PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
28.11.07 11:07

Ahoj holky,
omlouvám se, že vám tu lezu, ale mám info od Jiřky: právě jí píchli vodu, tak už to bude asi fofr :wink:
Brzy budete mít další miminko :) … tak se mějte a hlavně hodně radosti s vašima sluníčkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
28.11.07 11:29

Ty brďo, to je rychlost v rození 8O. Moc na Jiřku myslím, to je porod v přímém přenosu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
28.11.07 11:30

Jůůů tak to už bude každou chvíli u Jiřky… já to prožívám úplně za ni, ježišmarjá.. at neporodím taky!!

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
28.11.07 11:33

HOlky…omlouvám se, že píšu…ale jsem poslední z listopadu a měla bych předávat štafetu :lol: Bohužel našemu malému se moc nechce, tak mu asi zítra budou muset pomoct! takže se brzy dočkáte! :wink:
Jinak přeju všem miminkům vše nej a vám klidný zbytek těhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
28.11.07 12:21

**Holky gratuluju k miminkům!!!!!!! **

Tak už i Jiřka se konečně dočkala.
Ale počkat počkat, začíná se tady předbíhat, to neplatí, já už taky chci miminko. :) :)

Dneska ráno jsem byla opět na CTG a zas se pro změnu panu Dr. nelíbilo, že mimísek pořád spinkal. Ale už se oběvily 2 kopce na spodní křivce, takže už to tam začíná pracovat. No v pátek si to jdu zase zopakovat, tak doufám, že se tentokrát miminko umoudří a nebude se ani moc vrtět, ani moc spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.11.07 12:26

Terulka........tim doktorom clovek nikdy nevyhovie!!!!............. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
28.11.07 12:33

Petule z listopadek, držím vám na zítra palec :wink: a díky za štafetu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
28.11.07 13:08

ahooojky těhulinky a maminky,

Jiřko moooc na Tebe s Alexíčkem myslíme, ať Ti to dobře dopadne a Radeček je krásný a zdravý miminečko.

Peťule mooooc Ti přeju ať už to máš taky za sebou a Maxíčka muchláš v náručí.

Elostris neblbni ať neporodíš někde na schodech :lol: :lol:

Rachel já jsem byla dopo v práci - no dnes toho bylo dost, teď mám oddych a na 14,00 letím ke kadeř ať je ze mě krásnááá mamka,ještě se musím příští týden objednat na barvení řas a obočí.

Holky taky u vás tak krásně svítí sluníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.11.07 13:25

moc děkuju Marťe za zmenšení fotečky, tak už jí mám taky v ikonce (sice vypadám jak blbeček, ale aspoň si mě umíte představit že???)

jinak já se cítím velmi dobře, zatím nic porodu nenasvědčuje. zítra mám kadeřnici, tak doufám, že to ještě stihneme. abych byla v porodnici za krasavici… :lol: :lol:

tak co ta Jířa - doufám, že už bude brzy posílat sms. už by mohl být Ráďa na světě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
28.11.07 14:10

Ahoj holky,

tak se nám Jiřka konečně dočkala.Držim moc palce,at to má brzo za sebou.Už si to zaslouží,když ji tak dlouho trápili poslíčci.

Peto z listopadu,tak se zítra drž,at to máš rychle za sebou.Mě u Verči dali v nemocnici 2 tablety a pak už to šlo dobře.

Na to,že ještě neni ani prosinec,už bude 4 chlap,to je fofr.

Já mam dnes po kontrole a monitoru v nemocnici.Monitor je v pořádku,mimčo se tedy moc nehýbalo,tak ho sestra poštuchovala,děloha v klidu.V pátek musim znovu ke svému doktorovi,páč mi našli bílkovinu v moči.Snad už to bude ok.

zatim pa,ještě nakouknu jak si vede Jiřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
28.11.07 14:11

Teda, holky, nepredbihejte, jo, ted mam byt na rade ja :D :D

V noci byl prvni naznak, ze bych treba mohla porodit jeste letos - o pulnoci me vzbudili poslicky, bylo jich dohromady asi 5. Uprimne receno, dost jsem se vydesila, protoze jsem si rikala, ze kdybych fakt rodila, tak ze bychom jeli vzbudit rodice, aby pohlidali Honzika a mezitim bychom volali do porodnic, kde me teda vezmou (uz vidim, kam bych se v 1 v noci dovolala 8O). Nastesti to nebylo nutne a Motol otvira uz v patek v 7 rano :D .

Gratulace bramburce k miminku.

Holky, taky mate ten pocit, ze ty porody jdou nejak rychle? Nastesti zatim zadne 24 hodinove horory.

Petule, stafetu uz jsme si prevzali samy :D Tak at uz moc dlouho necekas, vim moc dobre, jake to je - muj prvorozeny se narodil 41+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
28.11.07 14:28

tak jak tak jak :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Jirko , uzzzz? :wink: … tesime se tady s Tebou :)

Petule , listopadko, vydrz, vzdyt je cas! :lol:

Dneska mame vecer nejakou seslost, tak snad nebudu bavit spolecnost svymi prvnimi poslicky, nebo tak neco ;)

budu to tu sledovat … ale nekvapte tolik, takovych mimin a mamin hnedle ;)

paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.11.07 14:38

no mna strasne boli brucho…na pravej strane kde je maly..... 8O
a vystreluje mi bolest do pipiny........ :?

neviem co sa deje.......... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.11.07 14:46

Ahojky, tak já jsem po kontrole. CS 4.. Zítra CTG… jinak vše v pořádku…Do neděle mám držet klidový režim (ne, že bych ho nejak moc dodržovala)…a od neděle už můžu dělat všechno…ALe dr. si myslí, že př. týden ještě přijdu…

Tak se Jiřka už brzy dočká… :D …Každou chvíli to tu musí být.. :D

Marti , to nevím co to může být..ale nestraš…máme stejný TP ???? Už je líp..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.11.07 14:47

nie, nie je............. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie