Poradna duly
Jana Čurdová
Ivčo, moc moc Ti gratuluji ke krásnému zdravému synovi.. přeji hodně zdravíčka a štěstíčka.. držte se.. a jsme moc zvědaví na fotečky, až budete doma.
Lucie
Tak hned na uvod:
VSE DOBRE HONZIKOVI A JEHO RODICUM! AT SE JIM VSEM DARI A MAJI SPOLU HLAVNE PEKNE ZAZITKY!
Tedy, prosvihnout vitezstvi o 100g
… no nic, hlavni je, ze je Honzik vlastne pekne velky … coz jsme asi tusily, ne? … oni doktori radi strasi a ty jejich vahove odhady …
![]()
Takze ted bramburka a v zavesu Jirka??
ja naplanovala na vikend zdobeni adventnich vencu … tak se ukaze ![]()
pa, pekny den a at to jde
![]()
Ahoj holky.
Teď jsem se dozvěděla,že mají v porodnici v Karviné plno,ale prý berou.Snad to nebude nejhorší.Jdu běhat po schodech.
![]()
Pa pa J.
Ivčo, taky všechno nej nej k chlapovi! Teda to musel být frkot v osm na císaře a v 8.11 už byl pupík venku ![]()
hodně mlíčka a těšíme se na fotky
Ahoj holky, moc se omlouvám, že otravuju, ale chtěla bych moc popřát Ivči. ![]()
IVČO obrovská gratulace k Honzíčkovi. Hlavně zdravíčko, tobě spousty mlíčka a pevné nervíky. Petra ze snažilek ![]()
ahhooj..........holky............ ![]()
Ivco OBR gratulacia k narodeniu Honzika........
![]()
Barco drzim palce...........
![]()
a dneska som bola na KO........ ![]()
toto su vase tipy na vahu mojho synatora:
Chlapeček Jakubko (MartinaSK)
Rachel - 3450g
Bramburka81 - 3380g
KalinkaIvča - 3400g
Jirabobes - 3200g
MartinaSK - 3800g Ševča - 3650g
Radka75 - 3320g
Sabika - 3550g
Inge - 3600g
Kitty25 - 3420g
Aluška - 3850 g
tak skoro vsetky mozme zmazat a mozte si tipnut nove pretoze maly Jakubko UZ MA TERAZ 3598g.............
![]()
inak vsetko v poriadku a o tyzden zas..... ![]()
a vy vraj ze mam " male " brusko..............
![]()
tak sme vam teraz dali ale poriadny goool s tou vahou..........
![]()
Obrr gratulace Ivce k Honzikovi!!!
Ja se prave vratila z Motola, cipek je pry jeste taaakhle dlouhy a hlavicka rozhodne nikam nesestupuje
. Rikala jsem doktorce, ze se taky jeste rodit nechystam, kdyz maji prijem na porodni sal do patku zavreny a navic, ze planuju jit v nedeli na Mikulasskou s Honzikem, tak se smala.
No ale odpoledne jdu s Honzikem cvicit do sokola (teda pokud vstanu z postele
), takze co neni, muze byt…
Budu nakukovat, jak to vypada s Bramburkou, tak zatim.
ivco, moooc gratuluju k honzikovi!!!
je to sila, jak to uteklo, neni to tak dlouho, co jsme byly snazilky…
jinak gratuluju i k ostatnim miminkum, ale prosincovky, prosim prosim, mejte trochu soucit s nasi petuli a pockejte s dalsima drobeckama, az se narodi posledni listopadcatko, jo
?
Ahooooj holky.
Mám zprávu od Barči
Matysek je na svete!Narodil se dnes v 10:48,má 3400g a 49cm.Jsme zdraví a stastní!Porod nakonec celkem v pohode.Bara.
A ptala se,jak Ivča, tak jsem ji napsala.
Pa pa J.
Barco gratulujem k takym krasnym mieram......a Matyskovi prajem vela zdravia,vela mliecka od maminky a lasky........
![]()