Poradna duly
Jana Čurdová
Raduš, te´d se snažím šetřit, abych si ještě porod nevyvolala dříve. Do teď jsem lítala pořád jako drak, dokonce jsem byla v úterý na modní přehlídce nadace terezy maxové a pak na after párty.
Teda holky myslela jsem si jak se budu mezi modelkami cítit příšerně, ale… Maxové jsem si ani nevšimla když stála vedle mne
a navíc s tím obr břichem mi to opravdu seklo. Dokonce mi tam nějaký mládenec přišel pošeptat jak mi to úžasně sluší ![]()
No ale po stanovení termínu (ještě jsem smlouvala aby to bylo později) už si netroufám ani do schodů
Navíc mne pan doktor vyděsil, že máme mimino o tři týdny menší. No on řekl zaostává v růstu (když viděl jak panikařím, tak hned začal, že někdo prostě rodí 4 kilové miminka a někdo menší). Ale stejně… měla by mít 3 kila, je to dost?
Fazole moja dcera mala 2900g a narodila sa len o par dni skor a nemala ziadne problemy.....tak si myslim ze vaha 3kg je o.k...........co bych dala ja za tie 3kg........
![]()
holky, tak ze by dnes nahodou jeden den bez cerstveho miminka?? ![]()
fazole , tri kila jsou v pohode ![]()
Terulko , to jsou zazitky, ze Ty se chystas predbihat??? ![]()
mejte se a odvahu!
Prosím pomoc!!! ![]()
Od včera se morduju s tím jak sem dostat foto Rádi!!!
Z telefonu jsem si to kablíkem stáhla do počítače mám to uložené na ploše ale nejde mi to dát do diskuze ani uploadovat do galerky. Jsem z toho vzteky bez sebe ![]()
Jsem takovej talent že bych se styděla:oops:
Sabiko - mně to taky nešlo, nemáš to moc velký? Já bych ráda poradila, ale dělala jsem to podle návodu od Martiny.
Aluško já nechci nepředbíhat, já jsem podle PM měla termín už 27.11. Ten termín co mám uloženej v tabulce je podle UTZ. A podle UTZ v 12tt, který je prý nejpřesnější mám termín 3.12., takže by mě zajímalo kterej ten termín vlastně platí.
Ahoj holky,
tak dneska zatim bez miminka,musíme nějaká přeci nechat na prosinec.
Terez,včera jsem se ptala na ty termíny sestry u doktora,protože je mam dost od sebe.Tak říkala,že podle PM a toho prvního UTZ jsou takové přesnější,ale příroda si to udělá stejně po svém. ![]()
Fazole,tak si užívej poslední dny bez mimi.Včera,když jsem byla na monitoru v nemocnici,tak tam s jednou paní taky domlouvali termín na císaře na příští týden.je to zvláštní vědět to dopředu,ale zas s tim budeš počítat.
Já jdu zítra zas na kontrolu s močí,tak mě držte palce,at tam už ta bílkovina neni.
Zatim pa,opatrujte se.
Jůůů,to je hezké miminko.Radovánek je fešák.
Marti,jsi šikula,to já jsem na věci ohledně počítače levá,ještě že Tě tady máme.
holky no nejsem az taaak vymakana...........
![]()
Jirko,Radko je moooc kraaasny a jak pekne na nas pozera.....
![]()
Tak jsem zpět z KO v porodce, Alexíček už má 2980g a porodní cesty už jsou prý pěkně nachystaný a měkoučký ![]()
Další KO příští týden.
Jiřko Radeček je fakt mooooc krásnej.
Holky mě tak bolí žebra to je hrozný, já už se taak těším, až budu moc normálně sedět, ležet, obouvat si boty… ![]()
Zatím papa