel - 3160g
Radka - 3550g
Kitty - 4100g (doufám, že víc ne)
tak doufám, že to je snad všechno /zatím/
Rachel,dělam věnec na dveře,do oken dávam zvonečky,Verče tam dam obrázky, ještě dělam věnec na stůl,svícny a na větvičky pověsim perníčky.Na cukroví se chystam příští týden,jestli ještě budu celá,myslim,že jo
.
Aluško,mysli,že jsi to psala ty,mě taky doktor jenom prohmatává břicho,taj jestli se dole něco připravuje netušim
.U prvního těhu mě vyšetřoval spodem až do konce a ted 4týden nic,snad ví co dělá
.
Evičko,dneska si dam taky trochu svařáčku,ale spíš mam na něj strašnou chut,než abych pomáhala mimču ven.
Ahoj holky,
tak už se hlásím z domova… Zatím jenom krátce, dočtu vás později. Musím trošku dospat, dokud malý spinká
. Je to takový malý zlobivec, nechce moc spinkat, ale být pořád u prsu nebo se nosit. Jinak gratuluju Terulce, Jiřce i Ivče k miminkům!!!
Rachel Fifejdy super, perfektní přístup jak na porodním sále, tak na šestinedělí, fakt bych mohla doporučit.
Později přihodím nějaké fotečky a popis porodu. Tak se zatím mějte, opatrujte se!!! B.