PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
28.11.07 02:38

Ahoj holky.
Je tu někdo? :lol: Blbá otázka co? Normální lidi v noci spí. :wink: Já nějak nemůžu. :roll: A už mě nebaví koukat do stropu.

Celé odpoledne jsem gruntovala.Vakuovala oblečení,třídila,přemísťovala,třídila a ukládala boty......No byteček je úplně,ale úplně připravený na příchod malého.Teda až na nevyžehlené prádlo,ale na to jsem už neměla sílu.A teď tu Marťa spí,tak ho nechci budit kramařením. :wink:
Po schodech jsem nakonec taky neběhala. :wink: :lol: S tím,že jsem opět měla skoro celé odpoledne posli (tentokrát slabší než obvykle) vás ani nebudu obtěžovat. :wink: To už je normální stav.Tak jsem se ani nešla podívat na net,protože mě hned napadlo,že někdo bude mít miminko a já to opět nebudu. :( No,kdyby do rána ještě jo,tak vám dám samozřejmě vědět. :wink:

Ráchel
Ty fotečky nemají chybu. :wink: Manžel je šikulka a ty jsi krásná mamina. :wink:

Alla
V tvojem příspěvku ve 23:37 máš to skoro dobře,jen se ti udělal zmatel v závorkách.Máš tam jen místo na začátku .Potom ve 23:39 máš závorky dobře,ale chybí ti celá adresa. :wink:
Hodně štěstí. :wink:

Radko
Tééééda,ty jses nějak rozpekla. :wink: No mě se pořád nějak nechce začínat.Jako péct se mi chce,ale pořád nevím,jestli náhodou neudělám těsto,nezapnu troubu a......třeba pojedu a to je mi líto toho těsta.Tak jestli budu ráno ještě doma,tak udělám kokosky (to je jenom kokos+salko :wink: ).No a zbytek až se s Ráďou vrátíme domů. :wink:

No nic.....spánek nepřichází.........pobolívání neodchází...........tak ještě pokoukám na netu a dám sprchu.Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.11.07 03:16

Ahoj holky.
Já už jsem z těch poslů tak doblbnutá,že fakt nevím. :roll: Jdu se pokusit usnout.
Pa pa ráno J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.11.07 07:31

Ahoj holky.
Tak jsem si na půl hoďky zdřímla.Potom jsem se vzbudila a měla slabé kontrakce co 6 minut.Umyla jsem nádobí a čekala. :wink: No nejspíš to posli nejsou. :wink:
Teď mám kontrakce zhruba co 3 minuty.Kuba je ve školce,hlídání na cestě a za chvilku voláme sanitku. :wink: Tak snad bude dneska Ráďa na světě. :wink: :D
Když tak se ozvu.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.11.07 07:40

Krásné dobré ráno všem :)
Tak že by další miminko??? :dance: Jiřko, moooooc mooooc držím palečky, ať máš to maličké štěstíčko co nevidět u sebe!!! Drž se a čekáme na zprávičku :huban: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
28.11.07 08:08

Držíme všechny naše palečky, ať jste s Ráďou v pořádku!!!!! Ty brďo, já jsem z toho úplně vedle, jak to tady jde rychle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
28.11.07 08:15

Teda, tak vážně bude další miminko, no to je síla :-) Já věděla proč si přivstat. Jiřko přejeme rychlý porod a ať jste s Ráďou brzy v pořádku. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.11.07 08:28

Jířo drž se - možná aspoň noční myšlenka na ty schody pomohla ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
28.11.07 08:31

Tak jsem jeste nestacila poblahoprat bramburce a uz se tu do cela tlaci Jirka s Radkem :lol: :lol:

tak rychle to napravim, nez to prestanu stihat …

Barco, gratuluji k miminku, at klucina prinasi co nejvic radosti a at jste oba zdravi! Hodne sil a optimismu! 

no a ted jen Jirko, jedeeeeeem :pankac: :potlesk: … at to jde hladce a tesime se na zpravu! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
28.11.07 08:34

Jiřko tak Tě tak pročítám, je mi tě líto, že nespíš a ty ráno rodíš :lol: držím palce, ať to všechno proběhne na jedničku

http://www.gify.nou.cz/…ubory/12.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
28.11.07 08:36

Jiřko - ted čtu tvé zprávičky… chudáku, tos měla noc… no ať Ti vše dobře dopadne, myslíme tu všechny na Tebe!!

Já si dnes pospala, děti jsem nechala na pospas pokojíčku a hračkám, naštěstí neudělaly moc velký čurbes… jsem ještě v pyžamu, opět se mi nic nechce.. jak jsem byla minulý týden aktivní, tentokrát mám náladu pod psa, ani nevím proč vlastně.

Co dneska budete dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
28.11.07 08:40

povedl se mi vložit obrázek, jupíííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
28.11.07 08:42

Tak já kromě toho, že budu držet palce novému miminku a mamince, tak jdu za chvíli hlídat švagrové malého/3měsíce/, protože jde s dcerou na ušní a to je na dlouho. Takže budu chodit po městě s kočárkem a každý druhy člověk se mě bude ptát, co se nám narodilo. A potom se z toho patrně zblázním. Tož tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
28.11.07 09:02

Jirko drzim palce!!!............... :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
28.11.07 09:41

Holky,
nedalo mi to a napsala jsem Jiřce, co u ní nového, tak odepsala:

„Domu už mě nepustí. Kontrakce jsou ještě slabé, tak čekáme“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
28.11.07 11:04

Jiřce držím moc palečky!!

Rachel , jsi hodná, že jsi napsala.

Já budu dneska uklízet trošku, prát a tak. Začnu taky snad běhat po schodech a tak. Chci si prostě zkusit rodit spontánně KP a zatím to na porod nevypadá, tak chci tomu pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí