Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Je tu někdo?
Blbá otázka co? Normální lidi v noci spí.
Já nějak nemůžu.
A už mě nebaví koukat do stropu.
Celé odpoledne jsem gruntovala.Vakuovala oblečení,třídila,přemísťovala,třídila a ukládala boty......No byteček je úplně,ale úplně připravený na příchod malého.Teda až na nevyžehlené prádlo,ale na to jsem už neměla sílu.A teď tu Marťa spí,tak ho nechci budit kramařením. ![]()
Po schodech jsem nakonec taky neběhala.
S tím,že jsem opět měla skoro celé odpoledne posli (tentokrát slabší než obvykle) vás ani nebudu obtěžovat.
To už je normální stav.Tak jsem se ani nešla podívat na net,protože mě hned napadlo,že někdo bude mít miminko a já to opět nebudu.
No,kdyby do rána ještě jo,tak vám dám samozřejmě vědět. ![]()
Ráchel
Ty fotečky nemají chybu.
Manžel je šikulka a ty jsi krásná mamina. ![]()
Alla
V tvojem příspěvku ve 23:37 máš to skoro dobře,jen se ti udělal zmatel v závorkách.Máš tam jen místo na začátku .Potom ve 23:39 máš závorky dobře,ale chybí ti celá adresa.
![]()
Hodně štěstí. ![]()
Radko
Tééééda,ty jses nějak rozpekla.
No mě se pořád nějak nechce začínat.Jako péct se mi chce,ale pořád nevím,jestli náhodou neudělám těsto,nezapnu troubu a......třeba pojedu a to je mi líto toho těsta.Tak jestli budu ráno ještě doma,tak udělám kokosky (to je jenom kokos+salko
).No a zbytek až se s Ráďou vrátíme domů. ![]()
No nic.....spánek nepřichází.........pobolívání neodchází...........tak ještě pokoukám na netu a dám sprchu.Zatím pa pa J.
Ahoj holky.
Já už jsem z těch poslů tak doblbnutá,že fakt nevím.
Jdu se pokusit usnout.
Pa pa ráno J.
Ahoj holky.
Tak jsem si na půl hoďky zdřímla.Potom jsem se vzbudila a měla slabé kontrakce co 6 minut.Umyla jsem nádobí a čekala.
No nejspíš to posli nejsou. ![]()
Teď mám kontrakce zhruba co 3 minuty.Kuba je ve školce,hlídání na cestě a za chvilku voláme sanitku.
Tak snad bude dneska Ráďa na světě.
![]()
Když tak se ozvu.Pa pa J.
Krásné dobré ráno všem ![]()
Tak že by další miminko???
Jiřko, moooooc mooooc držím palečky, ať máš to maličké štěstíčko co nevidět u sebe!!! Drž se a čekáme na zprávičku :huban: ![]()
Držíme všechny naše palečky, ať jste s Ráďou v pořádku!!!!! Ty brďo, já jsem z toho úplně vedle, jak to tady jde rychle!
Teda, tak vážně bude další miminko, no to je síla
Já věděla proč si přivstat. Jiřko přejeme rychlý porod a ať jste s Ráďou brzy v pořádku.
Jířo drž se - možná aspoň noční myšlenka na ty schody pomohla ne?
![]()
Tak jsem jeste nestacila poblahoprat bramburce a uz se tu do cela tlaci Jirka s Radkem
![]()
tak rychle to napravim, nez to prestanu stihat …
Barco, gratuluji k miminku, at klucina prinasi co nejvic radosti a at jste oba zdravi! Hodne sil a optimismu!
no a ted jen Jirko, jedeeeeeem
… at to jde hladce a tesime se na zpravu!
![]()
Jiřko tak Tě tak pročítám, je mi tě líto, že nespíš a ty ráno rodíš
držím palce, ať to všechno proběhne na jedničku
Jiřko - ted čtu tvé zprávičky… chudáku, tos měla noc… no ať Ti vše dobře dopadne, myslíme tu všechny na Tebe!!
Já si dnes pospala, děti jsem nechala na pospas pokojíčku a hračkám, naštěstí neudělaly moc velký čurbes… jsem ještě v pyžamu, opět se mi nic nechce.. jak jsem byla minulý týden aktivní, tentokrát mám náladu pod psa, ani nevím proč vlastně.
Co dneska budete dělat?
Tak já kromě toho, že budu držet palce novému miminku a mamince, tak jdu za chvíli hlídat švagrové malého/3měsíce/, protože jde s dcerou na ušní a to je na dlouho. Takže budu chodit po městě s kočárkem a každý druhy člověk se mě bude ptát, co se nám narodilo. A potom se z toho patrně zblázním. Tož tak.
Holky,
nedalo mi to a napsala jsem Jiřce, co u ní nového, tak odepsala:
„Domu už mě nepustí. Kontrakce jsou ještě slabé, tak čekáme“
Jiřce držím moc palečky!!
Rachel , jsi hodná, že jsi napsala.
Já budu dneska uklízet trošku, prát a tak. Začnu taky snad běhat po schodech a tak. Chci si prostě zkusit rodit spontánně KP a zatím to na porod nevypadá, tak chci tomu pomoct.